Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν μπήκα με τη Φλώρα δεν είχα ιδέα ότι είχε συζητηθεί τόσο πολύ εδώ στο φόρουμ. Η επιλογή έγινε καθαρά λόγω εμφάνισης και επισπεύτηκε λόγω του ξαφνικού κλεισίματος όλων των οίκων της περιοχής γύρω στις 23.30.

Η Φλώρα: νεαρή (κοντά στα 25), νορμάλ σώμα (1,65 όχι πολύ αδύνατη), μελαχρινή κοπέλα με ΥΠΕΡΟΧΑ μεγάλα μπλε μάτια, πονηρό χαμόγελο, ο ορισμός του ΚΑΥΛΩΤΙΚΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ. Το στήθος αξιοπρόσεκτο 3αρι φυσικό και μεγάλο κωλαράκι που το δίνει.

Ωραίο σαλονάρισμα (γυμνόστηθη) με χαμόγελο και έντονα βλέμματα, αλλά και καυλάντισμα όπως έμαθα από συναγωνιστές που πέρασαν νωρίτερα (εγώ πέρασα στο σχόλασμα που ήταν ψιλοκουρασμένη μάλλον). Το απλό πρόγραμμα με 69 στα 10 ευρώ, κωλαράκι με ακάποτο στοματικό στα 15.

Επέλεξα απλό πρόγραμμα. Η τσατσά τυπική, κάπως ψυχρή, αλλά μου έκανε καλή εντύπωση που ενδιαφέρθηκε όταν βγήκα μετά για το αν πέρασα καλά.

Το δωμάτιο τραγικό, κλασσικά, πολύ βρώμικο: το πάτωμα κολλούσε (δε θέλω να σκεφτώ καν τι πάτησα!) , υπήρχε έντονη μυρωδιά ιδρώτα, το κρεβάτι στραβά βαλμένο, μια καρεκλίτσα, ένα παγκάκι για να παίρνει η παρέα σου μάτι Γλώσσα (από που το σουφρώσανε άραγε; Χμμμ;), νιπτήρας με υγρό σαπούνι, μικρός καθρέφτης δίπλα στο κρεβάτι, κωλόχαρτο και ευτυχώς διέθετε air condition.

Όσο περίμενα στο δωμάτιο, η Φλώρα ξεπέταξε 2 πελάτες σε λιγότερο από 1 τέταρτο. Συγκεκριμένα τον πρώτο γύρω στα 6-7 λεπτά και τον 2ο σε λιγότερο από 4-5. Τα βογκητά της ακούγονταν μέχρι έξω... Το μόνο καλό όπως έμαθα μετά ήταν πως ανάμεσα στα δωμάτια έκανε 1 λεπτό διάλειμμα στο καμαράκι, ενδεχομένως να καθαριστεί.

Μετά από 15 λεπτά λοιπόν, σκάει η κοπέλα στο δωμάτιο μέσα στα χαμόγελα. "Τι κάνεις; είσαι καλά;". Τα ελληνικά της άψογα, πολύ πρόσχαρη και ευγενική, με ένα βλέμμα μες στην καύλα (αχ αυτά τα μεγάλα μπλε μάτια...).

Βγάζω το μποξεράκι, γδύνεται και εκείνη εντελώς (σπάνιο για Μετάξι) και μου αρχίζει τα φιλάκια στην κοιλιά (πρώτη μου φορά στο Μετάξι με κανονικά προκαταρκτικά! Κουλ).

Πέρασμα προφυλακτικού με λίγη μαλακία και χάιδεμα στ' αρχίδια. Μου αρχίζει την πίπα, η οποία είναι το αδύναμό της σημείο (για μένα): πολύ δυνατή και άτεχνη, πολύ χέρι, ελαφρύ δάγκωμα. Το χάιδεμα στα μπαλάκια συνεχίστηκε, ενώ με το αριστερό της χέρι μου πείραζε τη δεξιά μου θηλή.

Ύστερα από μισό λεπτό πίπας που μου έφερε αρκετά ικανοποιητική στύση, ξαπλώνει απότομα, με κοιτάει κατάματα και με τραβάει προς το στήθος της. Της γλείφω διστακτικά την αριστερή της ρώγα και ύστερα φέρνω το σώμα μου σε στάση ιεραποστολικού.

Με το χέρι της χώνει το πέος μου απότομα μέσα της και εκείνη τη στιγμή με κοιτάει με ένα βλέμμα λες και της πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Η αίσθηση ήταν όντως σφικτή (πρέπει να έβαλε καθόλου ή λίγη κρέμα, αν και την είχε μαζί της), όμως η Φλώρα γούσταρε άγριο ξέσκισμα.

Με γραπώνει με τα πόδια της και με τραβάει δυνατά μέσα της (με χέρια και πόδια). Αρχίζει τα έντονα βογκητά (προφανώς αρκετά ψεύτικα) και δίνει έναν πολύ έντονο και δυνατό ρυθμό, άλλοτε κοιτώντας με έντονα και άλλοτε κλείνοντας τα μάτια. Δυστυχώς όταν και οι 2 θελήσαμε να δούμε την εικόνα μας στον καθρέφτη, ήταν τόσο μικρός που ίσα που φαινόταν το υπέροχο κωλαράκι της.

Μετά από 2-3 λεπτά η κοπέλα είχε αρχίζει να κουράζεται και να χαλαρώνει βογκητά και γράπωμα. Εγώ το κατάλαβα και πήγα να ψιλοξενερώσω, αλλά έδιωξα αυτή την αρνητική σκέψη για να μη το χαλάσω.

Μετά από χαλάρωση λίγων δευτερολέπτων, ξαναέδωσα γρήγορο ρυθμό και στο τέλος αργό με αρκετή δύναμη (όπου η Φλώρα κατάλαβε ότι κόντευα να τελειώσω και με τράβηξε με τα χέρια μέσα της όσο πιο δυνατά μπορούσε).

Το τέλος ήρθε περίπου στα 5 λεπτά (όπως με πληροφόρησε ο therion απέξω). Με χαμόγελο και διάθεση για κουβεντούλα η Φλώρα ανασηκώνεται, ντύνεται, μου δίνει ένα υγρό χαρτομαντηλάκι για να σκουπιστώ χαμηλά, ενώ φροντίζει να πετάξει το προφυλακτικό στον κάδο (σωστή νοικοκυρούλα Μεγάλο χαμόγελο).

Αφού συστηθήκαμε και χαρήκαμε και οι 2 Μεγάλο χαμόγελο, ανανεώσαμε το ραντεβού μας εντός της εβδομάδας και αποχώρησε κάπως βιαστικά, αλλά με καλή διάθεση.

Σίγουρα αξίζει να ξανατιμηθεί σύντομα, είναι σίγουρο ότι τιμάει τα 10 ευρώ και οι μοναδικοί λόγοι που δεν της έβαλα 10 είναι η άτεχνη πίπα, η βιασύνη να σε τελειώσει (συμ/διαθ/υπ) και ο τραγικός χώρος (vfm). Αν βέβαια υπήρχαν αυτά τα 3, δε θα έπαιρνε 10, αλλά 50 και άνω. Κουλ

ΥΓ: ίσα που προλάβαμε να γαμήσουμε εγώ και ο therion. 22:50 φτάσαμε στο Μετάξι, εκείνος πήγε πρώτος στην Τζανίνα στις 23:00 και εγώ ίσα που μπήκα στις 23:30 ενώ ήδη είχαν κλείσει τα περισσότερα φωτάκια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Φλώρα
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2012
ξερεις τι ειναι pse? Χμμμ;
29 Αυγούστου, 2012
oxι ρε φιλε, για πες... Χμμμ;

ΥΓ: pse νομιζω ειναι να μπει η γκομενα μεσα, να σε πεταξει στο κρεβατι, να σε αρχισει στα γλειψιματα και στα δαγκωματα, να σου κανει δυνατη πιπα κοιτωντας καταματα και υστερα να στηθει στα 4 να την ξεσκισεις βογκωντας και βριζοντας, χυνοντας την στο τελος στο προσωπο. κατι τετοιο... γραψε λαθος λοιπον, 1η εμπειρια με στοιχεια pse. κανονικο pse με 50αρικο στο στουντιο φιλε, εκτος αν εχεις καμια ιδεα που κυκλοφορουν με 10 ευρω pse. Χμμμ;

ΥΓ: επ ευκαιρία, gfe νομίζω είναι να ξεκινήσεις να πηγαίνεις με μια γκόμενα/ιερόδουλη και να είστε μες στις γλύκες και στα ερωτόλογα, φιλιά, χαδάκια, ρομαντισμός κλπ κλπ. Στη συνέχεια να ρουτινιάσεις, να βαρεθείς, να αρχίσεις να τσακώνεσαι, να κάνεις τα πάντα για να γίνουνε τα πράγματα όπως παλιά και εκείνη να συνεχίσει να στη λέει και να μην είναι ικανοποιημένη με τίποτα, παρότι της κάνεις όλα τα χατίρια. Αυτό η κόβεται μαχαίρι εκεί πάνω στη ρουτίνα ή καταλήγει σε χοντρόκαβγα. Εν ολίγοις, είναι σαν σχέση, με όλα σχεδόν τα καλά και τα κακά μιας κανονικής σχέσης...
O
Orestis_Kou
03 Σεπτεμβρίου, 2012
Πολυ βογγητό βγάζει απο την στιγμή που θα της τον ακουμπησης
μέχρι τέλους .
Σε πορνοταινια θα έκανε καλή καριέρα
05 Σεπτεμβρίου, 2012
Ειλικρινή κριτική 100% και πολύ καλή περιγραφή. Προσυπογράφω.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4