Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επειτα απο ρομαντικη βολτα με τον μεγαλο συναγωνιστη Sotirof,ειπα να διωξω τα ''χοντρα'' μιας και απειχα κανα μηνα απο τους αγωνιστικους χωρους.Στην βολτα που καναμε μας επιασε πληρης απογοητευση με την μπαζιλα που ειδαμε.Μονο δυο τρεις αξιζαν για καταθεση,η μια ηταν και η Ντανα.Προκειται για Ρουμανα μικρη σε ηλικια,ψηλη νταρντανοειδες,με ωραιο προσωπο και μαυρο μαλλι.Στο συγκεκριμενο οικο ξερω οτι παιζουν πολλες ξεπετες,αλλα ειπα να δοκιμασω μιας και το μωρο μου αρεσε,ετσι κι αλλιως θα τελειωνα γρηγορα.
Στο δωματιο επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου......μπηκε και εκανε την κλασσικη κινηση που κανουν ολες οι ξεπετες που σεβονται τον εαυτο τους!!!!!!!Περασμα καποτας σε πεσμενη τσαπου και κατευθειαν πιπα!!!!!!Παντως επειδη ηταν τουμπανο το μωρο,εγινα κατευθειαν καγκελαριος!!!!Η πιπα της ηταν καπως καλη,με κοιταγε και στα ματια βγαζοντας βογγητα.
Στην συνεχεια την γυρισα σε ιεραποστολικο οπου ενιωσα το μουνακι της στενο και νεανικο!!!!Πηγα να γλειψω τις βυζαρες της και εβαλε τα ποδια μπροστα λεγοντας μου ''μη''.....αλλο ξενερωμα αυτο!!!Τελως παντων λεω και την γυρναω πισωκολλητο ωσπου που κατεθεσα.Ηταν ενα γρηγορο ξεκαυλωμα και τιποτα αλλο.Φυσικα και δεν θα υπαρξει δευτερη συναντηση.Φευγοντας μου εσκασε και χαμογελο νομιζοντας πως εμεινα ευχαριστημενος χαχαχαχαχα....θα με ξαναδει σιγουρα,υπαρχουν τοσα στανταρακια που εχω για πιο χαι καταστασεις.Ο χωρος απο τους πιο χαλια της περιοχης!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2012
Φιλε τα ιδια περασα κι εγω με την μικρη στην πρωτη μου επισκεψη και σε επαληθευω 100%. Τωρα που εχω ξεπερασει τις δεκα επισκεψεις (ΠΑΝΤΑ βεβαια με ευγενεια και υπομονη), ζω πραγματικα μεγαλες στιγμες. Ετσι γινεται με τις περισσοτερες Ρουμανοπιτσιρικες. Οσο πιο πολυ "γνωριζεσαι", τοσο ανεβαινει και η θερμοκρασια. Keep going.......
28 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

άμα είναι να πετάξουμε κανα κατοσταρικό για να πάρει μπρος........υπάρχουν τόσα στανταράκια στην αναμονή
29 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απο τη δευτερη επισκεψη βλεπεις αν το θερμομετρο εχει διαθεσει να ανεβει η οχι. Δεν χρειαζεται να φτασεις στο κατοσταρικο. Επειδη ομως τα στανταρακια στο Μεταξι ειναι λιγα, βαρυεσαι τα ιδια και τα ιδια, ειδικα αν μετρας τρεις κατα μεσο ορο επισκεψεις τη βδομαδα. Για να αυξησω λοιπον τις επιλογες μου, χρησιμοποιω αυτον τον τροπο. Και πιστεψε με εχω δημιουργησει αρκετα στανταρακια. Κραυγαλεα περιπτωση η παλαι ποτε πασιγνωστη Σαμπρινα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3