Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

4η φορά κατα τη διάρκεια της τσαρκας που μπαίνω στο Μαγαζι και ακόμα να τη δω την πριγκιπεσσα. Δε θα πήγαινα γιατί ήμουνα Μαντζαρου αλλα είδα το μήνυμα του game και τον κόσμο που μαζευοταν στο Μαγαζι και πήγα. Περίμενα λίγο στο σαλόνι, η τσατσα σαυτο το μεγαζι ειναι απο τισ πιο ευγενικεσ, και βγήκε το κορίτσι. Μελαχρινη με άσπρη επιδερμιδα μικρά στητα βυζακια και καλουτσικο κωλαρακι. Αν την συναντήσεις στο δρόμο δε θα καταλάβεις ότι κάνει αυτη τη Δουλεια. Κοριτσάκι Μικρο και αβγαλτο.
Δίνω το 25αρι και περνάω. 
Περιμένω για λίγο ετοιμαζομαι Ψυχολογικά με λίγο γιογκα μιας και Τρίτη κατάθεση και μπαίνει το κορίτσι μέσα. Πολυ ευγενική με το χαμόγελο στα χείλη.!
Ξεντυνεται και ξεκινάμε με λίγες αγκαλίτσες και φιλάκια όπου μετα απο λίγο συνεχίσαμε ξαπλωνοντας στο κρεβάτι. Την περοτρινα να ξεκινήσει το στοματικο. 
Καλη πιπα υγρή αλλα φάνηκε λίγο η απειρία. Την έβαλα να μου ζουλαει τα μπαλακια πράγμα που έκανε. Ήταν λίγο μονοτονη, μέσα έξω- μέσα έξω με σταθερό ρυθμό ευτηχως του μικρού του άρεσε και ξύπνησε για τα καλα. 
Πάμε σε ιεραποστολικο. Καλη αίσθηση του αιδιου, δεν ξέρω αν είχε βάλει κρέμα. Συνεχίστηκε το ιεραποστολικο σε αργο ρυθμό με αρκετά βογκητα και μετα ανέβηκε απο πάνω. Καλη συμετοχη ενω χουφτωμα το Μικρο αλλα ωραίο κωλαρακι. Πάλι όλα σε αργο ρυθμό. Και για το τέλος κρατήσαμε το doggystyle.
Το στυσιμο δεν το έχει,  ήθελε λίγο ρυθμησμα στις αναρτήσεις αλλα προσπαθούσε για το καλύτερο. Και καταφέραμε ένα αρκετά καλο στήσιμο με καλη θέα. Ξεκίνησα πάλι σε αργούς ρυθμούς αλλα με καυλωσε το κωλαρακι και άρχισα το σφυροκοπημα/ κάπου χάσαμε τη ρύθμιση θα έσπασε κανά ελατηριο φαίνεται αλλα συνεχησα ακάθεκτος. Αυτη έβγαζε αρκετά βογγητα, αληθινά, ψεύτικα δεν ξέρω αλλα με φτιαξαν και γράψαμε τους τίτλους τέλους.

Συνολικός χρόνος 20 λεπτά 

Νατασα: Μικρο κοριτσάκι αβγαλτο ακόμα αλλα με το χαμόγελο στα χείλη και πολυ ευγενική. Εμφανησιακα καλη και προσπαθεί αυτο είναι καλο. Παρόλο που μπορει να ξενερωσεις μερικές φορές φαίνεται ότι δεν το κάνει σκόπιμα. Καλα ήταν αλλα δε νομίζω να ξαναπηγαινα. 

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
rastafari2008
Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού