Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απογευματάκι και μιας και βρισκόμουν στην ευρύτερη περιοχή είπα να μπώ στο εν λόγο μαγαζάκι. Χτυπάω κουδουνάκι και αναμένω. Με υποδέχετε η ίδια η Βικτώρια και με οδηγεί στο σαλονάκι. Οχι οτι ειναι και μεγάλη απόσταση δηλαδή. Μόνος στο σαλονάκι, γενικά δεν έβλεπα κινητικότητα απο άτομα. Υποτονικά τα πράγματα.

Αφού μου αυτοπαρουσιάζετε, δίνω τον οβολό μου και εισέρχομαι στο δωμάτιο.

Στα ενδότερα:
Ολιγόλεπτη αναμονή και ανοίγει η σειρόμενη πόρτα. Η Βικτώρια είναι καστανόξανθη προς ξανθιά, με σχετικά κοντά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με μαζεμένο κώλο, κανονικό σώμα και στήθος. Το χαμόγελο που είχε στο σαλόνι συνεχίστηκε και στο δωμάτιο πράγμα που προϊδέασε θετικά. Ελάχιστη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, ξεντύνετε και πέφτει πάνω μου στο κρεββάτι. Προκαταρκτικά καλά, φιλιά σε σώμα, στήθος, λαιμό. Εκατέρωθεν θωπίες. Κατευθύνονταν προς τα κάτω μέχρι που έφτασε στην επίμαχη περιοχή. Πίπα καλή, βαθειά. Αρχικά αυτοτοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια μου αλλά σύντομα μετακινήθηκε με το σώμα της κάθετα σε μένα. Περιποιήθηκε και την γύρω περιοχή, πράγμα που δεν το περίμενα. Με ξάφνιασε ευχάριστα. Μετά ανεβαίνει απο πάνω με καλή συμμετοχή και βαθύ κάθισμα. Λίγο μετά την έστησα στα τέσσερα καθώς δεν ήμουν για πολλά. Η είσοδος έγινε κατευθείαν στον κώλο, χωρίς μα και μου. Δεκτική η νεαρά. Οταν το τέλος πλησίαζε την ενημέρωσα, γύρισε, έβγαλε το προφυλακτικό και το σπέρμα μου κατέληξε στην στοματική της κοιλότητα. Ορισμένα της έφυγαν, ελπίζω να άλλαξε η τσατσά σεντόνι γιατι ο επόμενος θα είχε δυσάρεστη έκπληξη.
Ντύθηκε αργά, κουβεντούλα πάλι περι ανέμων και υδάτων μέχρι την στιγμή που απεχώρησε. Κατα την έξοδό μου έκανε και την εμφάνισή της η τσατσά η οποία ήτο διακριτική.

Στα του δωματίου:
Μικρο, καθαρό, τουάχιστον έτσι φαίνονταν υπο το black light. Διπλό κρεββάτι που ευτυχώς δεν έτριζε. Αιρ κοντίσιον στο φουλ. Που είναι και σημαντικότερα δηλαδή. Απο εκεί και πέρα, ηχομόνωση μηδέν. Η κίνηση του δρόμου ακούγονταν. Που να είχε και κόσμο στο σαλόνι δηλαδή. Νητπύρας και τηλεορασίτσα με τα απαραίτητα προγράμματα.


Εν ολίγης πέρασα καλά. Το 20ρικο μου έπιασε τόπο.
Αν θα ξαναπάω; Πιστέυω πως ναί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού