Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 50 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Καμέλια είναι ψηλή,κανονικών κιλών με λευκό σώμα με λίγες ατέλειες και μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες.Μιλάει σπαστά ελληνικά σε καλό βαθμό και στο δωμάτιο που την παρατήρησα καλύτερα η φυσιογνωμία της μου φάνηκε οικεία γνωστή αλλά δεν μπόρεσα να θυμηθώ που αλλού την είχα δει.Μάλλον έχει δουλέψει και αλλού.
Πέρασα στο δωμάτιο καταβάλλοντας το βυσσινί αντίτιμο (δεκάρικο).Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει γιατί δεν είχε πελάτη. Ο λόγος που πέρασα στο δωμάτιο ήταν γιατί είχα παρατηρήσει και εγώ όπως και ο Φαρκέλι οτι η συγκεκριμένη δεν βιαζότανε. Για να πω την αλήθεια δεν φανταζόμουν οτι θα κατέληγα να συνουσιάζομαι με ένα έντελώς άχρωμο απλό πρόγραμμα χωρίς καμία απολύτως συμμετοχή απο μέρους της. Έρχομαι να αναλύσω τι ακριβώς εννοώ. Με το που ήρθε στο δωμάτιο ήταν ανυπόμονη να μου περάσει αμέσως καπότα.Την έφερα κοντά μου ενώ και οι 2 ήμασταν γονατισμένοι στο κρεββάτι λέγοντας της να κάνουμε μέρικά προκαταρκτικά για να είμαι έτοιμος.Την έφερα κοντά μου ενώ το πρόσωπο της ήταν ψυχρό και ανέκφραστο.Άρχισα να φιλώ λίγο τα μικρά της στητά στήθη καθώς και τον λαιμό της. Η συγκεκριμένη καθόταν αμέτοχη και το μόνο που έκανε ήταν να μου πει να ξαπλώσω γιατί ενοχλούταν και απο αυτά τα λίγα προκαταρκτικά.Μου φοράει το πλαστικό και ξαπλώνειι σε ημιπλάγια θέση μπροστά στο μόριο μου με κλειστά τα μπούτια της για να μην μπορώ να χαιδεύω το μουνί της.Της λέω να τα ανοίξει για να μπορώ να πιάνω και μου αρνείται σε σπαστά ελληνικά λέγοντας οτι δεν κάνει τέτοια.Αρχίζει το τσιμπούκι το οποίο ήταν βαθύ αλλά τελείως ψόφιο και άχρωμο.Αρχίδια αρνήθηκε να γλείψει ασφαλώς.Της λέω να περάσουμε σε στάση 69 αλλά είπε οτι δεν κάνει. Μάλιστα μου είπε το πρόγραμμα σαν τσατσά για να καταλήξει μόνο οτι δέχεται φιλάκια στα βυζιά. Όταν άλλες κοπέλες στο δεκάρικο κάνουν και 69 και επιτρέπουν ελεύθερα πιασίματα αυτή δεν κάνει.Βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το πώς πέρασα.Την φέρνω απο πάνω μου οπού καβαλάει τον πούτσο μου και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω μηχανικά ενώ αυτή κράταγε τον τοίχο.Δεν υπήρχε καθόλου χημεία ήταν μία μηχανική συνουσία. Με ρομπότ μάλλον θα περνούσα καλύτερα.Το ίδιο μοτίβο συνεχιστηκε και στο πισοκωλητό οπού αυτή απλώς στήθηκε έχοντας σκύψει το κεφάλι της κάτω περιμένοντας με καρτερικά να τελειώσω ώστε να μπορέσει να απελευθερωθεί.
Εγώ την γαμούσα χωρίς όρεξη αργά και επειδή ήταν έπιπλο και δεν έβγαζε κανένα απολύτως βογγητό ο πούτσος μου είχε πέσει.Την γυρίζω ανάσκελα οπού με κοιτούσε με το ίδιο παγερό και ανέκφραστο βλέμμα μέσα στα μάτια. Στα μάτια της έβλεπα ένα απέραντο κενό. Την πηδούσα με σταθερό ρυθμό μηχανικά και ήταν σαν να έκανα push-ups χωρίς καμία άλλη συμμετοχή. Ο πούτσος μου είχε πια μαλακώσει και έβγαινε απο την οπή της.Όταν το κατάλαβε μου είπε "τρέχει κάτι;" Βαθιά μέσα της και παρόλο που δεν βιαζόταν ήξερε ποιος έφταιγε για όλη εκείνη την κατάσταση. Είχε κάτσει ξαπλωμένη ενώ εγώ την γαμούσα μηχανικά και απολάμβανε την νίκη της.Είμαι σίγουρη πως μέσα της θα έλεγε "κοπανήσου μόνος σου μαλάκα,κανένας σας δεν θα καταφέρει ποτέ να με κάνει δική του" Επειδή είδα οτι έτσι δεν θα μπορούσα να τελειώσω ούτε του χρόνου και επειδή ήταν ανοιχτή με πολύ λάδι αλλά και επειδή ήταν έπιπλο αποφάσισα να τελειώσω χειρονακτικά. Φυσικά και αυτό έγινε φορώντας την καπότα μου. Ήρθα πλάι της στο κρεββάτι και την θώπευα στους μηρούς της και στα βυζιά της. Δεν μπορώ να πω οτι είχε και το σούπερ ουάου σώμα και πρόσωπο και αναρωτιόμουν γιατί ακριβώς πέρασα μαζί της.Κατέληξα στο ότι νόμισα οτι ήταν καινούρια και επειδή δεν βιάζεται θα μπορούσα να απολαύσω ένα κανονικό πρόγραμμα όπως γενικά ισχύει να είναι.Αυτή έκανε μόνο τα βασικά.Επειδή την έβλεπα οτι αυτή δεν συμμετείχε καθόλου και κατά την διάρκεια του αυνανισμού μου φανερά εκνευρισμένος της είπα να μου χαιδεύει τπυς όρχεις γιατί έτσι δεν θα μπορούσα να τελειώσω ποτέ. Τότε και μόνο τότε φιλοτιμήθηκε και άρχισε να τα χαιδεύει απαλά κοιτωντας με στα μάτια ανέκφραστα. Την όλη φάση την κοιτούσα στον απέναντι καθρέπτη και αισθανόμουν οτι μαζί μου ήταν μια πλαστική κούκλα και όχι γυναίκα και προσπαθούσα να τελειώσω. Μετά απο αρκετές θωπείες έχυσα φανερά ξενερωμένος και σκέφτηκα οτι μάλλον έκανα λάθος και θα έπρεπε να συνέχιζα με άλλη κοπέλα. Στο τέλος της είπα οτι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου και της εξήγησα οτι για να μπορέσω να τελειώσω ευχαριστημένος θα πρέπει να συμμετέχει και αυτή. Να χαιδεύει, να γλύφει τον πελάτη,να αφήνει ελεύθερα πιασίματα. Και τότε μου είπε σε σπαστά ελληνικά "μωρό μου εγώ δεν τα κάνω αυτά γιατί προσέχω". Τότε της λέω οτι να αφήσεις έναν πελάτη που είναι καθαρός να σε χαίδεψει στο μουνάκι,η να τον γλύψεις η απλά να τον χαιδέψεις και να τον αγκαλιάσεις δεν είναι κάτι το επικίνδυνο. Και τότε μου είπε "Δεν έχω σε κανέναν εμπιστοσύνη ούτε στους Λευκούς". Αφού την ευχαρίστησα της είπα οτι δεν θα ξαναπεράσω γιατί δεν ήταν καθόλου ζεστή αλλά οτι μαζί της δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάτα τα άλλα η κοπέλα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Καμέλια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Συμβουλη μου προφεσορα,και σκεψου τη λιγο.Να μην τελειωνεις, αν η κοπελα ειναι τοσο απαθης.Καλημερα,τη παρουσια σου στο σαιτ προσωπικα την εκτιμω απεριοριστα
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Η συμβουλή σου είναι σωστή όταν πρόκειται για συνουσία του δεκάρικου.Καλύτερα να είχα δώσει άλλο ένα δεκάρικο σε άλλη κοπέλα παρά να φύγω με κενό.Αν είχα δώσει εικοσάρικο όμως και ήταν το δεύτερο δεν θα είχα άλλη επιλογή απο το να τελειώσω.Να είσαι καλά xilnik παρόνοια είναι και τα δικά μου συναισθήματα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2