Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βόλτα στο γραφικό Μεταξουργείο εχθές, με λίγο κόσμο στους οίκους και τα γύρω στενά μάλλον λόγω των ημερών.
Μπαίνοντας στο σαλόνι του οικήματος με καλωσορίζει ο ευγενικός τσάτσος με το μουσάκι και παρουσιάζει την κοπέλα που εμφανίστηκε topless.
Καστανή, με τα τακούνια έφτανε σίγουρα το 1.80-85, χαμογελαστή, ωραίο και στητό στήθος με μέτριο μέγεθος, ατέλειωτα πόδια.. εντυπωσιακή.
Ανακοινώθηκε ότι μόλις ξεκίναγε την βάρδια, οπότε έδωσα το εισιτήριο και πέρασα.

Δεν περίμενα παραπάνω από 5 λεπτά όταν και μπήκε μέσα με την κρέμα στο χέρι. Κάποιες ελάχιστες συστάσεις στα αγγλικά αφού δεν μιλάει ελληνικά
και πέρασε κατευθείαν στο ψητό. Δεν έκανε τίποτα για να..ανέβω και πέρασε σκουφί ενώ ήμουν πεσμένος. Ξεκίνησε την πίπα ενώ ήμουν όρθιος, με ξάπλωσε και συνέχισε μια μέτρια πίπα στην αρχή σιγά σιγά παίζοντας με το κεφάλι και τον κορμό και στην συνέχεια πιο έντονα.

Πρώτη στάση αυτή από πάνω, αφού έβαλε κρέμα. Αρκετά καλή με συνεχή ρυθμό και ανεβοκατέβασμα στο κατάρτι του πλοίου, με θέα τα βυζιά της και τα χέρια μου πότε εκεί και πότε στον κώλο της.
Μετά από 1-1,5 λεπτό ζητάει να αλλάξουμε και την φέρνω ιεραποστολικά. Με θέα πάλι τα βυζιά της που τα τίμησα δεόντως και τα πόδια της σχεδόν σε σπαγγάτο ανεβάζω τους ρυθμούς όλο και περισσότερο χωρίς όμως να ανταποκρίνεται πέρα από κάποιες βαριές ανάσες. Μου ανεβάζει τις ποδάρες της στους ώμους μου ρίχνοντας μου μερικά βλέμματα στα μάτια (έχει ματάρες Μεγάλο χαμόγελο ). Συνεχίζουμε σε αυτή την στάση, ακόμα χωρίς να πει μια λέξη.

Αφού έχουν περάσει περίπου 4 λεπτά με ιεραποστολικό, αλλάζουμε και έρχεται στα 4. Φοβερό στήσιμο με το πρόσωπο σχεδόν κάτω στο σεντόνι και την κωλάρα (!!) στον θεό.
Ανεβάζω ρυθμούς μπροστά στο θέαμα αυτό, κάποια χαστουκάκια στα οποία δεν αντέδρασε και μετά από 1-2 λεπτά ήρθε το τέλος.

Προφανώς η κοπέλα δεν έχει μεγάλη διάθεση. Είναι όμως απορίας άξιο πώς κατέληξε στο Μετάξι όπως λέει και η προηγούμενη κριτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού