Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από απογευματινό καφεδάκι στο Θησείο με κάποιες σειρούλες μου, είπα να περάσω και από το Μετάξι για ξαλάφρωμα. Ξεκίνησα από τα μικρά νούμερα της Κολωνού, οπότε μπήκα και στο εν λόγω σπιτάκι, και πιο συγκεκριμένα σε αυτό στα δεξιά. Η κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν μια μελαχρινή κορασίδα πάνω σε πανύψηλα πορνοτάκουνα. Έπεσε αρκετό καυλάντισμα στο σαλόνι, με έπρηζε και η τσατσά πως η κοπελίτσα είναι σούπερ, με αποτέλεσμα να αποφασίσω να περάσω στο δωμάτιο. Να πω εδώ οτι πολύ πιθανόν να πρόκειται για την ίδια κοπέλα που αναφέρει ο therion1985, μοιάζει στην περιγραφή και στο όνομα, αλλά η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν εντελώς διαφορετική.

Εμφάνιση Τζανίνας: μαύρα μαλλιά μεσαίου μήκους, περίεργη αλλά αποδεκτή μουτσούνα, αρκετά ψηλή για γυναίκα (με τα πορνοτάκουνα φαίνεται πολύ ψηλότερη, χωρίς αυτά κατεβαίνει ένα κεφάλι), μικρό προς μεσαίο νερουλό βυζί, χαλαρή κοιλιά και στρουμπουλό κώλο.

Όσον αφορά το δωμάτιο, πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν από τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε Μετάξι και Φυλής, με καθρέπτες παντού τριγύρω και καθαρά (ναι καλά διαβάσατε) σεντόνια!! Τέλος πάντων, πριν καλά καλά ξεντυθώ, έρχεται και η νεαρά και άρχισε να με ρωτάει πως με λένε, από που είμαι και διάφορες τέτοιες πίπες. Εκεί μου είπε και το όνομα της (Τζενίνα κατάλαβα, αλλά θα μπορούσε να ήταν και Τζωαρτζίνα), πως είναι Ρουμάνα και 25 ετών. Προκαταρκτικά δεν είχαμε, αλλά πέρασε κατευθείαν καπότα και ξεκίνησε ένα μέτριο τρομπόνι χωρίς περιποίηση αρχιδιών, κατά τη διάρκεια του οποίου εγώ δακτύλιαζα τη μουνάρα της. Με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε και της είπα να ανέβει από πάνω. Κοπανήθηκε γερά, σα να έκανε ροντέο, αλλά αυτό το δυνατό κοπάνημα δε μου πολυάρεσε, μου φάνηκε πολύ μηχανικό και καθόλου αισθησιακό. Τη γύρισα επομένως για ιεραποστολικό, έτσι ώστε να έχω εγώ τα ηνία. Ξεκίνησα να τη γαμάω με τα κορμιά μας ενωμένα, όπου καθώς έσπρωχνα τη φιλούσα στο λαιμό και το στήθος. Εκεί κάπου πρόσεξα οτι ήταν με τα μάτια κλειστά και μάλλον σκεφτόταν τα λειβάδια στην πατρίδα της, οπότε ξενέρωσα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα. Στήθηκε ωραία και μιας και έχει στρουμπουλή κωλάρα το θέαμα ήταν αρκούντως καυλωτικό. Στη στάση αυτή την ταλαιπώρησα για αρκετή ώρα σφυροκοπώντας τη δυνατά, μπατσίζοντας τα κωλομέρια της και ακούγοντας τη να βγάζει ψεύτικες κραυγούλες, μέχρι που άδειασα το περιεχόμενο των σπερματοδόχων κύστεών μου.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ακόμα μέτριο γαμήσι με μια ακόμα Ρουμάνα. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σπανίως έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνες, μου φαίνονται πολύ τυπικές και διεκπεραιωτικές. Κάπως έτσι ήταν και το γαμήσι με την Τζανίνα, ναι μεν δε μου έπρηξε τα αρχίδια με διάφορα μα και μη, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα.

Χρόνος παραμονής της Τζανίνας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi, antiosmuchachos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2012
Λοιπον φιλε η κοπελα αυτη ειναι η ιδια με αυτην που πηγα εγώ.Πηγα στο Μεταξουργειο να την βρώ αλλα ειχε σχολασει απο το 11Α.Τυχαια την συναντησα στην Φωκαιας 27β .Δεν την αναγνωρισα αμέσως γιατι ηταν βαμένη και πιο ομορφη.Ο φιλος μου την αναγνώρισε και μου πε οτι ηταν αυτη που μπήκα στο Μεταξουργειο.Τελικα μπήκα πάλι με αυτήν και την ρωτησα πως την λενε και μου πε Τζανινα.Τις προαλλες μου χε πει Τζωαρτζινα ή Ζωανινα,κατι τετοιο.Σιγουρα παντως δεν ακουσα Τζανίνα.Πέρασα το ιδιο καλά και θα την ξαναεπισκευτω στο Μετάξι.Σημερα την πηδηξα με 2ο ευρω και αν πηγαινα στο Μεταξι πριν τις 11 το βραδι,θα πηδαγα με 10 ευρω.Για ενα τεταρτο που αργησα το πλήρωσα ακριβά! Λύπη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1