Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βολτάροντας στα στενά του Βαρδάρη τελείως απρόβλεπτα και απρογραμμάτιστα σταμάτησα στη όμορφη νεαρή Ισαβέλλα από την Βουλγαρία. Μέτρια σε ανάστημα μελαχρινή με πολύ όμορφο σώμα, λίγο χαλαρό βέβαια αλλά πολύ θηλυκό, μέτριο στήθος που κρεμάει όμορφα και πολύ απαλή επιδερμίδα. Αυτό όμως που με τράβηξε και μπήκα μέσα από ένστικτο, ήταν ο αόρατος ερωτισμός που εκπέμπει η κοπέλα που χωρίς να κάνει κάτι πρόστυχο στο σαλόνι με διέγειρε την σεξουαλική μου φαντασία και πράγματι έπεσα μέσα.

Χαμογελαστή ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου, το σχεδόν αθώο βλέμμα που είχε στο σαλόνι μετατράπηκε αμέσως σε λάγνο και πολύ ερωτικό, της άρεσε έτσι όπως την χαμούρευα και μου έκανε και κολπάκια τρίβοντας την πούτσα μου πάνω στα μπουτάκια της και κοιτώντας την όλη φάση μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη του δωματίου.

Αφού μου τον σήκωσε για τα καλά μου πέρασε το προφυλακτικό και μου είπε να παραμείνω όρθιος και έτσι έκανα, με αυτήν να έρχεται στην άκρη του κρεβατιού για να μου πάρει πίπα στήνοντας την κωλάρας της με τέτοιο τρόπο ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτή, παρακαλώντας με όμως να μην της βάλω δάχτυλο παρά μόνον να την χαϊδεύω εξωτερικά όπως και έγινε. Το ωραίο ήταν ότι η όλη φάση φαινόταν πεντακάθαρα μέσα από τον καθρέπτη, όταν τον έπαιρνε βαθιά μέσα στο στόμα της γεμίζοντας μου πολλή ηδονή.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε ανάσκελα και μου λέει έλα, και εγώ πήγα κοντά της, και αυτή σηκώνοντας τα πόδια της ψηλά άνοιξε διάπλατα την μουνάρα της και τον πήρε όλον βαθιά μέσα της, αναστενάζοντας από ηδονή και βγάζοντας ίσως και αληθινές κραυγούλες ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ιεραποστολικό έχοντας πάντοτε θέα μέσα από τον καθρέπτη. Θέλω να σημειώσω ότι η αίσθηση ήταν μοναδική, είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο όμορφα στενό μουνάκι. Πιάνοντας λοιπόν ένα πολύ καλό τέμπο με πολύ καλή συμμετοχή και από την ίδια την γάμησα όμορφα, και κάποια στιγμή της σήκωσα και το ένα της πόδι πάνω στον ώμο μου και ήταν ακόμη καλύτερα έτσι, τόσο πολύ που ούτε στάση ήθελα να αλλάξω και συνέχισα έτσι δυνατά ώσπου κάποια στιγμή της τα έδωσα μέσα σε κραυγές. Αγκαλίτσες, χαδάκια και τίτλοι τέλους, ήταν όμορφα, ήταν υπέροχα, ήταν μοναδικά.

Για μένα η σημερινή συνάντηση ήταν απρόβλεπτη και πέρασα πάρα πολύ καλά, εννοείται ότι σύντομα θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος, μου χρωστάει στάσεις η μικρή και φυσικά δεν θέλω να τις χάσω.

Κλείνοντας θέλω να σημειώσω την άριστη συμπεριφορά της μαντάμ και να συστήσω σε όποιον θελήσει να επισκεφτεί την κοπέλα να προτιμήσει το έξω αριστερά δωμάτιο όπως μπαίνουμε, είναι μακράν το καλύτερο και λειτουργικότερο του οίκου τούτου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Ισαβέλλα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού