Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σήμερα ήταν η ευκαιρία, και δεν την άφησα να πάει χαμένη, βρέθηκα αργά το απόγευμα στο Βαρδάρη, η βάρδια της μικρής Νατάσσας είχε ήδη αρχίσει, έδωσα τα 25 ευρώ για απλό πρόγραμμα και πέρασα στα ενδότερα.

Πιπίνι 20 ετών από την Μολδαβία, μέτριου αναστήματος μελαχρινή με μακρύ σπαστό μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο, βυζί μικρό αλλά θεϊκό στητό, εννοείται φυσικό, με φανταστική ρόγα, όμορφη απαλή επιδερμίδα και τέλειο κολαράκι συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο.

Χαμογελαστή μπήκε στο δωμάτιο, χειραψία για γνωριμία, μετά αγκαλιές και φιλιά, πολλά φιλιά παντού (εκτός από στόμα), η πούτσα κάγκελο σε χρόνο dt και ξάπλωμα στο κρεβάτι, χαδάκια και εκεί, πέρασμα σαν κάλτσα του προφυλακτικού και πίπα, βαθιά, υγρή, χωρίς δόντι, και επαρκούς διάρκειας, τη χάιδεψα εξωτερικά τα παχιά της μουνόχειλα, που ήταν υγρά μάλλον από λιπαντικό, έκλεψα λίγο από αυτό και το πασάλειψα στην πίσω σφιχτή τρυπούλα της, άρχισα να βάζω και λίγο δαχτυλάκι, το νυχάκι είχε μπει μέσα για τα καλά, αλλά ως εκεί, το μωρό δεν άφησε κάτι παραπάνω.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω, σίγουρα δεν το έχει, και δεν κουνήθηκε καλά, αλλά την έπιασα από τα καπούλια και την κούνησα εγώ, βρήκε και αυτή λίγο ρυθμό και μετά ήταν καλύτερα. Μετά στα 4, και εκεί όμως το στήσιμο ήταν μέτριο, την βόλεψα όμως όσο μπορούσα, αλλά μου σήκωνε την λεκάνη, όχι επίτηδες αλλά από απειρία, την έσπρωχνα εγώ προς τα κάτω και εκεί κάτι έγινε, αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό που ζητούσα τελικά. Παίζοντας λοιπόν το τελευταίο μου χαρτί, την ξάπλωσα τελείως με ενωμένα τα πόδια και εκεί δεν την γλίτωσε, τον έφαγε όλον βαθιά, οι κραυγές της έδειχναν σημάδια ικανοποίησης και όχι ανοχής, έδειξε ότι καύλωσε, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον εμένα, την σφυροκόπησα για ώρα πολύ, έως ότου ήρθε το πανηγυρικό τέλος μέσα σε κραυγές.

Φιλιά, πολλά φιλιά, και πάλι παντού (εκτός από στόμα), με χόρτασε και την χόρτασα και εγώ, λίγη κουβεντούλα και αποχαιρετισμός, αφήνοντας μου ένα γλυκό συναίσθημα, η όποια απειρία της υπερκαλύφθηκε από την ευγένεια της που ήταν μοναδική, καθώς και από την προθυμία της να με ακολουθήσει εκεί που την έσπρωχνα εγώ, για αυτό και θα ξαναπάω και αρκετά σύντομα. Τα 25 ευρώ είναι vfm για αυτό το πιπινάκι. Μια δοκιμή αξίζει από όλους εκτός από τους πολύ νεαρούς και άπειρους συναθλητές, αυτοί θα πρέπει να περιμένουν λιγάκι, όχι για πολύ, η μικρή θα πάει μπροστά να μου το θυμηθείτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού