Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η συνάντηση με την κοπέλα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου του 2012 και έγινε στην σκιά της προ δεκαημέρου περίπου πολύ επιτυχημένης συνάντησης με την ίδια κοπέλα. Στην ζωή μου έχω συναντήσει πάρα πολλές κοπέλες άλλες πολύ όμορφες και άλλες λιγότερο, πολύ λίγες όμως ήταν εκείνες που εκπέμπουν ερωτισμό σαν μια φωτισμένη σφαίρα που απλώνει διάχυτα το φως της μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Μια τέτοια κοπέλα ήταν και η Ισαβέλλα, μελαχρινή νεαρή Βουλγάρα, ομορφούλα και σέξι, πάνω από όλα όμως είναι ο ορισμός της καυλιάρας γυναίκας. Έχει τον τρόπο της όσο λίγες να σε ξεσηκώνει με τρόπο πολύ φυσικό που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Σε απλό πρόγραμμα λοιπόν των 25 ευρώ, η κοπέλα πέρασε στο δωμάτιο, πολύ ζωντανή και με φουλ διάθεση χαδάκια στα όρθια πέσανε μπόλικα, προσπάθησε να μου δώσει και κάποια γυμνά πουτσοτριψίματα, τα οποία όμως απέφυγα εντέχνως, μου πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα και ακολούθησε πίπα στα όρθια, πίπα ξαπλωμένοι με χαϊδέματα στις τρυπούλες της τις οποίες όμως δεν με άφησε να γλύψω, cow girl και reverse cow girl, με άψογη συμμετοχή από μέρους της και με πολύ δυνατά βαθιά καθίσματα, όπου κτυπούσα μήτρα, ιεραποστολικό με σηκωμένα τέρμα τα πόδια της ψηλά, και με τέλεια αίσθηση από το στενό της μουνάκι, πισσοκολλητό με τέλειο στήσιμο από μέρους της και φινάλε με ξαπλωτό πισοκολλητό με πάρα πολύ δυνατό χύσιμο μέσα σε κτηνώδεις κραυγές. Επτά διαφορετικές στάσεις σε μια συνεύρεση με ιερόδουλη όσο και αν γυρίσω πίσω τον χρόνο δυσκολεύομαι πολύ να θυμηθώ.

Εγώ θα απέχω για προσωπικούς λόγους για κάποιο διάστημα από το άθλημα, είναι μία επιλογή τελείως συνειδητή, που δεν γίνεται υπό το κράτος κάποιας ανωτέρας βίας, αλλά μέσα από ώριμη σκέψη και θεώρηση γεγονότων, ωστόσο αυτή την κοπέλα θα την θυμάμαι για πάντα, ήταν κάτι το τελείως ξεχωριστό και της αξίζει οπωσδήποτε μία τουλάχιστον επίσκεψη από όλους σας. Αλάνια πηδάτε μέχρις εσχάτων……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ισαβέλλα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2012
25; επεσε η ταριφα,πως κ ετσι;;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1