Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήταν νύχτα Σαββάτου πρός Κυριακή 4:00 παρά,είχα την πληροφορία απο τον Anal_hunter (ευχαριστώ το site που υπάρχει) ότι παίζει πρωκτικό εκεί και είπα να δοκιμάσω, αφου πρώτα έκανα μια τσάρκα να δω τι πάιζει τριγύρω κατέληξα στη Μαρθούλα την Πολονέζα.

Η Μαρθούλα είναι ένα ψηλό, ξανθό μωράκι που δίνει το κολαράκι του για 25 ευρώ.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος διότι η πίπα που έκανε ήταν πολύ καλή,φάνηκε απο πεπειραμένη γυναίκα ίσως να έδωσε λίγο προσοχή παραπάνω λόγω των κοπλιμέντων που της έκανα

Άφου τελείωσε το πρώτο στάδιο με επιτυχία προχωρήσαμε στο κυρίως γεύμα το μουνί το οποίο ήταν αρκετά στενό θα έλεγα με αίσθηση, τα ψηλόλιγνα πόδια της με είχαν περικυκλώσει,όμως για να μην έχουμε κανένα πρόωρο 'ατύχημα' προχωρήσαμε ευθείς αμέσως στο τελευταίο στάδιο το γλυκό. Ο πισινούλης της ήταν ωραίος, (βέβαια λιγάκι ανοικτός) το θαύμα δεν άργησε να γίνει και όταν έρχόταν, το κατάλαβε και έκανε 2-3 πεπειραμένα κουνήματα του κόλου της τα οποία ήταν τελειωτικά για μένα.

Πρώτα ο θεός και όταν γυρίσει ο αδερφός μου απο παραθερισμό τον Σεπτέβριο θα πάμε για περετέρω εξερεύνηση και η κριτική θα συνεχιστεί με ακόμα ποιο αυστηρά κριτήρια εις διπλούν.

Έυχαριστώ και συνεχίζεται

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μάρθα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού