Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη 12:30 εχθές το βράδυ! Εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτά 3 μπουρδέλα μόνο και μπήκα στο 86Α. Είχα διαβάσει κριτικές και δεν ήταν καλές.... Περίμενα λίγο και βγήκε με κάτι καυλωτικά μαύρα εσώρουχα και ενώ πήγα να την κάνω μου λέει,"Έλα θα περάσουμε καλά"....αρχίδια λέω από μέσα μου.... Τέλος πάντων η καύλα κέρδισε και πέρασα... Ήρθε μετά από 2 λεπτά και ήμουν ο πρώτος πελάτης.... Να πω ότι είχα κάνει ντους και είχα ξυριστεί πριν από μισή ωρίτσα.... 69 δεν κάνει και μου πήρε ένα τσιμπουκάκι απλό,αλλά εγώ με τις καύλες που είχα της είπα να ανέβει από πάνω όπου φάγαμε 5 λεπτά μέχρι που μου είπε να αλλάξουμε σε κανονικό.....άλλα 5 λεπτά και μου έδωσε και κάτι πεταχτά φιλάκια (είχα τα τυχερά μου γιατί με φίλησε και η Νικολέτα Γλώσσα)...... Τέλος πισωκολλητό άλλα 5 λεπτάκια....ώσπου τελείωσα.... Συμπέρασμα....καλή φάση δεν τα έκλαψα τα 20€...ήταν σε καλή διάθεση με χαμόγελο -είναι και πολύ όμορφη-,αλλά ήμουν ο πρώτος πελάτης και πολύ καθαρός (δεν έχασα όμως).........Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2012
ωραια κριτικη...να ρωτησω κατι η καρολινα η ουκρανιδα η πανιψηλη σταματησε να δουλευει?ξερει κανενας τιποτα?
17 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχθές ήταν Φωκαίας στην θέση της Μόνικας νιάου...........πολύ καύλα η ψηλή....
17 Αυγούστου, 2012
η μόνικα είναι πολύ ωραία κοπέλα και καθαρή....
δεν είναι τίποτα σούπερ αλλά τα λεφτά σου δεν τα κλαις.....
18 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι,είναι τίμια...........
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4