Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
επισκεψη και καταθεση αποψε στην σοφια την μιλφ βουλγαρα που εινε μια κοπελα 40αρα με ωραιο σωμα ωραια βυζια κ σκυλε φατσα.
αφου δινω το 30 αρακι περναω στο δωμα κ σε λιγακι σκαει μυτι το μιλφωνη χαμογελαστω.
πεφτει στο κρεβατι την περνω αγκαλια κ αρχιζει κατι ωραια τρυψιματα ετρυββε τα βυζια πανω στα δικα μου φυλακια σε μαγουλα κ πουτσοχαιδεμα πολυ καλο πανω απο το σλιπακι μου.
μετα αρχισε με τη γλωσσα τησ να μου ρουφαει τησ ρωγεσ μου με ωραια γλυψιματακια κ δαγκωματακια οπου αρχισα να γκαυλωνω.
επειτα τησ ειπα να φερει τα βυζια τησ πανω στη μαπα μου οπου τα εφερε με χαρα κ τα ετρυβε στη μαπα μου κ εγω αρχισανα τησ τα πιπιλαω κ σε λιγω να τησ τα ρουφαω με δυναμη κ με μουγκρυτα να τησ τα κουναω μεσ το στωμα μου περα δωθε οπου το αντεξε βγαζοντασ βογγητακια γκαυλασ.
υστερα αφου τησ περιπιηθηκα τα βυζια τησ την εφερα χαμηλα οπου μου εκανε πιπα βαθια πολη καλη μπουκοματα του πουτσου ολο μεσα κ γλοσωχτηπηματα στο γκαυλι πολυ καλα ενω μου τσιμπουσε με το ενα χερι τησ ρωγεσ κ το αλλο τησ χερι με αρχιδωχαιδευε με μαεστρια
.μετα την ειπα να καθησει στον πουτσο μου οπου το κανε γλυκα με πολη καλο καθυσμα πανω οπου ερχισα να τη γαμαω σιγα σιγα στην ερχη κ μετα ανεβασα στροφεσ ενω τησ ειπα να χαμηλωσει το σωμα τησ για να τησ ρουφαω κ τα βυζια ταυτοχρωνα κατι που με εφτιαξε ενω την καρφωνα να τη ρουφαω κ τη βυζαρεσ τησ.
2η σταση με αυτη με τα ποδια στα καπακια οπου την σφυροκοπησα ανελεητα πανω απο 5 λεπτα κ 3η σταση παλι αυτη απο πανω να την γαμαω κ να την βυζωρουφαω κ ετσι τησ τα εχυσα ολα μεσα στο μουνι τησ.
ντυθηκε μα ρωτησε αν παρασα καλα φηληθηκαμε σταυρωτα και μα καλυνηχτησε.
μπραβω η σοφια πολυ καλη κ ανετη κοπελα περασα πολυ καλα κ την πρωτινω σε ολουσ σασ συναγωνιστεσ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού