Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η προθέρμανση ξεκίνησε σε ποτοπωλείο του κέντρου των Αθηνών, με ομοτράπεζους τη νεαρά κ. jazzymood. Παρέα της, ένας διοπτροφόρος εξωθεσμικός νεαρός, που θυμίζει τον Paul Simon στα νιάτα του.
Συζητούσαν ακατάσχετα για πεθαμένους μουσικούς της jazz.
Οι εν λόγω δύο νεολαίοι, κατά πάσα πιθανότητα είναι μετενσαρκώσεις ανθρώπων που είχαν ζήσει το φεστιβάλ τουWoodstock το 1969 και είχαν αποβιώσει στα 70s-80s, ένεκα ΣΜΝ και ναρκωτικών.

Στο ποτοπωλείο και ο κ. bakalhs, με ανάμικτα συναισθήματα, καθότι την πρωινή του ακηδία τη διαδέχθηκε ο ενθουσιασμός από την επιτυχία της πώλησης ενός θερμοσίφωνος σε έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες πελάτες του.

Η νύχτα συνεχίστηκε με επίσκεψη στο ανακαινισθέν συνουσιουργείο επί της οδού Λιοσίων αρ. 78.
Τα δωμάτια συνουσιών έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά…
Είναι σε καλή κατάσταση, ευρύχωρα, με δάπεδο πλακόστρωτο και καλαίσθητο, χωρίς παράθυρα, χωρίς κλιματιστική συσκευή, χωρίς καθρέπτη, με φωτισμό λευκό από λυχνία πυρακτώσεως κρεμάμενη στο κέντρο της οροφής, με κλίνη μεταλλική, στιβαρή, καλής ποιότητας.

Η δεσποινίς Αλέξια, νεαροτάτη, δροσερή, σφριγηλό σώμα, κόμμωση απολήγουσα σε μικρό πλόκαμο στον αυχένα, σεμνοπρεπής, λιγομίλητη.

Ο μπουρδελάκιας, εκτός από την ικανοποίηση της βιολογικής του ανάγκης, θέλει επίσης ασυνείδητα να κατακτήσει την πουτάνα.
Αν την κατακτήσει, η πουτάνα θα τον αγαπήσει, θα τον σεβαστεί, θα τον εμπιστευτεί.
Συνήθως, η κατάκτηση του μπουρδελάκια διαρκεί 10 λεπτά.
Επί 10 λεπτά της ώρας, ο μπουρδελάκιας βιώνει την αγάπη της πουτάνας.
Τη λέξη αγάπη δεν την τοποθετούμε σε εισαγωγικά, γιατί (όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο), την 10λεπτη αγάπη της πουτάνας τη θεωρούμε αληθινή.
Αληθινή, γιατί όλες οι μορφές αγάπης είναι ιδιοτελείς ή υστερόβουλες, έστω ασυνείδητα.
Ακόμη και η αγάπη μεταξύ του μικρού παιδιού και των γονιών του είναι έτσι.

Η γυναίκα που αγάπησε τον μπουρδελάκια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, είναι η μαμά του.
Αντιδιαμετρικά, ο μπουρδελάκιας γαμάει γυναίκες που δεν τον αγαπούν με τόση ένταση – διάρκεια όσο η μαμά του, ή στη χειρότερη περίπτωση δεν τον αγαπούν καθόλου.
Τελικά, γαμάμε αυτές που δεν μας αγαπάνε.

Το δωμάτιο δεν είχε καθρέπτες.
Το πιο συναρπαστικό θέαμα, ήταν ο πρωκτός της Αλεξίας, τον οποίο ξανά είχαμε παρατηρήσει προσεκτικά τις 2-3 φορές που την είχαμε καταγαμήσει στο παρελθόν.
Ο εν λόγω πρωκτός, διευρύνεται προϊόντος του χρόνου, παρά το ότι η Αλέξια στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων δεν ανακοινώνει ότι τον εκδίδει. Πιθανολογούμε λοιπόν, ότι κάποιοι επιτήδειοι κατορθώνουν να διεισδύουν στο ροδαλό απευθυσμένο της νεαράς Ευρωπαίας.

Μετά από λίγη ώρα, βαρέθηκα να χαζεύω τον ευρωπαϊκό πρωκτό και το βλέμμα πλανήθηκε στις σκιές στους τοίχους και στο δάπεδο του δωματίου.
Η σκιά μου φαίνονταν σαν σκιά αλλόκοτου πλάσματος.
Σκιά δολιχοκέφαλου, σκιά δικέφαλου, με τέσσερα αρχίδια και ψωλή που είχε γίνει διπλάσια μέσα στο μουνί της πουτανίτσας…
Ο καθρέπτης ήταν περιττός…

Η Αλέξια, σε όλη τη διάρκεια της πρόσωπο μα πρόσωπο πράξης, είχε τα μάτια ερμητικά κλειστά.
Καλύτερα έτσι, γιατί μου επέτρεψε να ονειροβατώ και να παπαρομονολογώ απρόσκοπτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
2.751
Πόντοι:
7.016
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, sotis99, Trizoni και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2012
'Εχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι...πολύ καλός και αντιπροσωπευτικός τίτλος.Αγάπη και πήδημα δύσκολα συνδυάζονται.
(Updated: 30 Σεπτεμβρίου, 2012) 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Αυτος ο πρωκτος της αλεξιας βλεπω οτι ειναι ενα θεμα που σε απασχολει πολυ οπως βλεπω.Γιατι δεν της κανεις την ερωτηση που ενδομυχα θελεις?Μεγάλο χαμόγελο
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Eiσαι 8εος εγραψες.
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς κ. xilnik:
Δεν μου αρέσει ο σοδομισμός (ούτε ενεργητικός, ούτε - φυσικά - παθητικός).
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενταξει..δε λεμε να γινουμε σαν αυτες τις γκει ιστοριες που λενε οτι ηταν ετεροφυλλοι και ενας αντρας ηταν καθοριστικος στο ν αλλαξουν τις προτιμησεις τουςΧαμόγελο.Αλλα υποσυνειδητα νομιζω ισως οτι η αλεξια με τον διευρυμενο πρωκτο της ισως σε καλει να διευρυνεις και τους δικους σου σεξουαλικους οριζοντες μαζι τηςΧαμόγελο
04 Οκτωβρίου, 2013
Εγραψες:
Η γυναίκα που αγάπησε τον μπουρδελάκια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, είναι η μαμά του.
Αντιδιαμετρικά, ο μπουρδελάκιας γαμάει γυναίκες που δεν τον αγαπούν με τόση ένταση – διάρκεια όσο η μαμά του, ή στη χειρότερη περίπτωση δεν τον αγαπούν καθόλου.
Τελικά, γαμάμε αυτές που δεν μας αγαπάνε.

Προσφατα, γνωστη και εμπειρη αλλοδαπη ιεροδουλος με υιο ανω των 20 ετων, σε ενα ξεσπασμα ειλικρινειας, μου εξηγησε οτι η γυναικα δεν μπορει να αγαπησει ποτε εναν ανδρα περισσοτερο απο τον υιο της, στην ουσια ο υιος της, ειναι "ο ανδρας της ζωης της", αν δεν εχει αποκτησει υιο, απλα δεν υπηρξε ποτε "ο ανδρας της ζωης της"...
Με αυτη τη λογικη, οδηγουμαστε στον φαυλο κυκλο της αναζητησης της πραγματικης αγαπης απο μια γυναικα εκτος της μητερας μας, που στην ουσια δεν τη βρισκουμε γιατι πολυ απλα η καθε γυναικα εχει υποσυνειδητα θεσει σαν στοχο στο μυαλο της, την αποκτηση υιου για να τη δωσει...
Σαν μητερα και σαν γυναικα ταυτοχρονα, στην ουσια δε θελει ποτε να βρεθει καποια να αγαπησει τον γιο της παραπανω απο αυτην και ετσι ειναι, γιατι οπως ειπα, η γυναικα που θα βρεθει, θα αγαπησει μονο τον μελλοντα υιο της και τον αντρα της θα τον χρησιμοποιησει σαν το μεσον για την αποκτηση του και μονο...
Στην παραδοση μας και απο την αρχαιοτητα ακομα, τα πραγματικα μοιρολογια περιγραφουν τον πονο και την οδυνη της μανας για τον γιο και οχι της συζυγου...
Θυμησου τον πονο της μανας του Οδυσσεα και τον εκ προθεσεως πνιγμο της για τον "χαμο" του γιου της...
Η Πηνελοπη απλα περιμενε και το μονο που εκανε ηταν να φροντιζει και να μεγαλωνει τον Τηλεμαχο, τον γιο της..
Απο την αλλη και ο γιος, αγαπαει τη μανα του περισσοτερο απο τη γυναικα του και το μονο που τον κανει να την αφησει, ειναι για να ικανοποιησει την σεξουαλικη του αναγκη με συνεπεια την τεκνοποιηση και τη συντηρηση του φαυλου αυτου κυκλου...
Θυμησου το επιφωνημα θαυμασμου προς μια ωραια γυναικα, " Ω ρε μανα μου..", ή σε μια κρισιμη και δυσκολη κατασταση, "που σαι μανα?"
Οποτε, αγαπη και πηδημα, μαλλον δε συνδυαζονται...
04 Οκτωβρίου, 2013
Επισης κατι που ξεχασα να σου πω φιλε μου, αυτο το τραγουδι το θεωρω "υμνο" και επος ταυτοχρονα ως προς τη σχεση του ανδρος με τη γυναικα ....
http://www.youtube.com/watch?v=Jg3sp5kTEBc
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7