Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η περίπου μιάμισης ώρας χθεσινή μου τσάρκα, είχε λάβει τέλος, μ' εμένα να κατευθύνομαι προς το Φωκαίας 27Β και συγκεκριμένα στον όροφο αυτού.
Κατά το μέσον της...πορνοβόλτας μου είχα ξεχωρίσει τη Χριστίνα. Μία μέτριου ύψους milfoκοπέλα από τη Ρωσία, με ίσια ξανθά μαλλιά, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό κορμί και ερωτικό κωλαράκι.
Η τσατσά χάρηκε πολύ που με ξαναείδε. Ε, θα είπε, για να επιστρέφει αυτός μάλλον θα περάσει.
Ετσι και έγινε.
Πληρώνοντας το εικοσάευρω, για το απλό πρόγραμμα που πρόσφερε η κοπέλα, άνοιξα το ένα φύλλο της παλιάς, ξύλινης, δίφυλλης, αλλά καλοδιατηρημένης, πόρτας και πέρασα στο πρώτο δωμάτιο αριστερά του διαδρόμου.
Ενα δωμάτιο ευρύχωρο, άοσμο, σχετικά φωτεινό, δροσερό (έστω και εάν το κλιματιστικό δεν ήταν σε λειτουργία), με καθαρούς ροζ τοίχους.
Το διπλό κρεβάτι με το καλό στρώμα και τα καθαρά πολύχρωμα σεντόνι και μαξιλαροθήκη, βρισκόταν στ' αριστερά της εισόδου, μετά από ένα μεταλλικό μαύρο τραπεζάκι. Ενας πίνακας που απεικόνιζε μία νέα μελαχρινή κοπέλα ν' αναπαύεται μπρούμυτα, βρισκόταν πάνω από το προσκέφαλο. Ακολουθούσε ένα κενό και ένας μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης, πολλαπλασίαζε τον χώρο μέσω του αντικατοπτρισμού.
Στην γωνία, διακρίνονταν ο νιπτήρας με όλα τα παρελκόμενα. Επιτοίχιες βάσεις για το κρεμοσάπουνο και το χαρτί υγείας, καθρέφτης, κάδος απορριμμάτων.
Η LCD οθόνη έδειχνε βουβή ταινία πορνό.
Μία μωβ κουρτίνα με κεντήματα κάλυπτε τον υπόλοιπο τοίχο, ενώ ακολουθούσε ο καλόγερος για τα ρούχα, η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού, μία άνετη πολυθρόνα (για δύο...) και οι δύο λευκές δίφυλλες ξύλινες πόρτες, που έφεραν παραλληλόγραμμα τεμάχια καθρεφτών.
Το πάτωμα ήταν επενδυμένο με μεγάλα, καθαρά, γκρίζα παλακάκια.
Μετά από λίγα λεπτά εισήλθε η κοπέλα ορεξάτη. Με αγκάλιασε, φιλώντας με παράλληλα στα χείλη, μου θώπευσε (και της θώπευσα) τον κώλο και άρχισε να μαλάζει τους όρχεις και το πέος μου.
Με τέτοια περιποιήση η στύση ήταν θέμα λίγων δευτερολέπτων.
Στα όρθια εφάρμοσε το προφυλακτικό στην κορυφή της βαλάνου και ακολούθως το ξετύλιξε μέχρι τη βάση του σώματος του πέους. Εσκυψε και άρχισε ένα μέτριο στοματικό, χωρίς οσχεοορχεολειχία που δε διήρκεσε παρά ελάχιστα, γιατί ήμουν ήδη "φτιαγμένος" και κινδύνευα να "τελειώσω" πριν καν αρχίσω. Και αν αυτό συνέβαινε κάνοντας δωρεάν σεξ, θα μπορούσα να πω... -Δε βαριέσαι; Αφού όμως γινόταν σε συνεύρεση επί πληρωμή, τα πράματα ήταν διαφορετικά.
Σαν αρχή τη σήκωσα και τη γάμησα για λίγο στα όρθια! Σπάνιο για μένα. Αν και δεν είμαι σωματώδης, δεν είχα πρόβλημα να την κουμαντάρω. Γρήγορα όμως κουράστηκα και συνεχίσαμε μ' εμένα καθισμένο στην πολυθρόνα και πότε εκείνη ν' ανεβοκατεβαίνει, πότε εγώ να σφυροκοπάω όσο μπορώ πιο γρήγορα και πιο δυνατά.
Οταν "πιάστηκα" και σ' εκείνη τη στάση, τη σήκωσα στην αγκαλιά μου και ξαπλώνοντάς την ανάσκελα στο κρεβάτι την "πήρα" ιεραποστολικά, με καλή δική της συμμετοχή και πολλά επιφανειακά φιλιά και βογγητά εκατέρωθεν.
Καθόλη τη διάρκεια της πράξης συναγωνιστές φωνασκούσαν στο σαλόνι, αλλά αφενός λόγω της μεγάλης καύλας, δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία, αφετέρου υπήρχε μία σχετική απόσταση και η οχλαγωγία έφτανε κάπως υπόκωφη στο δωμάτιο.
"Το τελείωμά μου" ήρθε εν μέσω μακρόσυρτης άναρθρης κραυγής, έχοντας τη Χριστίνα από τη μακρινή Ρωσία κάτω από το σώμα μου και "καρφώνοντάς τη" με ορμή.
Συμπερασματικά, ήταν ένα...καλό γαμήσι, που είχε διαρκέσει γύρω στα δέκα λεπτά. Δέκα λεπτά εμπύρετου ερωτικού πάθους. Τόσο απαραίτητου για την εκτόνωση της συσσωρευμένης έντασης της ημέρας. Σ' αυτήν μου την προσπάθεια η Χριστίνα είχε συνεργαστεί με όρεξη και ας ήταν προς το τέλος της βάρδιας της. Βέβαια έπαιξε ρόλο και η δική μου ενεργή συμμετοχή.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, αλλά θα μπορούσε "να ενοχλήσει" τους συναγωνιστές που έκαναν φασαρία. Τέλος πάντων...Ισως και εγώ να είμαι κάπως υπερβολικός.
Τέλος, ο χώρος ήταν από τους κορυφαίους για επίπεδο μπουρδέλου. Μακάρι να παραμείνει έτσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2012
η Χριστίνα ήταν απο τα παλιά μου στάνταρ...την είχα πρωτοπάρει πρίν 10 χρόνια περιπού στο Φυλής 54α όπου και ξεκίνησε και τότε δεν έιχε κάνει σιλικόνη....
βέβαια τα καλύτερα γαμήσια μαζί της τα έκανα όταν δούλευε στο Αγαθουπόλεως...τώρα πια είναι συνιδιοκτήτρια στον εν λόγο οίκο και καλύπτει κενά....
03 Οκτωβρίου, 2012
Καλησπέρα. Μήπως πρόκειται για την Χριστίνα που δούλευε στην Αγαθουπόλεως 54α ?
M
Mixanodigos
04 Οκτωβρίου, 2012
καλησπερα παντως μια φορα που ειχα περασει μαζι της ηταν πολυ βιαστικη και διαικπαιρεωτικη πολυ μετρια εμπειρια την ειχα δει και παλιοτερα αγαθουπολεως αρκετες φορες ειναι πιστευω απο τις τυπισες που απλα περνας μια φορα τρως φολα και δεν ξαναπερνας ουτε που να σε πληρωνουν ουτε απ εξω εκτος αν σας περισευουν20ευρω για πειραματα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3