Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ιστορικά στοιχεία ... Κουλ

Έχω την εντύπωση ότι ορισμένα καταστήματα παίζουν κάποιο σημαντικό (ή μη σημαντικό) ρόλο στις πορνο-αποφάσεις (μας).

Πιθανόν αυτό να συμβαίνει χωρίς αιτία όπως αντίστοιχα συμβαίνει να συμπαθούμε (ή να μην συμπαθούμε) τους Κινέζους, τους Πακιστανούς, τους κοντούς, τους ψηλούς, τους μέτριους, τους καλούς, τους κακούς, τους ειλικρινείς, τους ψεύτες, τους διπλοπρόσωπους κλπ. Βέβαια για την ασταθή χρήσιμη και κρίσιμη ισορροπία του πορνο-εγκεφάλου μας, μηχανευόμαστε διάφορες πρόσθετες προφάσεις και αιτίες για να δικαιολογήσουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις και επιλογές (μας).

Ανάλογα, ορισμένοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει με καλό μάτι κάποια μπουρδέλα ή δεν αισθάνονται άνετα και ευχάριστα να επιχειρήσουν μέσα σε αυτά. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να επιχειρήσω άνετα στα μπουρδέλα της Αλκαμένους, ενώ κάποιοι άλλοι συνάδελφοι δεν μπορούν να δραστηριοποιηθούν στα κεντρικά καταστήματα 84 και 86 της Φυλής.

Συγκεκριμμένα το Ιάσωνος 19 ισόγειο το έχω πάρει με καλό μάτι πιθανόν γιατί έχει αρχαϊκές κολώνες αντί για κομοδίνα (ουσιαστικά και μεταφορικά).

Ως προς την ιστορική μπουρδελο-διαδρομή της Ανέλιας να διευκρινίσουμε ότι είχε ξαναδουλέψει στο Μεταξουργείο πριν ενάμιση δυο χρόνια (αν θυμάμαι καλά) στο Ιάσωνος 1 και Ιάσωνος 46 όροφος.

Σωματικά χαρακτηριστικά ...Κουλ

Μέτρια προς ψηλή. Μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι την μέση, μάλλον Ρουμανο-τσιγγάνα με προκλητικά (μάλλον) και ετοιμο-πούτανα χαρακτηριστικά προσώπου. Κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Πιθανόν να έχει βγάλει το πισινό φρονιμίτη. Δεν παίρνω και όρκο

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου ... Κουλ

Οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτά τα λαϊκά μπουρδελάκια, προϋποθέτουν γενναίες και αταλάντευτες αποφάσεις και πρακτικές σε πλήρη συνειδητοποίηση των αξιωμάτων της πουτανιάς.
Ένα από τα πιο σημαντικά αξιώματα είναι ότι ο κακός και λαϊκός πούτσος είναι πανέτοιμος να λειτουργήσει χωρίς να ηττηθεί λόγω κάποιας υπερευαισθησίας σε χαμηλά βαρομετρικά.

Ας αφήσω όμως τις μπουρδελο-μαλακο-αοριστίες και ας σημειώσω με περισσή σοβαρότητα τα γεγονότα με όσο το δυνατόν αντικειμενικό τρόπο.

Η Ανέλια (μας) μπήκε χαμογελαστή, πρόσχαρη και πρόθυμη να εργασθεί ευσυνείδητα τιμώντας στο ακέραιο το κόκκινο πορνο-εισιτήριο των 10 ευρώ (ή 3407,50 δραχμών).

Η περιποίηση της ήταν αρκετά ικανοποιητική και σε διάρκεια χρόνου και σε ποιότητα ενεργειών.

Ανέβηκε από πάνω μου χωρίς να έχει βάλλει τις χούφτες λιπαντικής κρέμας που βάζουν κάποιες ανερχόμενες στουντιάλες. Αφοσιώθηκε και αφομοιώθηκε στην πράξη της πουτανιάς έτσι που δεν μπορούσες να καταλάβεις αν πηδιόνταν κατόπιν πληρωμής ή κατόπιν αυταπάρνησης αγγίζοντας τα όρια της αφιλοκερδούς εργασίας. Κάτι σαν τα κόκκινα μεροκάματα.

Ώρες-ώρες με αυτές τις μαλακισμένες σκέψεις ρισκάρω ή κινδυνεύω να μην χύσω. Αλλά είναι σαφώς ενδιαφέρον κατά μια έννοια να ζεις επικίνδυνα.

Να προσθέσω (ως προς τα γεγονότα) την πολύ καλή συμμετοχή της στο πισω-κω(ο)λητό. Οπότε να το έχετε στην υποψία σας αν τυχόν την πορνο-τιμήσετε.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Ανέλια
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2012
ΙΕΚ "Πυραυλος"... Σπασίκλας
+1 απο μενα!
22 Σεπτεμβρίου, 2012
Είναι τιμητικό να με συγκρίνετε (και να με συγχέετε κατά μια έννοια) με τον κ. Πύραυλο. Επίσης θα ήταν ελπιδοφόρο αν οι μαλακίες που γράφω, θεωρούνταν ιατρικά και ιστορικά ότι ήταν επίκτητες έστω και ως αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας επιπέδου (τουλάχιστον) ΙΕΚ γιατί θα μπορούσαν να θεραπευτούν. Παρεμπιπτόντως τις ίδιες μαλακίες γράφω από πορνο-γεννησιμιού (δηλαδή από την ημέρα που εμφανίσθηκα στο πορνο-σάϊτ). Και όπως είπε ο φίλος μου ο ψυχίατρος, δεν μπορεί (μάλλον) να υπάρξει θεραπεία για τέτοια ζητήματα και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να συμβιβαστώ με αυτά και να πηδάω όσες φορές μου δίδεται η ευκαιρία.
Όμως Ναι!
Το ομολογώ!
Έχω επηρεαστεί σε υπερθετικό βαθμό από τον Καζαντζάκη, τον Πύραυλο, τον Ελύτη, τον και από την λοιμώδη μονοπυρήνωση που είχα περάσει με σχετικά επώδυνο τρόπο στην όψιμη ενηλικίωση μου.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και σας εύχομαι καλά γαμήσια!

Σπασίκλας
23 Σεπτεμβρίου, 2012
Οπως ειπε κι ο μεγαλος Πικασσο...
"Οι καλοι καλλιτεχνες αντιγραφουν, οι μεγαλοι κλεβουν!"
Ακομα λοιπον, κι αν ολοι εμεις οι κοινοι θνητοι δεν φθασουμε ποτε τον δασκαλο Πυραυλο, κλέβοντάς τον, τουλαχιστον μπορουμε να γινουμε καλοι, αντιγραφοντάς τον...
Μεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3