Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημέρι στην Φυλής κλπ και μου έκανε εντύπωση που ώρα 13:00 Σαββάτου και ο κόσμος (πελάτες) ήταν ελάχιστος στην περιοχή. Οι τσατσάδες αγωνιούσαν να κρατήσουν πελάτη. Μια μου έκλεισε την πόρτα λέγοντας "Δεν φεύγεις, εδώ θα μείνεις μιας και μπήκες", μια άλλη με παρακαλούσε να της κάνω "σεφτέ", άλλες μου λέγανε για ώρα το πόσο καλές είναι οι κοπέλες τους! Αλλά οι περισσότερες δεν με συγκινούσαν. Πλην της Άννας στο Φω25 δεξιά.
Η κοπέλα είναι μέτριου αναστήματος, λεπτή, με στήθος 1.5 με μεγάλες και ωραίες θηλές, ωραίο μικρό ποπάκι και γενικά πολύ fit κοπέλα. Έχει μαλλιά καρέ ίσια καστανοκόκκινα, και συμπαθητικό πρόσωπο. Επίσης ωραίο και στενό νινάκι με τριμάρισμα ίσιο (σπάνιο αυτό πλέον). Συνολικά είναι μια ωραία και συμπαθητική λεπτή κοπέλα, αν και σε καμία περίπτωση εντυπωσιακή.
Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά και είναι από την Πολωνία. Μέσα μου είπε πως είναι 30 χρονών, και εντυπωσιάστηκα, γιατί ομολογώ πως την έκανα κάτω από 25.
Όταν μπήκε ξάπλωσε δίπλα μου και με άρχισε στα χάδια και τα φιλιά σε ρόγες κλπ για 1-2 λεπτά. Με την ανόρθωση με ρώτησε αν ήθελα πίπα με ή χωρίς (αν και έξω δεν ανακοινώθηκε ακα). Της είπα χωρίς, και ξεκίνησε ένα πολύ καλό κλαρίνο, με γλείψιμο έντονο στην παρέα, επιμονή στον χαλινό, και με εναλλαγές πάνω-κάτω. Ομολογώ πως σπάνια κάνουν τέτοια πίπα στην Φυλής, εκεί πραγματικά εκτίμησα την πραγματική της ηλικία γιατί όσο νάναι και η εμπειρία μετράει. Με τα πολλά ξεκινήσαμε τον αγώνα. Η κοπέλα έχει ήρεμο στυλ, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά είναι υπάκουη και ανεκτική. Μόνο μείον που δεν ήθελε πολλά πολλά με τις (υπέροχες) θηλές της γιατί την πονούσαν. Ασχολήθηκα μαζί της αρκετή ώρα και ολοκλήρωσα μέσα της μετά από εναλλαγές αρκετών στάσεων. Στο τέλος με ευχαρίστησε και αποχώρησε.
Συνολικά μια σχεδόν ιδανική συνεύρεση στην Φυλής, είναι δύσκολο να περιμένουμε και περισσότερα. Η κοπέλα έχει άριστη συμπεριφορά, ωραία εμφάνιση, και εκτιμά τον χρόνο και το χρήμα μας. Αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2012
Χαλινο γλυφουν οι απειρες...τελοσπαντον Μεγάλο χαμόγελοαυτο ρε τυπε ειναι καραμπαζο πως πηγες με αυτη;;Χμμμ;
06 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου μάλλον την έχεις μπερδέψει με κάποια άλλη Άννα. Την συγκεκριμένη είναι αδύνατον να την χαρακτηρίσεις "καραμπάζο". Είναι ωραία κοπέλα, όχι μοντέλο αλλά σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο της περιοχής.
07 Οκτωβρίου, 2012
η Αννα έχει πολύ ωραίο κορμάκι....την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά δεν έχει σταθερή απόδοση....έχω περάσει καλά , κακα αλλά και μέτρια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3