Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από 2 αποτυχημένες απόπειρες κατάθεσης στο ρομαντικό Μετάξι του 10ευρου, καταλήξαμε μαζί με τον therion σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά (κατ' εμέ) της περιοχής της Φυλής. Πρόκειται για το μαγαζί στον πάνω όροφο στη γωνία Φώκαιας - Αχαρνών.

Ο χώρος είναι πολύ ωραίος και ανταγωνίζεται επάξια τα καλά στούντιο. Το δωμάτιο 1 που μπήκα είναι απλά γαμάτο! Τέλειο κρεβάτι με κάτι σαν μαξιλάρι στην πλάτη, αστραφτερές κουρτίνες, καθρέφτες, κρεμάστρα, πολυθρόνα, μιλάμε για πολυτέλειες, όχι αστεία! Και πολύ καθαρό! Με το που μπήκα άραξα αμέσως και ούτε που με ένοιαξε που η κοπέλα έκανε 10 λεπτά να έρθει.

Ο τσάτσος επίσης υπέροχος, ένας γηραιός κύριος (όχι τόσο από πλευράς ανδρισμού, αλλά στη συμπεριφορά πραγματικός κύριος). Ένας κοντούλης παππούς γκέι που κουτσαίνει εν ολίγοις, ο οποίος είναι πολύ εξυπηρετικός. Θα αναφέρω και κάτι στο τέλος (γιατί του έβαλα 10).

Η κοπέλα (Μαρία) δεν είναι από τις πιο όμορφες της περιοχής, ούτε καν από αυτές που είδαμε εκείνη τη μέρα, όμως είναι πολύ τσαχπίνα και καλοδιάθετη και σε συνδυασμό με το καλό μαγαζί, φαινόταν καλή επιλογή.

Εντελώς μινιόν: γύρω στο 1.50, αδύνατη, με κοντό δίχρωμο μαλλί (ξανθό+καστανό), μπλε μάτια και βλέμμα διαπεραστικό καυλιάρικο, πολύ διαχυτική στο σαλόνι. Το στήθος της 1.5αρι στητό με ωραία ρώγα, όμορφο μικρό κωλαράκι, λίγο χαλαρή κοιλιά, ηλικία γύρω στα 30 (επιβεβαίωσαν και οι therion και n.smirni).

Απλό πρόγραμμα με 20 ευρώ και αναμονή στο δωμάτιο 10 λεπτά. Εμφανίζεται η Μαρία μες στα χαμόγελα (και διάθεση για κουβεντούλα) με ένα δικτυωτό μαύρο στο πάνω μέρος και μαύρο στρινγκάκι, με πολύ ψηλά τακούνια. Άδικος κόπος, που να με φτάσεις στα 1.95 που είμαι. Γλώσσα

Σκύβω και τη φιλάω στο λαιμό και μου το ανταποδίδει. Με κοίταζε πολύ έντονα και η γλώσσα της έπαιζε μέσα-έξω. Αυτό το βλέμμα με καύλωσε πολύ οπότε και τη ζητάω να βγάλει το πάνω στα γρήγορα. Αρχίζω να τη φιλάω παντού, στήθος - κοιλιά και της πιπιλάω τις ρώγες. Μύριζε πολύ όμορφα και το δέρμα της ήταν απαλό και λείο.

Το ευχαριστήθηκε πολύ, μου είπε κι ότι είμαι πολύ καλό παιδί Χμμμ;, και μόνη της με ενθάρρυνε να της δώσω ακόμα μερικά πεταχτά φιλάκια στο στόμα (που η ίδια είχε ξεκινήσει πιο πριν με τα φιλιά στο λαιμό).

Ήδη ήμουνα αρκετά καυλωμένος, οπότε μου περνάει το προφυλακτικό και μου αρχίζει μια πίπα στα όρθια. Πολύ καλή τεχνική, λίγο χέρι, αρκετά δυνατή, με γλείψιμο στα @@ και σε χρόνο τουλάχιστον ένα λεπτό.

Ύστερα βγάζει το στρινγκάκι (μένει με τα τακούνια) και ξαπλώνει ενώ εγώ έρχομαι από πάνω της για ιεραποστολικό. Αρκετά στενή, έβαλε μόνο λίγο σάλιο πριν ξεκινήσουμε, όχι κρέμα. Με αγκαλιάζει και αρχίζει κάποιες έντονες φωνούλες λίγο υπερβολικές.

Για λίγα λεπτά μείναμε εκεί, ώσπου με δικιά της πρωτοβουλία γυρνάει στα 4. Δυστυχώς λόγω της διαφοράς ύψους και της στενότητας, ήταν πολύ άβολη σαν θέση. Πάλεψα κάποια ώρα να το βάλω καλά, αλλά δεν τα κατάφερα και μου ψιλοέπεσε κιόλας. Λύπη

Κανένα πρόβλημα. Η Μαρία σηκώνεται και μου αρχίζει μια πίπα τρομερή στα όρθια, όπου αυτή τη φορά ασχολείται κυρίως με το κεφαλάκι, το οποίο πιέζει έντονα με τη γλώσσα ώσπου να σιγουρευτεί ότι καύλωσα στο φουλ.

Μετά από αυτό πάει να ξαπλώσει, αλλά εγώ ο βλάκας ήθελα να ξαναπροσπαθήσω στα 4. Τα ίδια αποτελέσματα, πάλι τέλεια πίπα, άλλο που δεν ήθελα εγώ! Μεγάλο χαμόγελο

Στη συνέχεια ξαναξαπλώνει, πάλι για 2-3 λεπτά ιεραποστολικό έντονο και μετά, λες και το έκανα επίτηδες πλέον, ψιλοχαλαρώνω και ξανά πίπα η Μαρία χωρίς να παραπονεθεί. Αυτή τη φορά της λέω να ξαπλώσω και να με τελειώσει με πίπα σε συνδυασμό με χέρι. Όση ώρα με πίπωνε της χούφτωνα το ωραίο κωλαράκι που το είχε τουρλώσει στο πλάι. Μεγάλο χαμόγελο

Μου κάνει μια πολύ καλή πίπα με έντονη πίεση στο κεφαλάκι για 1-2 λεπτά, ύστερα μου τραβάει λίγο μια δυνατή μαλακία και τελικά τη συνεχίζω εγώ, ενώ εκείνη μου γλείφει τα @@ . Με σταματάει να μου γλείψει λίγο πάλι το κεφαλάκι και τελικά με υγρά φιλάκια και χάδια στην κοιλιά και στο στήθος μου έρχεται ένα υπέροχο τελείωμα...

Η Μαρία με ευχαριστεί πρώτη (ως σωστή επαγγελματίας) και στη συνέχεια φυσικά εγώ. Αφού ανταλλάσσουμε 1-2 φιλιά στα μάγουλα και χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη ντύνεται και αποχωρεί από το δωμάτιο. Διάρκεια παραμονής 12-13 λεπτά.

Ο τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου, έμαθα μάλιστα ότι παρότρυνε τους έξω με έντονο ύφος να κάνουνε ησυχία και τέλος, έτρεξε προς τη σκάλα να μου δώσει το κινητό μου που ξέχασα στο δωμάτιο, γι αυτό και του έβαλα το 10.

Εν κατακλείδι, μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή, κάπως τυπική συνεύρεση, η οποία όμως από όλες τις απόψεις (χώρος, τσάτσος, κοπέλα) ήτανε πάνω από το μέσο όρο των "στουντιοεμπειριών" που είχα με το 50αρικο. Και όσες φορές έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έτσι είναι. Τουτέστιν, κύριε Ορέστη τόσο καιρό σας πιάνανε κορόιδο όταν δίνατε 50αρικα... Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2012
Ναι οντως φοβερο μαγαζι το συγκεκριμενο επιπεδου στουντιο πολυ καλο.Και οσο για τον γερουλη τσατσο που αναφερεις πολυ συμπαθης και πανω απο ολα δικο μας παιδι(Χρυση αυγη ο συναγωνιστης Κουλ).
Οποτε οταν τυχαινει να εχει και καμια καλη εκδιδομενη ο συνδυασμος ολων αυτων αγγιζει την κορυφη...
10 Σεπτεμβρίου, 2012
ο τσάτσος είναι ο δροσερός κύριος Άρης, μεγάλη μορφή
11 Σεπτεμβρίου, 2012
μιλάμε εσύ έμενες στο ένατο όροφο της πολυκατοικίας και κατέβηκες ισόγειο για να "βρεθείς" με την κοπελιά...μιλάμε για τεράστια υψομετρική διαφορά...πάντως με τέτοια υψομετρική διαφορά λογικό δεν είναι εκείνη ως κοντούλα να ναι πιο στενή και συ ως...ντερέκι να έχεις προβλήματα με το...μέγεθος...Γλώσσα δε νομίζω να υποκρινόταν όταν έβγαζε τις φωνούλες....εδώ κατάφερες να σκούζουν άλλες κ άλλες, η μισή πιθαμή θα σου γλύτωνε?Κουλ
11 Σεπτεμβρίου, 2012
κοντή με ξανθό αγορίστικο μαλλί. Λογικά πρέπει να είναι η Μαρία που είχα παρει στην Ρεμούνδου πρίν κάτι εβδομάδες. Καλή είναι. Ο δροσάτος κύριος Αρης είναι τεράστια μορφη της περιοχής.

Ορέστη σε προτείνω την Αννούλα στο Φυλής 69Α πάνω. Πιστεύω οτι θα σου αρέσει εσένα.
11 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι. Κατα συμπτωση ειδα αυτη την Αννα στο 69Α μαζι με τον pitsilistis χθες το βραδυ και οντως με ενδιαφερει. Προσεξα μια ιδιαιτερα καλη μεταχειριση στον παλιο της γνωριμο, αλλα και το ολο στυλ της ειναι αρκετα κοντα στα γουστα μου.

Σε ευχαριστω
O
Orestis_Kou
24 Σεπτεμβρίου, 2012
Αν είναι η Μαρία, κοντή, κοντό μαλλί, αλβανίδα, είναι πολύ καλή επιβεβαιώνω
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6