Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καταδρομική νυχτερινή επίσκεψη στην όμορφη Λιθουανή Σόνια, στιβαρή κοπέλα ψηλή με αρχοντική ομορφιά, πολύ γλυκό χαμόγελο, έχει τιμηθεί στο παρελθόν από έμενα δις, με ευχάριστες αναμνήσεις, οπότε με συνοπτικές διαδικασίες έδωσα τα 25 ευρώ και πέρασα στα ενδότερα.

Με χαμόγελο μου ήρθε στην αγκαλιά μου, με θυμήθηκε καλά, ήταν πολύ λαχταριστή, τα βυζάκια της κρεμούσαν όμορφα, η ρόγα της ήταν κάγκελο και την πιπίλησα δεόντως, είχαμε και πουτσοτριψίματα στα όρθια πέρα από τα χάδια, οπότε έχοντας ήδη πλήρη στύση ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω.

Στην πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή, έκανε προσπάθειες για deep και τα κατάφερε, η διάρκεια ήταν αρκετά μεγάλη, δέχθηκε ευχαρίστως τριψίματα σε μουνάκι και κωλαράκι χωρίς διείσδυση όμως , και μετά από όλα αυτά την ανέβασα από πάνω μου για το κυρίως πιάτο.

Αυτό που μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ έτσι όπως την είχα από πάνω μου και κουνιόταν σε πολύ καυλωτικό ρυθμό, ήταν όταν την χάιδευα τα μαλλιά, έχει πολύ πυκνά και όμορφα μαλλιά η μικρή, της τα έπιανα και τα έκανα αλογοουρά έτσι όπως κουνιόταν και ήταν μια πολύ ωραία αίσθηση.

Στη συνέχεια στα 4, μου στήθηκε τέλεια το μωρό, τον έφαγε όλον βαθιά βγάζοντας και ίσως πραγματικές κραυγούλες ικανοποίησης, ενώ παράλληλα χάζευα την όλη φάση μέσα από τον πλαϊνό καθρέπτη ανεβάζοντας την ικανοποίηση μου στα ουράνια. Το τέλος ήρθε αρκετά μετά, αφού για την σφυροκόπησα πρώτα αρκετά, χωρίς διαμαρτυρίες, και ήταν ένα πολύ δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές. Λίγο μασαζάκι στην πλάτη ενώ τον είχα ακόμη μέσα και αποχώρηση της κοπέλας από το δωμάτιο με το ίδιο ακριβώς γλυκό χαμόγελο που μπήκε μέσα.

Ο χώρος ήταν σχετικά καθαρός, ένας λεκές στο σεντόνι μου είπε η τσατσά ότι ήταν από το τζελ της κοπέλας, έκανα πως το πίστεψα, αλλά η απάντηση της ήταν απαράδεκτη, γενικά όμως κατά τα άλλα ήταν καλή και ομιλητική δεν έφερε ουδεμία αντίρρηση στην πρόταση μου για είσοδο στο δωμάτιο με 25 ευρώ.

Η Σόνια ανταποκρίθηκε επιτυχώς στις προσδοκίες μου και σίγουρα δεν τελειώσαμε μαζί, κάποια στιγμή θα ξαναπάω και ίσως να είναι συντομότερα από τους 4 μήνες που έκανα για να την συναντήσω. Θέλω να σημειώσω ότι προσφέρει το κωλαράκι της στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, το οποίο έχω δοκιμάσει με ιδιαίτερη ικανοποίηση σε προηγούμενη επίσκεψη μου. Εννοείται ότι η κοπέλα συνίσταται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού