Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπερα σε ολους!Ζεστη παλι σημερα στην αθηνα,οι καυλες μεγαλες λογω αποχης απο το αθλημα..και που λεφτα για μπουρδελα στις μερες μας.Τελευταιες μερες ομως εκατσαν κατι φραγκα μαζεμενα και ειπα να την κανω τη σκασια μου στα στενα του αγοραιου ερωτα.

Ηθελα αυτη τη φορα να δοκιμασω κατι διαφορετικο απο το συνηθησμενο.Ετσι ξεκινησα τη βολτα μου απο φωκαιας για να βρω και να τιμησω την αγαπητη Μπαρμπορα.Δυστυχως η κοπελα δεν ηταν εκει...δεν απογοητευτηκα και συνεχισα τη τσαρκα μου.

Επομενη σταση Διδυμου.Διαφορες κοπελες...για ολα τα γουστα...αλλα γνωστες φατσες.Ηθελα κατι διαφορετικο.Ετσι περπατησα μεχρι το επομενο στενο για να συναντησω απεναντι μου το σπιτακι που βρισκεται ιουλιανου 71.Κατεβαινω τα σκαλακια..και περιμενω στο δροσερο σαλονι μονος μου.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα κανει την εμφανιση της η ευγενικη τσατσα.

Μου λεει πως δουλευει η Κλεοπατρα και μου ανακοινωνει το προγραμμα της κοπελας.Βγαινει η κοπελα,για την ακριβεια μεγαλοκοπελα,αρκετα ψηλη για γυναικα,με καμποσα παραπανω κιλα και ωραια ζουμερα βυζια.Το σκεφτηκα για λιγακι και ειπα πως αφου θελω να δοκιμασω κατι νεο ας το κανω και οτι βρεξει ας κατεβασει.

Δινω το μπλε εισιτηριο και οδηγουμε στο μικρο και ευτυχως δροσερο δωματιο.Αρκετα καθαρο και με σεντονι που εδειχνε να ειναι καθαρο.Βγαζω τα ρουχα μου και μετα απο λιγο κανει την εισοδο της στο δωματιο η Κλεοπατρα.Λεμε τα τυπικα και ξαπλωνει διπλα μου.

Μερικα ομορφα προκαταρκτικα ετσι ωστε να αρχισω να ''σηκωνομαι'' δεν ηθελα και πολυ...επομενω...της ζητησα να περασει το προφυλακτικο και να ξεκινησει τη τσιμπουκαρα της.Ωραιο γλυψιμο...ξεκινησε απο το κεφαλι...και εφτασε να μου ρουφαει με μανια τις μπαλες!

Επειδη οπως και στην αρχη ειχε καποια καιρο αποχης,της ειπα να ξεκινησουμε τη μαχα γιατι θα εφτανε γρηγορα το τελος.Αρχινα ανεβαινει απο πανω μου και μου δινει και τους βυζους στο στομα να τους περιποιηθω...ωραια σταση κρατησε γυρο στα 3 λεπτα.

Μετα μου ειπε να γυρισουμε στα 4...αλλα επειδη το τελος εφτανα της ζητησα να γυρισει σε ιεραποστολικο για να γλυφω ταυτοχρονα και τις βυζαρες της.Ετσι και εγινε...καλο ανοιγμα των ποδιων και ετσι ηρθε το τελος...με τις ρογες τις στο στομα μου.Με κρατησε μεσα της μεχρι να στραγγιξω τελειως.

Σηκωθηκε...ειπαμε 2-3 τυπικες κουβεντες και αποχωρησε καθως την περιμενε ο επομενως συναγωνιστης.Αρκετα καλο ξεφορτωμα θα μπορουσα να πω.Αν θα ξαναδοκιμαζα την κοπελα???Ισως...ο καιρος θα δειξει!

Καλο φθινοπωρο να εχουμε...και καλα γαμησια!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού