Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Βραδινή βόλτα, ήταν το πρώτο Σπιτι που μπήκα και βλέποντας την Βερονικα μπήκα με το τίμημα των 30 ευρώ. Η Βερονικα είναι ψιλή καστανη με Μακριά μαλλιά και φραντζα, σωματαρα και πρέπει να είμαι μικρή ηλικιακά. 
Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο το Σπιτι πολυ καθαρό για τα δεδομένα της περιοχης. Μετα απο λίγο σκάει μύτη και το μωρό με μαύρα εσώρουχα και βγάζει το σουτιέν. Της λέω απο που είσαι μου λέει είμαι μεξικανα, της λέω αν ΕΣΥ είσαι μεξικανα εγω είμαι αφρικανος. 
Ξαπλωνουμε στο κρεβάτι και ξεκινάει το ματς. 
Πολυ ωραία προκαταρκτικα. Απίστευτο κορμί και φοβερή επιδερμιδα έπαθα πλάκα. τέλειο 2.5αρι στήθος στητο με ωραία ρωγα  και ωραία αίσθηση. Χαδακια και απο τους δυο και ξεκινάει το πιπετο. Αργά και ρουφηχτα απο τον κορμό μέχρι πάνω με χτυπήματα στη γλώσσα ενώ Χαμόγελοεγω ανακαλυπτα το φοβερό κορμι της. 
Γυρνάει σε στάση 69. Απίστευτη  θέα την ώρα που σε πιπωνει.Σηκώνεται βγάζει το κιλοτακι και ξανά πιπετο με στάση 69 . Είναι πολυ καυλωτικο να έχεις θέα αυτο το μουνί και να μην μπορείς να το γλυψεις. Πεταχτο φιλάκι και reverse cowgirl με αργες κινήσεις. Γυρνάει κανονικά και ξαπλώνει πάνω μου. Αργες κινήσεις με αγκαλιές, εντελώς gfe με μερικά φιλάκια.Ενώ δεν είχαμε σφυροκοπημα ειμουν έτοιμος να εκραγω. Γυρίσαμε ιεραποστολικο, εκείνη την ώρα χτύπησε την πόρτα η τσατσα πολυ σπαστικο πράγμα αλλα η Βερονικα ούτε που έδωσε σημασία  και μετα απο λίγο πισοκολητο. Πάλι πολυ αργό καρφωμα μέχρι που ήρθε το τέλος. έμεινα για λίγο μέσα και ακολούθησε καθαρισμός.
Ντύθηκε με αποχαιρέτησε με φιλάκι και έφυγε. 

Συνολικός χρόνος ένα τέταρτο. 

Βερονικα : Πολυ καλη περίπτωση. Όσα καλα γράφτηκαν, επαληθευτηκαν. Έχει ένα ιδιαίτερο στυλ αισθησιακο που σε στέλνει.  Μάλλον κάνει σε όλους τα ίδια αλλα 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Πέρασα καλα και θα ξαναπηγαινα χαλαρά. 

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
rastafari2008
Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού