Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θα γραψω 2 κριτικες καθως χθες και σημερα ειχα κατι δουλειες το πρωι στο κεντρο και ως γνησιος μπουρδελιαρης επρεπε να περασω και μια γρηγορη τσαρκα απο το μεταξι να τσεκαρω και τι παιζει τα πρωινα που λειπω Σπασίκλας Και τις 2 φορες ετυχε να περασω στον ιδιο οικο. Αυτη την φορα ηταν στο ισογειο του σπιτιου όπου συναντησα την Νικολ. Δηλωνει βουλγαρα..Ομορφο κοριτσακι με πολυ γοητευτικη φωνη, ωραιο για τα γουστα μου προσωπο και καλο σωματακι. Αυτα + το Νικολ style καυλιαντισμα στο σαλονι(το λεω ετσι γιατι ειναι εντελως διαφορετικο απο ολες τις αλλες) με εκαναν να δωσω το πορνοπαραβολο και να εισελθω στο δωματιο, το οποιο χαλια δεν το λες...μετριο αντε να το πεις..

Το μωρο δεν αργησε να ερθει και ευτηχως η καλη διαθεση που μου εδειξε στο σαλονι συνεχιστηκε, όχι σαν κατι αλλες...Αρχισαμε το χαμουρεμα στα ορθια και μετα την πηρα και την αφησα στο κρεβατι. Μετα απο καποια φιλακια και χαδια μου περασε σκουφι και αρχισε μια αεροπιπα, η οποια ολως παραδοξως ενιωθε καλα..Εγω χουφτωνα την κολαρα της κοιταζοντας μεσα απο τον καθρεπτη την ολη διαδικασια και ειχα ηδη φτασει σε 200% στηση. Στο σεξ τωρα αρχισαμε με ιεραποστολικο το οποιο αλλαξε σε πισωκολλητο και ομοιως αλλαξε με εκεινη απο πανω. Τωρα δεν ξερω πως και γιατι αλλα σε αυτην την σταση την ειχα καταβρει..Την σταματησα να μην κουνιεται και την κουναγα εγω κανοντας και δικες μου παλινδρομησεις, χουφτωνοντας και πιλιλοντας τα βυζακια της(2αρια) και την κολαρα της. Φαινεται της αρεσε ο ρυθμος που ειχα βαλει γιατι ειχε σκυψει και με φιλουσε στον λαιμο και τριγυρο αναστεναζοντας με πολυ αληθοφανεια. Σε μια φαση μου λεει "ωραιοο" και συνεχιζοντας ετσι -ουτε που μου περασε απο το μυαλο να αλλαξω αλλη σταση- μετα απο λιγη ωρα ηρθε το τελος με μεγαλη ηδονη σφιγγοντας την πολυ δυνατα, καλα που δεν την εσκασα την κοπελα Γλώσσα Μολις τελειωσα ξαπλωσε διπλα μου και μιλησαμε λιγο με ευχαριστησε 2-3 φορες και μετα εφυγε.

Εκει που πηγαινε να γινει μια τυπικη καταθεση, ηρθε αυτη η χημεια στο τελος και μας εφερε πιο κοντα και περασα πολυ ωραια. Στα θετικα επισης η τσατσα που δεν χτυπησε και πρεπει να εκατσε πανω απο 10λεπτο η κοπελα. Αυτα σε λιγο ή αυριο θα γραψω και για τον οροφο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
blooddead
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
107
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού