Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Πήγα με τη συγκοινωνία εξού και η καλή βαθμολογία στο πάρκινγκ.

Στην αρχή της βάρδιας. Η τσατσά παίζει να μην ξέρει άλλες λέξεις στα ελληνικά πέρα από το πρόγραμμα. Σε άλλες ερωτήσεις δεν απαντούσε. Ούτε και τα σεντόνια άλλαξε που ήταν μές στην μπίχλα από τη χτεσινή ημέρα (δεν δούλευε το σπίτι στην 1η βάρδια αφού την είδα να το ανοίγει). Η πορτα στο δωμάτιο που μπήκα είχε μια τεράστια τρύπα στο σημείο που είναι το πόμολο, βουλωμένη με χαρτί υγείας. Για αυτό και οι χαμηλές βαθμολογίες σε τσατσά και καθαριότητα.

Η Ιωάννα είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Γύρω στο 1,70, καστανή με καλοσχηματισμένο στήθος που το έχει ελέυθερο στο σαλόνι. ΔΕΝ είναι πλαστικό όπως γράφηκε σε ένα σχόλιο από τον xlexlekias. Καλούτσικο κωλαράκι, σχετικά ξυνισμένη φάτσα και τατουάζ μικρά αστεράκια στο δεξί ώμο. Γύρω στα 20-25 την κόβω. Στην ερώτηση από που είναι απάντησε "από Αλβανία" και δεν κατάλαβα αν το έλεγε ειρωνικά ή όχι.

Προκαταρκτικά μηδέν. Ουτε καν απλά χάδια στα όρθια που προσπάθησα δεν δέχτηκε. Προφυλακτικό σε ημιπεσμένο πούτσο και πίπα με πολύ χέρι και μηχανική κίνηση που έβαζε μόνο το κεφάλι μέσα στο στόμα.
Παρόλη την ξενέρα, εγώ ντούρος. Λέω "άντε να ξεκινήσουμε".
"Πισωκολλητό ή κανονικό;" λέει... Για από πάνω ούτε λόγος.
Τεσπά, λέω άντε κανονικό.
Περιμένω 2 λεπτά να βάζει κρέμα στο μουνί της...
Ξεκινάμε με αυτή να κλείνει τα πόδια και να έχει το χέρι στην κλειτορίδα της. Δεν μπορούσα να κάνω φουλ διείσδυση. Πάω να τη φιλήσω ΣΤΟΝ ΩΜΟ και λέει "όχι φιλάκια"!
Ξενερώνω, αλλά ανεβάζω ρυθμό μπας και χύσω. Αίσθηση μέτρια μιας και είχε βάλει πολύ κρέμα, αν και το μουνί της διατηρεί κάποια στενότητα.
Με το που πιάνω έναν κάποιο ρυθμό και αυξάνει και το εύρος της διείσδυσης, τυλίγει τα πόδια της γύρω μου σφικτά ώστε να μην μπορώ να βγω εύκολα, ξαναπεριορίζοντας το εύρος.
Μετά από λίγα λεπτά ταλαιπωρίας, τη γυρίζω σε πισοκολλητό. Εκεί, θέλοντας και μή πετύχαινα καλύτερο κοπάνημα. Είχα πιάσει ρυθμό και ήθελα 2-3 λεπτά ακόμα να χύσω.
Εκεί με κόβει... Πρέπει να ήταν στο 10λεπτο. Δεν είχε κανει σήμα η τσατσά.
Υποχρεωτικά να με κάνει να χύσω με χειρομαλακία. Πρότεινα ισπανικό. Έκανε πως δεν κατάλαβε.

Τελικά επέλεξα να χύσω έτσι. Απλώς επειδή μπορούσα.

Μαύρο στο κομοδίνο.
Να αλλάξει καριέρα άμεσα!
Δυστυχώς λόγω εμφάνισης θα την πατήσουν αρκετοί.

Την έκραξα φέυγοντας μπροστά σε άλλον πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Φ45
Μέγας
Εγγραφή:
16 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.146
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2012
Μουνάρα μεν αλλά δεν κάνει γι'αυτό το επάγγελμα της το έχω πει απο τον χειμώμα που μας πέρασε.
Κ να φανταστείς οτι κάποια στιγμή την πήγανε κ φυλής με 20ρικο...Χμμμ;
30 Αυγούστου, 2012
Ναι οντως δεν κανει και το κακο ειναι οτι το δειχνει κιολας με τον τροπο της μες το δωματιο.Ακομα και για 10 ευρω ειναι σπασαρχειδο.Θα την πατησουν και αλλοι σιγουρα λογο εμφανισης αλλα τεσπα ευτυχως ειναι για 10 ευρω,αν ηταν στο 20αρθ κλαφτα Χαραλαμπε!!!
30 Αυγούστου, 2012
Παιδιά, εγώ και καθαρός ήμουν και ευγενικός και ούτε δοκίμασα τίποτα περίεργα που θα την τσιτώνανε.
Ήταν και αρχή της βάρδιας, οπότε ούτε κουρασμένη μπορείς να πεις ότι ήταν.
Συνήθως άλλα "όμορφα έπιπλα" μαλακώνουν και τουλάχιστον δεν μου σπάνε τα αρχίδια μέχρι να τελειώσω (έχω μια τάση προς τέτοιες, οπότε έχω μάθει να τις κουμαντάρω κάπως).

Η συγκεκριμένη βλέπει τους πελάτες ώς εχθρούς. Φαντάζομαι ότι θα μας βρίζει κιόλας εκτός σπιτιού.

Καλό θα ήταν να καταλάβει ότι τα λεφτά μας δίνουμε για να περάσουμε καλά. Αν το δει με άλλη διάθεση θα περνάει και ο χρόνος της βάρδιάς της πιο εύκολα. Τώρα σίγουρα θα το νιώθει σαν κάτεργο. Και τη λυπάμαι για αυτό.
Το βλέπω όμως αδύνατο να μπορεί να το αλλάξει, οπότε σοβαρά το γράφω ότι πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.
30 Αυγούστου, 2012
Βεβαια εχει το ελαφρυντικο οτι πολυ πιθανον να ειναι θυμα trafficing και οτι κανει να το κανει με το ζορι οι καποιοι να την απειλουν, οποτε αν ισχυει κατι τετοιο που ειναι πολυ πιθανον δεν πα να σαι καθαρος,ωραιος,γυμνασμενος ακομα και ο Brad Pitt αυτη θα σε βλεπει σαν εχθρο σε καθε περιπτωση...
30 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν το αποκλείω, αν και θα ήταν κακή "επιχειρηματική" κίνηση για τα κυκλώματα να βάζανε φάτσα κάρτα τέτοιες περιπτώσεις αυτές τις ημέρες που τα σπίτια ανοιγοκλείνουν συνέχεια. Κινδυνεύουν να χάσουν το προϊόν τους. Από ότι διάβασα, αργότερα την ίδια βάρδια πάλι κλείσανε λόγω "ξένιου δία". Ανάλογα το πόσο εμπιστεύονται το "βύσμα" τους βέβαια, μπορεί να είναι πιο κοντά στην αλήθεια η σκέψη σου.

Απλώς το έγραψα γιατί έχει τύχει και άλλες φορές να διαβάζω για "ξυνές" και αν κάτσεις να διαβάσεις αναλυτικά τις πληροφορίες βλέπεις ότι ο τύπος που το γράφει μόνο εύκολος πελάτης δεν ήταν...

Όπως κι αν έχει, θύμα τράφικινγκ ή εκ φύσεως ξυνή, η λύση είναι να υπάρχει πληροφόρηση στο σώμα των συναγωνιστών και να μην έχει πελατεία.
30 Αυγούστου, 2012
Ναι αυτο το τελευταιο που ειπες σωστο γι αυτο αλλωστε ειναι και οι κριτικες για να λεμε τις εμπειριες μας και αν ειδικα ειναι κακες να γλυτωσουμε καποιον πιθανο συναγωνιστη απο καποια ξεπετα,φολα,ξυνη η οτιδηποτε αλλο και να μην την πατησει και αυτος...
11 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να παει να δουλεψει σε κανα χωραφι να βγαζει πατατες απο τις 6 το πρωι εως τις 6 το βραδυ να ''γλυτωσει'' η κοπελα ... Θυμα trafficing .. καλο και αυτο!Παρομοια και ισως και χειροτερη εμπειρια ειχα και εγω μαζι της!Ουτε την μανα της να ειχα σκοτωσει τετοια ξυνιλα και χολη δεν θα εβγαζε η αχωνευτη ...ΘυμόςΟυτε 1Ε οχι 10 Ε.ΟΥΣΤ ψοφια!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7