Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Έβα είναι μια νεαρή κοπέλα από την Ουγγαρία, την γράφω ως Έβα για να την ξεχωρίσω από την Εύα την ξανθιά κομοδινίζουσα Ουγγαρέζα που πέρασε από τα μέρη μας πριν 3 περίπου μήνες, είναι και αυτή ολίγον ενισχυμένη, με σκουρόχρωμη όμως επιδερμίδα, στήθος ικανοποιητικό και αρκετά καλό πίσω σύστημα, την είχα εντοπίσει καιρό τώρα, μου την πρόσφερε η τσατσά στα 20 ευρώ για απλό πρόγραμμα, τα έδωσα και πέρασα στα ενδότερα.

Αν και στο σαλόνι η κοπέλα ήταν σχετικά χαμογελαστή, δεν ήταν το ίδιο και στο δωμάτιο, και δεν δέχθηκε προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια σύμφωνα με την προσφιλή μου μέθοδο, και απουσία οποιαδήποτε συνεννόησης ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω.

Πέρασμα προφυλακτικού πριν την στύση και μέτρια πίπα αλλά σχετικά όμως μεγάλης διάρκειας είχα στην αρχή της επαφής μας, την είπα να ανέβει από πάνω και μου απάντησε ότι δεν το κατέχει, παρόλα αυτά όμως την ανέβασα και την χειρίστηκα μόνος μου όσο μπορούσα, κάτι έγινε, όχι όμως πολλά πράγματα, όταν όμως την γύρισα στο πισοκολλητό εκεί πράγματι με αποζημίωσε κάνοντας ένα πραγματικά υπέροχο στήσιμο και εκεί πραγματικά με καύλωσε πολύ, και την κάρφωσα δυνατά, και ανέχθηκε για ώρα το έντονο σφυροκόπημα μου χωρίς να δυσανασχετήσει, μέχρι τέλους, κάνοντας ένα πολύ δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές. Μόλις την έχυσα έβαλε τα ρούχα της και έγινε καπνός, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια μέτρια κατάθεση, που ήταν Value όμως μιας που έγινε στα 20 ευρώ, μικρό το ενδιαφέρον, για μια φορά όμως καλά ήταν, όσοι έχουν την περιέργεια να την δοκιμάσουν δεν θα κλάψουν το 20αρι αλλά μέχρι εκεί. Είναι μια από τις πολλές κοπέλες που έρχονται για διό τρεις μήνες και μετά αποχωρούν. Μακάρι η κοπέλα να βελτιωθεί και να καθίσει περισσότερο καιρό, από μένα τις ευχές μου τις έχει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Έβα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού