Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Από καιρό την είχα βάλει στο μάτι: δεσποινοειδές 20χρονο πιτσιρίκι με ρουμανοειδές πρόσωπο, δηλαδή: λίγο κάτω από 1.60, μπαμπάτσικη (γεματούλα), αλλά με αδύνατα, καλλίγραμμα πόδια, σφικτό πεταχτό κωλαράκι (και σώμα γενικά), με στήθος που ξεχειλίζει (μάλλον 5αρι) και μελαχρινή, γλυκιά ρουμανόφατσα.

Το πρόσωπο της είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στη Φυλής σε μελαχρινή κοπέλα και ειδικά όταν χαμογελάει. Το σώμα της πάντως είναι κάπως ατσούμπαλο.

Η τσατσά (μεσήλικη κύρια με χαρακτηριστικό τικ κεφαλιού) φάνηκε κάπως πιεστική με τον τρόπο της (ευγενικά παρακάλια, αγγίγματα κλπ), έτσι που με έκανε να νιώθω κάπως άσχημα να μην περάσω. Ούτως ή άλλως η απόφαση δεν ήταν τόσο δύσκολη, μιας και μου αρέσουν οι κοπέλες με αυτόν τον σωματότυπο (ένα κλικ πιο αδύνατες ίσως).

Το δωμάτιο πολύ κομψό και καθαρό (το ίδιο και η τουαλέτα), με air condition, όλα τα απαραίτητα, αλλά και την tv να παίζει τσόντα. Με ένα ντους άνετα θα μπορούσε να ονομαστεί στούντιο.

20 ευρώ για απλό πρόγραμμα και εντός 2 λεπτών η Έλενα στο δωμάτιο. Κόκκινη νυχτικιά με ψηλά τακούνια, μαύρο στρινγκάκι. Το χαμόγελο της είναι όλα τα λεφτά. Πολύ χαμογελαστό, ευδιάθετο και γλυκό κορίτσι, αλλά με στυλάκι PSE στο σεξ.

Αρχίζουμε τα χάδια και τα φιλάκια. Εγώ στο λαιμό της και εκείνη στο στήθος μου και την κοιλιά (διαφορά ύψους βλέπετε). Με προτροπή μου αφαιρεί το νυχτικό και αρχίζω να της πιπιλάω το τεράστιο στήθος της.

Οι ρώγες της ήταν κάπως παρασάτζαλες, γερμένες προς τα κάτω. Μια προσεκτική ματιά κάτω από το στήθος αποκάλυψε τα σημάδια κάποιας (πρόσφατης) επέμβασης. Κρίμα, γιατί δε φαντάζομαι τέτοιο σώμα να μην είχε καθόλου στήθος, για μένα το παράκανε!

Αν και πήγα να ξενερώσω, προσπάθησα να μην πτοηθώ και ασχολήθηκα με όλο της το σώμα που ήταν αρκετά σφικτό (φιλάκια, χουφτώματα παντού). Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και εκείνη, αλλά τελικά παραδόθηκε στις δικές μου ορέξεις και φάνηκε να το απολαμβάνει (διακριτικοί αναστεναγμοί).

Μετά από 1-2 λεπτά με ξάπλωσε για πίπα. Δυνατή πίπα, όχι τεχνική, κάπως άτσαλη, με χάιδεμα των @@. Δεν κράτησε πολύ, ίσως μισό λεπτό.

Βγάζει και το στρινγκάκι και ανεβαίνει με τα τακούνια πάνω στο κρεβάτι. Με ρώτησε τι στάση θέλω και της είπα να ξεκινήσουμε λίγο μ' εκείνη από πάνω. "Και μετά;" ρωτάει. "Εσύ από κάτω", της είπα.

Είχε βάλει αρκετή κρέμα, αλλά ήταν αρκετά στενή, επομένως η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Πήρε εντελώς κυριολεκτικά το "λίγο" που της είχα πει, θα έμεινε από πάνω μου κάπου μισό λεπτό.

Ξαπλώνει και έρχομαι από πάνω της. Με αγκαλιάζει σφικτά και με χαϊδεύει όπως μπορεί. Ακολουθεί σφυροκόπημα με αρκετούς αναστεναγμούς από την πλευρά της. Κάποια στιγμή τη νιώθω λίγο να τραβιέται. Ουπς! Σταματάει κιόλας για να βάλει λίγη κρέμα, υποφέροντας φανερά! Χμμμ;

Ύστερα συνεχίζουμε σ' αυτή τη στάση για λίγο, όπου με την κρέμα η εφαρμογή του πέους συνέχισε να είναι καλή έως άψογη Μεγάλο χαμόγελο. Το ίδιο κι όταν γυρίσαμε στα 4, όπου είχα καιρό να νιώσω τέτοιο σφίξιμο... Και πάλι παραπονάκια... Άντε τι να σε κάνω, έχεις ένα δίκιο που παραπονιέσαι για το μέγεθος! Γλώσσα (αν και στη Φυλής 1η φορά μου συνέβη).

Παρότι κόντευα να χύσω (παρά τις διακοπές), είπα να μην το ταλαιπωρώ το κορίτσι και ξάπλωσα να τελειώσω με το χέρι. Λόγω της έντασης του σεξ (και της βαθιάς διείσδυσης/ "ταλαιπωρίας" του πέους μου), αλλά και του γεγονότος ότι εκείνη την ώρα με πλάκωσε στα χάδια και τα φιλιά πάλι το σκασμένο, το τράβηγμα της μαλακίας πρέπει να κράτησε 10 δευτερόλεπτα.

Φιλάκια σταυρωτά στα μάγουλα και έξοδος από το δωμάτιο. Το σεξ κράτησε 8 λεπτά, η παραμονή στο δωμάτιο μάλλον 9. Καλά προκαταρκτικά, καλή διάθεση, καυλωτικό κορμί (κυρίως φάτσα). Αν δε μου τραβιόσουνα θα σου έβαζα και 10. Αν δε είχες πειράξει τα βυζάκιά σου, θα σου έβαζα και 9 στην εμφάνιση, γιατί με καύλωσες μόνο που σε είδα στο σαλόνι! Μεγάλο χαμόγελο

ΥΓ-1: Εννοείται ότι αν το δικό σας ιδανικό είναι το ανορεξικό μοντέλο, η κοπέλα είναι για 5, το πολύ 6.

ΥΓ-2: Τα ελληνικά της έχουνε βελτιωθεί απίστευτα σε σχέση με πριν 2 μήνες που την πρωτοείδα (και σε σχέση με προηγούμενες κριτικές).

ΥΓ-3: Πρώτη φορά μοναχική κατάθεση, χωρίς την παρέα του συναγωνιστή therion. (Αλλά με "συνάντηση κορυφής" με τον pitsilistis κι άλλους πιο μετά Γλώσσα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2012
Κακώς μαυρίσατε την κριτική παίδες και η δικιά μου εμπειρία ήταν πανομοιότιπη.
ακόμα και για τα Ελληνικά που γράφει ισχύει, όντως δεν μπορούσες να εξηγήσεις στην κοπέλα τι θες, ούτε καν Αγγλικά μόνο με νοήματα και με πολλή λίγες λέξεις ψιλο-καταλάβαινε, αυτά τον Μάρτιο...

07 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Α φίλε μου, πρέπει να μην πολυασχολείσαι με το site για να το λες αυτό. Είναι να μη δούνε δικιά μου κριτική... δε γλιτώνω το μαύρισμα!

Και γω έχω απορία τι φταίει... Χμμμ; Μάλλον το πορνοένστικτο μου λείπει όπως μου είχε πει κάποιος παλιά. Ίσως φλυαρώ πολύ αν και έχω γίνει πιο συνοπτικός τελευταία. Ίσως οι ψηλές μου βαθμολογίες; Δεν ξέρω ακριβώς! Money Mouth

Thanks για τη συμπαράσταση πάντως Κουλ
O
Orestis_Kou
08 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το καταλαβαίνω
παντως και οι θηλές που γραφεις μου είχε φανεί κ μένα ότι η μια κοίταγε εδώ και η άλλη εκεί, τραβελοβυζι δηλαδη :-)
είναι το μόνο για το οποίο μπορεί να ξενερώσεις με την συγκεκριμένη (+τα Ελληνικά που δεν μιλούσε γρι)
σε χασάπη θα πήγε + ότι το παράκανε όπως λες και εσύ θα είχε βυζι ήδη ούτως ή άλλως
παντως οταν το βλέπεις μεσα στο σουτιέν να ασφυκτιά κλες από την χαρα Μεγάλο χαμόγελο
08 Σεπτεμβρίου, 2012
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.........ΚουλΚουλΚουλ

μην με παρουσιαζεις λες και ειμαι φρικιο με πεσμενες τις θηλες μου και χοντρη....ενταξει???Θυμόςαντε μην χεστουμε...
09 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εκτος απο ΨΩΝΑΡΑ που εχεις γινει καργα, δεν ξερεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ κιολας. Oπως δεν ξερεις να ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ. Ουτε που ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι ηθελα να πω, οπως κανεις παντα.

Δεν αναφερομουνα σε σενα, απλως εγραψα οτι η κοπελα ειχε παρομοιο σωμα με το δικο σου, δηλαδη κοντουλα με καμπυλες, εκτος κι αν εχεις σωμα μοντελου και δεν το θυμαμαι. Η κοπελα ειχε τεραστιο στηθος, καμια σχεση με σενα δηλαδη ετσι κι αλλιως. Μια αθωα πλακιτσα ειναι, αλλα ειναι τιμητικο για σενα που σε αναφερω, που να το καταλαβεις εσυ...

Και δε θα μου πεις ΕΣΥ τι μπορω να γραψω και τι οχι, οπως μου απαγορεψες να γραφω στο θρεντ του 104. Kατσε εσυ και μιλα με τα μαλακιστηρια που δεν εχουνε πατησει ποτε το ποδι τους εκει, εγω ετσι κι αλλιως ποτε δεν εγραφα και τωρα τι να μπω να γραψω; και δεν παταω το ποδι μου, οχι επειδη εχω κατι με την Αντζελα η επειδη δε μου εκανες καλες υπηρεσιες, αλλα επειδη εσυ με την αγενεια σου με εχεις προσβαλει απειρες φορες και εχω και λιγη αξιοπρεπεια, η υπομονη μου εξαντληθηκε, αλλα τα εχουμε πει αυτα πολλες φορες.

Οσο εισαι εκει και δε ζητας ενα συγγνωμη δεν ξαναπαταω, τελος. Εδω θα γραφω οτι γουσταρω, τελος, αν σου αρεσει. Αν οχι, κανε παραπονα στον antistheni.

Ειλικρινα την εχεις ψωνισει πολυ αγρια και οταν κατεβεις απο το καλαμι και καταλαβεις τι εχεις κανει, θα παρακαλας ατομα σαν εμενα να μας ειχες παλι πελατες.

υγ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, υπαρχουνε απειρες. Το ονοματεπωνυμο σου ειναι μοναδικο, αλλα ποτε κανεις δε θα το μαθει κανεις, οπως δε θα μαθει και τιποτα ΑΛΗΘΙΝΟ σε σχεση με σενα, ξερεις εσυ... και κανε μου μηνυση για ολα αυτα αν θες, κανενα προβλημα...Κουλ
O
Orestis_Kou
09 Σεπτεμβρίου, 2012
Ορέστη, εγώ σε ήξερα ως κάποιον που πήγαινε σε στούντιο. Τι συνέβη και τώρα τελευταία γράφεις μόνο κριτικές για μπουρδέλα; Τα έκοψες τα στούντιο;
09 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε cgfucker, δε σε ξέρω αλλά βλέπω ότι πας με cg. Και γω από κει ξεκίνησα και για λόγους οικονομίκης στενότητας αλλά και vfm, μεταπήδησα στα στούντιο και τώρα στα μπουρδέλα.

Θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με pm πιο αναλυτικά, αρκετό spam-αρισμα έγινε ήδη σε αυτή την κριτική λόγω του πορνοειδούς που απαξιεί να μιλήσει με pm για να κάνει το show της στο forum η ΨΩΝΑΡΑ.

Πάντως όλα τα ήδη έχουνε την αξία τους, απλά πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις. Εγώ τώρα έχω επιλέξει την ποικιλία και την ποσότητα, χωρίς απαραίτητα να θυσιάσω την ποιότητα.
O
Orestis_Kou
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7