Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 39 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα!!!
Ενώ χάζευα τις κριτικές για τις κοπέλες όλον αυτό τον καιρό μου έκαναν εντύπωση όλα όσα γράφτηκαν για την Εύα! Έτσι,επισκέπτικα το σπιτάκι στην οδό Πύλης!Παρκάρω και ανεβαίνω τα σκαλιά,κτυπάω την πόρτα και ανοίγει η Εύα!(Τσατσά δεν υπήρχε).Μελαχροινό μωρό με φυσικότατες βυζάρες,μαλλιά μαζεμένα ψηλά και απίστευτα ναζιάρικη φωνή!Αφού έμεινα με το στόμα ανοικτό Γλώσσα μου λέει περάστε!Χαμηλός φωτισμός και σιγανή μουσική.Μου εξηγεί τα προγράμματα,διαλέγω το απλό 35ευρώ!

Πληρώνω,μπαίνω στο δωμάτιο και βγάζω τα ρούχα μου,καλή θερμοκρασία,μπιντές με μπόλικο χαρτί και ένας καθρέπτης στα αριστερά για να βλέπεις οτι "κάνεις" στα πλάγια.Αφού περίμενα λίγα λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει στο δωμάτιο φορώντας ενα δικτυωτό καλσόν με κενό ανάμεσα στα επίμαχα μέρη!Στήθος μεταξένιο 3αρι και κωλάρα στρογγυλή σε νορμάλ μέγεθος,ξυρισμένο νινί με λίγη τριχούλα.Η κοπέλα μύριζε απίστευτα όμορφα (Coccoa butter?)Αρχίζουμε τα προκατακτικά με φιλιά στο λαιμό και στις ρώγες μου,πέρασμα καπότας και πίπα χωρις δόντι ενώ εγώ χαίδευα την απίστευτη κωλάρα της!Ανεβαίνει επάνω μου σε ιεραποστολικό και λικνίζεται θεϊκα λέγοντας καυλόλογα με απίστευτη χροιά στην φωνή της ενω οι βυζάρες της κουνιόντουσαν πέρα δώθε!Επειδή μου είχε γίνει τσιμέντο και δεν θα άντεχα άλλο της ζητάω να γυρίσει στα τέσσερα για να βλέπω την θεϊκη κωλάρα της!Έτσι και γίνεται,αρχίζω να "δίνω" παράλληλα χαϊδεύοντας τις βελούδινες βυζάρες της.Ήμουν έτοιμος να εκραγώ και της ζητάω να γυρίσει ανάσκελα για να τελειώσω επιτέλους και έτσι έγινε,2 ή 3 διεισδύσεις το πολύ και δεν άντεξα άλλο,τελείωσα μέσα στο προφυλλακτικό μου!
Σηκώθηκε,με ευχαρίστησε και έφυγε απο το δωμάτιο.
Σίγουρα θα την επισκεπτώ ξανά για να δοκιμάσω και τα άλλα προγράμματα! Τα προγράμματα που επιλέγουμε στους οίκους ανοχής είναι ίδια, η εκτέλεση είναι αυτή που μετράει! Και η Εύα τα καταφέρνει θαυμάσια!!!

Καλή συνέχεια Εύα!!!

Υ.Γ. (αν υπήρχαν αστέρια στην κριτική θα της έβαζα 5 *****)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Εύα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού