Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δυστηχώς λόγω της μαλακίας που με δέρνει ξόδεψα το γαμίσι της ημέρας στην Αλεξάνδρα. Έπειτα απο βόλτα στη Φυλής όπου βρήκα τουλάχιστον τρείς πιθανές κοπέλες (μία εκ των οποίων ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι θα είναι άξια μεσα στο δωμάτιο) ήρθα τελικά στην Αλεξάνδρα στο Αγκύρας 12...οι λόγοι; Λίγο η περιέργεια, λίγο το οτι ήθελα να μαμίσω Milf, λίγο οτι βαριόμουν να γυρνάω πίσω...αλλα ας τα πάρουμε απο την αρχή:

η Αλεξάδρα είναι ένα πετίτ εμφανίσιμο Milf. Κάπου ανάμεσα στα 40-45, ωραίο σώμα, μακρύ μαλλί και ωραίο καυλερό πρόσωπο. Είναι μικρωκαμωμένη και κοντούλα αλλα γενικά βγάζει ένα καυλερό αέρα, σαν να υπόσχεται οτι θα περάσεις τέλεια στο δωμάτιο.

Ο χώρος μέτριος. Αναμφίβολα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα και καινούριο κρεβάτι. Η βρύση έσταζε, ο χώρος μύριζε κλεισούρα και γενικά ήταν λίγο ντεκαυλέ. Περίμενα αρκετή ώρα μιας και είχε άλλους συναγωνιστές να περιποιηθεί και ήδη ήμουν επικά καυλομένος.

Δυστηχώς όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Αν και ήταν πολύ ευγενική έβγαζε ένα συναίσθημα περίεργο, λές και κάνει αγγαρεία κάτι που κατάλαβα οτι ισχύε: προκαταρκτικά λίγα και μετα απο δικές μου πρωτοβουλίες: χαιδεματάκια λίγο γλύψιμο στο στήθος κ.α. Επειτα με ξάπλωσε και με ένα μωρομάντιλο σκούπισε τα καμπανέλια μου. "Ωπα" λέω περιμένοντας να τα λιώσει στο γλύψιμο, "εδώ εχουμε θέμα.". Δυστηχώς απλά εριξε δύο γλυψιές και προχώρησε σε πίπα (έπειτα απο πέρασμα καπότας). Εδώ αν και φιλότιμή, δεν κατάλαβα και πολλά (για να μήν αδικήσω την κοπέλα θα αναφέρω οτι είμαι περίεργος στις πίπεςΚουλ). Μετα απο λίγο της τράβηξα (γιατι θα μου έπεφτε) και της είπα να ανεβεί απο πάνω. Εκείνη το έκανε αλλα ξάπλωσε πάνω μου με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να μπώ όλος μέσα της (η στύση μου ήταν σε κορύφωση) και να αναγκάζομαι να γαμώ με δύσκολία. Επιπλέον εκείνη απέφευγε να με κοιτάξει, προτιμόντας να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέπτη κάτι που έκανε τελείως ντεκαυλέ την όλη φάση. Εμμμμ Επειδή δεν θα κάναμε δουλεία την γύρισα ανάποδα και προχώρησα σε ιεραπόστολικό σεξ. Εκει τα πράγματα ήταν καλύτερα αν και συνεχώς χαμήλωνε την λεκάνη της ώστε πάλι να μήν μπορώ να μπώ ολόκληρος. Επιπλέον κοιτούσε τον νιπτήρα ξενερώονοντας με παρά τις κραυγούλες.

Εν κατακλείδι τελείωσα με την σκέψη μου στην Σαμπρίνα ή στην 'Αννα απο Διδύμου 8. Με χαιρέτησε ευγενικά και εφυγε. Αυτη ήταν η μέτρια εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα. Επειδή βλέπω οτι εχει καλές κριτικές δεν θέλω να αμφισβητήσω τους υπόλοιπους συναγωνιστές, απλά θα θεωρήσω οτι ήταν μια ατυχη στιγμή για την κοπέλα ή απλά δεν με πήρε με καλό ματι. Όπως και 'νάχει δεν πρόκειται να ξανατιμήσω την συγκεκριμένη κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2012
φιλε λυπαμαι που εχασες και εσυ τα λεφτα σου σε αυτο το σταυλο που σκυλοβρωμαει οικ τυπισες αυτες ειναι τυχαρπαστες καριολες δηλαδη αχρηστες τελειως ερασιτεχνες που επει δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο ανοιγουν τα ποδια να γυρισουν απο εκει που ηρθαν και να ερθουν πραγματικες γυναικες η να το πανε 10 ευρω εγω πλεον φυλης δεν παταω καλιτερα μια φορα το μηνα αντε δυο στουντιο που ειναι επαγγελματιες και περνας καλα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1