Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 242 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από 2 καταθέσεις στο ρομαντικό Μετάξι κι αφού έκανα την καλή πράξη της ημέρας, ενώνοντας το therion με τη χαμένη του αγάπη Γλώσσα, είπα να κάνω και μια 3η κατάθεση στην κυριλέ περιοχή της Φυλής Κουλ, ώρα 3.30 τα ξημερώματα Κυριακής.

Για να είμαι ειλικρινής, η αρχική σκέψη μου ήτανε να πάω στο στανταράκι μου ή σε κάποια γνωστή κοπέλα, όμως ελλείψει αυτών των επιλογών, κάνοντας μια σύντομη τσάρκα το μάτι μου έπεσε στην Τζούλια. Την είχα ξαναπετύχει πριν μια βδομάδα και είχα ψιλοσκαλώσει, μου είχε κάνει το κλικ. Και αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, ήταν δίδυμο με την Κατερίνα (καστανή κοπέλα ψιλοαδιάφορη εμφανισιακά σε μένα).

Για την Τζούλια: νεαρή κοπέλα (κοντά στα 25), αδύνατη, ψηλή, μάλλον λίγο άνω του 1.70, στήθος πολύ μικρό 1.5αρι πες, μεγάλο κωλαράκι με όμορφο σχήμα (αν και με τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας ή χαλάρωσης εμφανή), μακριά πόδια αδύνατα και καλλίγραμμα, ενώ στο άλλο άκρο μια καυλωτική φάτσα (βαμμένη) με μακριά μαύρα μαλλιά (μελαχρινή).

Η τσατσά τυπική, αδιάφορη, ανέφερε πρόγραμμα απλό με 20 ευρώ, αν συγκράτησα σωστά. Θα πέρναγα έτσι κι αλλιώς... Το δωμάτιο ούτε καθαρό ούτε και βρώμικο, αρκετά μικρό. Είναι το πρώτο δωμάτιο δεξιά όπως μπαίνεις (νιπτήρας με υγρό σαπούνι, χαρτί υγείας, μια καρέκλα και καθρέφτης στην κεφαλή του κρεβατιού).

Η κοπέλα εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο, χαμογελαστή και με διάθεση για κουβεντούλα (τι κάνεις; πώς είσαι;). Χωρίς πολλές βιασύνες γδύνεται τελείως και μου ζητάει να ξαπλώσουμε.

Κοιτιόμαστε για λίγα δευτερόλεπτα αμήχανα, χαμογελάμε και οι 2 και ύστερα μου ζητάει να ξαπλώσω ανάσκελα. Εκείνη έρχεται και κάθεται δίπλα μου από τα δεξιά, τοποθετώντας τα πόδια της στο καθρέφτη, δίπλα στο κεφάλι μου.

Περνάει το προφυλακτικό σιγά-σιγά και αρχίζει μια αισθησιακή πίπα. Ζεστό στόμα, ελάχιστη χρήση χεριού, ενώ με το αριστερό της χέρι με χάιδευε αρκετά έντονα στις περιοχές άνωθεν. Εγώ άρχισα να της χαϊδεύω τα απαλά και καθαρά πόδια της, τα οποία ήτανε "κλειδωμένα" μεταξύ τους.

Εκείνη κατάλαβε ότι ήθελα να τη χαϊδέψω περισσότερο, οπότε και απομακρύνει το αριστερό της πόδι, αποκαλύπτοντας το καθαρό (ξυρισμένο) αιδοίο της. Συνέχισα να χαϊδεύω τα πόδια και τον πισινό της απαλά, ανεβάζοντας κάποια στιγμή το χέρι μου γύρω από το μουνί της, χωρίς να δοκιμάσω δακτύλιασμα, φοβούμενος άσχημη αντίδραση, αν και θεωρώ πως θα με άφηνε. Το χέρι μου ανέβηκε και πιο πάνω, χαϊδεύοντας την κοιλιά, το μικρό στήθος, γενικά όπου μπορούσα. Πολύ απαλή αίσθηση του δέρματος, το οποίο φαινόταν κι αρκετά καθαρό.

Συνέχισε την πίπα για περίπου 1λεπτό, ίσως 1,5. Όταν έφτασα σε πλήρη στύση, την έκανε για λίγα δευτερόλεπτα πιο έντονη (βαθιά, με δύναμη, χωρίς δόντια) με χρήση χεριού και κάνοντας για λίγο deepthroat. Στη συνέχεια με ρώτησε ποια στάση ήθελα, ενώ σχεδόν ήδη είχε στηθεί στα 4. Της είπα ας ξεκινήσουμε έτσι και μετά να ξαπλώσει (για ιεραποστολικό).

Γενικά στα 4 δε με βολεύει συνήθως, γιατί είμαι ψηλός. Είχα και καιρό να το κάνω (μέχρι 2 ώρες πριν που το ξανάκανα βασικά). Όμως με την Τζούλια που ήταν ψηλή, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θυμήθηκα και 2 πολύ καλούς λόγους για να κάνεις κάτι τέτοιο: υπέροχη θέα (όταν είναι ωραίο το κορμί, με όμορφο κώλο και καθαρή πλάτη) και πολύ καλή διείσδυση (όταν είσαι τέρμα καύλα). Και στα 2 πέσαμε διάνα! Μεγάλο χαμόγελο

Δε χρειάστηκε τελικά αλλαγή στάσης. Ξεκινήσαμε αργά (ευτυχώς δεν είχε βάλει πολλή κρέμα και το μουνί της ήταν στενό όσο έπρεπε), ύστερα λίγο πιο έντονα, ώσπου μόνη της η κοπέλα ανέβασε στροφές και άρχισε να κουνιέται πέρα δώθε αναστενάζοντας αρκετά δυνατά (όχι ψεύτικα) και μετά το γρήγορο ρυθμό (που έδωσε εκείνη), λίγο δυνατά και αργά προς το τέλος για το τελείωμα το οποίο ήρθε πολύ εύκολα...

Δεν είναι ότι μου αρνήθηκε η κοπέλα να αλλάξουμε στάση, εγώ δεν ήθελα γιατί είχα βολευτεί απίστευτα! Η διάρκεια ήταν μόλις 6 λεπτά συνολικά, αλλά έφταιγα εγώ που τελευταία είχα αναγκαστεί να μάθω να τελειώνω γρήγορα λόγω των επισκέψεων στο Μεταξουργείο.

Με ένα ζεστό χαμόγελο η κοπέλα με ρώτησε αν είμαι εντάξει και αποχώρησε χωρίς βιασύνες από το δωμάτιο (χωρίς εναγκαλισμούς και τέτοια βέβαια, τελείως τυπικά). Βλέποντάς με ξανά στο σαλόνι φεύγοντας με ξαναχαιρέτησε, πράγμα που βλέπω θετικό και αυθόρμητο, σε αντίθεση με άλλες που κάνουν ότι δε σε ξέρουν.

Η Τζούλια αν και τυπική από την αρχή ως το τέλος, είχε καλή διάθεση, ήταν δεκτική γενικά, δεν έδειχνε βιαστική, δεν έκανε κάτι παραπάνω, αλλά ούτε και λιγότερο από το συνηθισμένο, μια τυπική συνεύρεση.

Τα 20 ευρώ για 6 λεπτά είναι πολλά (κακό vfm), αλλά δεν έφταιγε εκείνη. Θεωρώ ότι αξίζει να δοκιμαστεί ξανά, ειδικά αν με θυμηθεί την επόμενη φορά, γιατί πιστεύω ότι οι κοπέλες που είναι ζεστές σαν άνθρωποι (ανθρώπινες, όχι "ρομποτένιες"), με καλή διάθεση, δεκτικές και υπομονετικές, μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω πέρα από τα τυπικά. Για μένα, αφήνει κάποιες υποσχέσεις για το μέλλον.

Εξάλλου, η ώρα ήταν πολύ περασμένη (4:00), η Τζούλια ήταν λίγο κρυωμένη όπως είπε και εγώ είχα κάνει άλλες 2 καταθέσεις. Οπότε, μια ακόμα τυπική κατάθεση με μια κοπέλα τόσο καλλίγραμμη (κορμί λαμπάδα), καθαρή και καλή στις τυπικές υπηρεσίες, υπό καλύτερες συνθήκες, σίγουρα για μένα πρέπει να αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2012
...ενώνοντας το therion με τη χαμένη του αγάπη... Ντροπή Γλώσσα

Πάντως 3:30 ειναι πολύ καλή ωρα για σεξ.Εχει ησυχια και έχει σταματήσει η ασκοπη μπουρδελότσαρκα απο πιτσιρικάδες!

26 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχα σμιγοντας το therion με τη χαμενη του αγαπη ακομα καλυτερο θα ηταν... Μεγάλο χαμόγελο

παντως η τζουλια το χει, αξιζει μια 2η ευκαιρια, ελπιζω να με δικαιωσει. Κουλ
O
Orestis_Kou
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2