Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη σήμερα για μια ακόμη φορά στην Μάγια την όμορφη στρουμπουλή και πολύ αποδοτική ξανθιά Ρουμανα, ο βασικότερος λόγος που πέρασα στο δωμάτιο ήταν ότι μου πρόσφερε τις υπηρεσίες της από το σαλόνι και χωρίς κανένα παζάρι στην ελκυστική τιμή των 20 ευρώ.

Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες καθόσον έχω αναφερθεί σε πρόσφατη σχετικά κριτική μου για την κοπέλα, και η κριτική αυτή γράφτηκε για ιστορικούς κυρίως λόγους. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως έκπτωση στις υπηρεσίες της κοπέλας και ήταν το ίδιο αποδοτική και σοβαρή στη δουλειά της όπως και όλες τις υπόλοιπες φορές που η αμοιβή της ήταν στα 25 ή και 30 ευρώ παλαιότερα.

Περιληπτικά θα αναφερθώ ότι μου έκανε ένα τέλειο τσιμπούκι , βαθύ, μεγάλης διάρκειας και καθαρό χωρίς χεράκι, και με κλειστά τα μάτια παρακαλώ, το οποίο το απόλαυσα μέσα από τον πλαϊνό πανοραμικό καθρέπτη, ανέβηκε μετά από πάνω μου και κουνήθηκε όσο καλύτερα το επέτρεψαν τα κυβικά της, και στήθηκε τέλεια στα 4 όπου άντεξε το δυνατό και γρήγορο σφυροκόπημα μου μέχρις ότου την τελειώσω με ένα πολύ δυνατό χύσιμο.

Νέα εποχή τιμών λοιπόν στον Βαρδάρη, ή άλλως η φθήνια τρώει τον παρά, εγώ ήμουν αυτός που έλεγα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι vfm με τα 25 πόσο μάλλον τώρα που ζητάει 20.

Εγώ θα στηρίξω την κίνηση του καταστήματος και θα το ξαναεπισκεφτώ σύντομα. Είναι μία κίνηση που σε εποχή κρίσης, αν ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα καταστήματα θα φέρει καινούργιο αέρα στην αγορά του νόμιμου αγοραίου έρωτα από όπου θα βγουν ωφελημένοι όλοι..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού