Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Sόνια είναι η γνωστή Εύα από την υπόγα του Φυλής 92 όπου την είχα τιμήσει αρκετές φορές στο παρελθόν,αλλά τότε δεν είχα γραφτεί ακόμα στο σάιτ.Έτσι μόλις την ξαναείδα ήθελα να θυμηθώ τα παλιά...........
Πρόκειται για μιλφαρα μεγάλου βεληνεκούς ,με κορμάρα,θεϊκές βυζάρες και το καλύτερο τσιμπούκι όλων των εποχών σύμφωνα με πολλούς συναγωνιστές.Το τσιμπούκι της θα μείνει στην ιστορία όταν αποσυρθεί!!!!!!!!!!
Πέρασα γρήγορα στο δωμάτιο ξέροντας τι με περιμένει λοιπόν χεχεχε.
Γδύθηκα και περίμενα ξαπλωμένος,μέχρι που μπήκε η μιλφαρα!!!!!!!Με χαιρέτησε και άρχισε να περιφέρει της βυζάρες της κατά μήκος του σώματος μου φτάνοντας στη τσαπου,κάτι που πάντα με κάνει τούρμπο,το κατέχει το άθλημα καλά.Στη συνέχεια άρχισε την ισπανική,ενώ ξαναανεβηκε προς τα πάνω φέρνοντας τα μου σε απόσταση αναπνοής,όπου δεν άντεξα και όρμησα να τα γλείψω.Αυτή μου επισήμανε με σοβαρό ύφος να μην βάλω δόντια.
Μετά τον βυζοθηλασμό της μου άρχισε το θεϊκό τσιμπούκι χρησιμοποιώντας στην αρχή μόνο την γλώσσα κατά μήκος της τσαπους και μετά βάζοντας την όλη μέσα στο στόμα.Εννοείται ότι γλείφει και τα μπαλάκια.Φυσικά δεν άντεξα πολύ και την διέκοψα για να προλάβω να την γαμήσω.
Στήθηκε πισωκολλητά όπου άρχισα να την καρφώνω ανελέητα,ενώ αυτή με παρότρυνε:''έλα καυλιάρης σκίσε με '' .Η αφή της κωλάρας της ήταν το κάτι άλλο παρα την ηλικία της,έτσι το τέλος ήρθε γρήγορα όπου της τα πέταξα όλα νιώθωντας να μου κόβονται τα γόνατα,ενώ αυτή αναφωνούσε ανακουφισμένη:''μπράβο καυλιάρης μου!!!!!!!!!!Με λίγα λόγια άξιος ο παίχτης χαχαχαα!!!!!!!!!
Άλλη μια πετυχημένη συνεύρεση μαζί της.Γενικά έχει μια ψυχρότητα σαν γυναίκα αλλά κατέχει το άθλημα όσο λίγες,πρέπει να ξέρεις να την χειρηστεις για να περάσεις καλά.Πολλοί συναγωνιστές γράφουν ότι τους πιεζει με τον χρόνο,εγώ δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο,έτσι κι αλλιώς μαζί της δεν μπορώ να κρατηθώ και πολύ ώρα!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού