Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
3η κατάθεση της ημέρας (ώρα 3.30), 2η στο καπάκι, μάλλον δε θα είμαι αντικειμενικός λοιπόν. Ούτως ή άλλως για τη Μόνικα πολλοί έχουνε γράψει, επί της ουσίας δεν έχω να προσθέσω κάτι...

Επίσκεψη στο μαγαζί με τη γαλάζια πόρτα και τη σκάλα (παρέα με therion). Τσατσά ευγενική ξανθιά με γυαλάκια, πολύ οικεία φυσιογνωμία, δεν ενοχλεί στο δωμάτιο. To δωμάτιο στο μέσο όρο της Φυλής, με air condition, λίγο πάνω από το μέσο όρο σε καθαριότητα. 20 ευρώ για απλό πρόγραμμα.

Η κοπέλα μπήκε σχεδόν αμέσως: ξανθιά, γύρω στο 1.70, καλλίγραμμο (και καθαρό) σώμα, χωρίς στήθος, εξ Ουκρανίας. Τυπικά χαμογελαστή στο σαλόνι, το ίδιο και στο δωμάτιο. Η ηλικίας της γύρω στα 25 και κάτι (πιθανότατα).

Αφού γδυνόμαστε και οι 2, με ξαπλώνει και περνάει το σώμα της από πάνω μου, ακουμπώντας τα βυζιά της (λέμε τώρα) από το πέος και πάνω και στη συνέχεια φιλάκια στο λαιμό και το στήθος μου. Αξιοπρεπέστατα προκαταρκτικά (επιτέλους).

Στη συνέχεια πίπα με καλή τεχνική, αργή, με απίστευτη ηρεμία ή αν θέλετε απάθεια ή ψυχρότητα. Μόλις καυλώνω στο φουλ, ανεβαίνει μόνη της από πάνω και σε καλό (μέτριο) ρυθμό μένει εκεί λίγα λεπτά. Με ρωτάει αν θέλω να αλλάξουμε στάση.

Τη φέρνω στα 4, όπου η θέα είναι εξαιρετική: πολύ λείο δέρμα, όμορφο κωλαράκι και καλλίγραμμα πόδια. Άλλοτε έδινε ρυθμό εκείνη, άλλοτε εγώ, ανεβοκατεβάζοντας το ύψος του σώματός της (κάποια στιγμή με γράπωσε με τα πόδιά της, όταν ανέβηκε η ένταση).

Μετά από λίγο τη φέρνω και σε ιεραποστολικό, δοκιμάζω και λίγα φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος (λέμε τώρα), όπου φάνηκε να της αρέσει και να αντιδρά καλά, με αρκετούς αναστεναγμούς(σε σχέση με την περισσότερη ώρα που ήταν απαθής και πολύ ήσυχη, ψυχρή επαγγελματίας, αλλά αδιαμαρτύρητα δεχόταν τα πάντα). Πολύ καθαρή πραγματικά και μύριζε όμορφα, όπως έχει αναφερθεί.

Αν και θα ήθελα πολύ να τελειώσω έτσι και η κοπέλα δεν έδειξε να δυσανασχετεί καθόλου που τη γάμαγα 10 λεπτά ήδη, είχα χύσει μόλις πριν λίγα λεπτά (μη με ρωτήσετε γιατί πήγα πάλι Θυμός), οπότε της είπα να τελειώσω με το χέρι.

Κάθισε δίπλα μου, υπερβολικά απαθής με το χέρι της να με χαϊδεύει αρκετά αδιάφορα, ώσπου έχυσα (μάλλον όλο αυτό την ενόχλησε λίγο).Με χαιρετάει τυπικά και φεύγει. Παραμονή στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Μπορεί να μην είναι του γούστου μου εμφανισιακά, μπορεί να είναι ψυχρή, αλλά, με αυτά που έχω δει τελευταία, είναι από τις λίγες που δεν έχουνε πρόβλημα με το χρόνο και είναι δεκτικές στα πάντα. Τυπική και σωστή επαγγελματίας, θέλει και ξέρει πως να περιποιείται τον άνδρα (τυπική Ουκρανή/ Ρωσίδα). Πολύ καθαρή με λείο δέρμα και γενικώς ισχύουν όλα όσα έχετε διαβάσει, απλώς τα επιβεβαιώνω...

ΥΓ: Για όσους παρακολουθούν τις κριτικές μου, να πω για τις δεύτερες φορές: Πάολα - απόλυτη επιβεβαίωση, Άννα - καλή για τα 10 ευρώ, Ριντίλα - καλή αγαπούλα για 10 ευρώ, Τζούλια - απογοήτευση (καλή πίπα, ωραίο σώμα, αλλά ξεπέτα). Ακολουθούν πιθανότατα Φλώρα και ίσως Ντενίσα εν ευθέτω χρόνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2012
"είχα χύσει μόλις πριν λίγα λεπτά (μη με ρωτήσετε γιατί πήγα πάλι Θυμός)"

"Τζούλια - απογοήτευση (καλή πίπα, ωραίο σώμα, αλλά ξεπέτα)"

για να μην ξαναλάβω μήνυμα σε ποια αναφέρομαι, αν και νομίζω πως ήταν αρκετά προφανές. Γλώσσα
O
Orestis_Kou
01 Σεπτεμβρίου, 2012
Η Μόνικα είναι καλό κορμί και καθαρή , δεν κοροϊδεύει στο δωμάτιο αλλά δεν είναι και σούπερ...
πάντως με τις ηλικίες έχεις ένα θέμα....η Μόνικα είναι 30 χρονών.
02 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι απλα ειμαι καπως συγκρατημενος στις γυναικες και βαζω λιγο παραπανω στους ανδρες... Γλώσσα

27-28 την εκανα, παντα ομως βαζω λιγο πιο κατω απο ο,τι πιστευω για να μην την πατησω και πω παραπανω.
O
Orestis_Kou
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3