Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 39 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αποφάσισα να πάω μια βόλτα στα παλιά λημέρια της Λιοσίων και μόλις μπαίνω στο εν λόγω μαγαζί με ενημερώνει η κυρία της υποδοχής ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο αλλά μου ανέλυσε το πρόγραμμα της κοπέλας για 20 ευρόπουλα. Μόλις βγαίνει από το δωμάτιο βλέπω μια εύσωμη κοπέλα, με πολύ ωραίο πρόσωπο και ένα όμορφο χαμόγελο. Μου έκανε κλικ ότι θα περάσω όμορφα. Δίνω το χαρτονόμισμα και ξεντύνομαι. Η κοπέλα ήρθε γρήγορα πρίν ολοκληρώσω το βγάλσιμο και μου είπε με την ησυχία σου άλλαξε και θα έρθω σε 2-3 λεπτά. Αφού ήρθε με ξαπλώνει στο κρεββάτι και ξεκινάει ένα παιχνίδι με την γλώσσα της άνευ προηγουμένου από πάνω μέχρι κάτω. Πιστεύω ότι κράτησε πάνω από 5 λεπτά. Της άρεσε και το έδειχνε. Ηταν πολύ καθαρή και μύριζε όμορφα. Μετά την ξαπλώνω εκείνη και την περιποιούμαι και εγώ αναλόγως, κάτι που της άρεσε πολύ. Κατόπιν, λόγω της ικανοποίησης που ένοιωθε ήθελε να εισέλθω μέσα της και ακολούθησα. Για τον σωματότυπό της είχε αρκετά καλά ανοίγματα και μετά από σφυροκόπημα 4-5 λεπτών και ενώ ήμουν έτοιμος να εκραγώ της λέω ότι θέλω να στα ρίξω στο στόμα (με το προφυλακτικό φυσικά) και εκείνη το δέχτηκε χωρίς αντίρρηση. Με ξεζούμισε τελείως. Στο τέλος με ευχαρίστησε επειδή ικανοποιήθηκε και η ίδια γιατί όπως μου είπε οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν μόνο την πάρτη τους με αποτέλεσμα οι περισσότερες κοπέλες να είναι πιο ψυχρές και διεκπαιρεωτικές. Θα την ξαναδώ σύντομα. Αξιζε τα χρήματα που της έδωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
177
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2012
ποσο ευσωμη ηταν η κοπελα?
17 Σεπτεμβρίου, 2012
"οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν μόνο την πάρτη τους με αποτέλεσμα οι περισσότερες κοπέλες να είναι πιο ψυχρές και διεκπαιρεωτικές"

ρε μας δουλευετε?Χμμμ; τις πληρωνουμε δηλαδη για να τις ικανοποιησουμε κιολας? εμεις φταιμε δηλαδη? και να πω οκ δωσε μας χρονο να την περιποιηθουμε και την πουτανα λιγακι αν ειναι καθαρη, αλλα οχι στο 10λεπτο...ουτε καν...
20 Σεπτεμβρίου, 2012
Η κοπέλα ήταν 15-20 κιλά παραπάνω από το κανονικό αλλά ήταν ομοιόμορφα κατανεμημένο το πάχος της. Όσον το αν πρέπει ή όχι να ικανοποιείς τις εν λόγω κοπέλες - επικροτώντας ότι πρέπει να είναι καθαρές - είναι όσο διαφέρει ο έρωτας με μια νεκρή με τον έρωτα που κάνεις με την κοπέλα σου.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3