Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθες πραγματοποίησα βραδινή τσάρκα στα σπιτάκια πέριξ του ξενοδοχείου μου.
Στο συγκεκριμένο γαλάζιο μπουρδέλο συνάντησα τη Μολδαβή Βίκυ. Επρόκειτο για μία ψηλή 35άρα, με ξανθό ίσιο κοντό μαλλί, εκφραστικά μάτια, μικρό και χαλαρό στήθος με μεγάλες θηλές, λεπτό κορμί, με κωλάρα και χυτές ποδάρες.
Στο σαλόνι ήταν ομιλητική και φιλική.
Επέστρεψα στο τέλος της τσάρκας, κάνοντάς τους γνωστό ότι θα επιθυμούσα να περάσω με το πρόγραμμα που περιελάμβανε γυμνό στοματικό και στη συνέχεια ρώτησα εάν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή.
Η κοπέλα ήταν απόλυτη και κατηγορηματική, ότι δηλαδή, έκπτωση δε γίνεται στο ελεύθερο στοματικό.
Εδωσα λοιπόν δύο εικοσάρικα και αφού πέρασα στο δωμάτιο έκλεισα τη λευκή πόρτα πίσω μου.
Ο χώρος ήταν μικρός, καθαρός, δροσερός και αρκετά σκοτεινός, ενώ η μουσική ακουγόταν από ένα ηχείο στην οροφή.
Το απλό μεταλλικό κρεβάτι, με το καλό στρώμα και τα καθαρά ανοιχτόχρωμα σεντόνι και μαξιλαροθήκη, ήταν τοποθετημένο κεντρικά.
Αριστερά του (όπως κάποιος το κοίταζε) στη γωνία, λευκά πλακάκια κάλυπταν μέρος των δύο τοίχων και ανάμεσά τους ήταν στριμωγμένος ο νιπτήρας με τη σύγχρονη βρύση, την επιτοίχια συσκευή για το κρεμοσάπουνο, τη βάση για το χαρτί ρολό, τον κάδο των απορριμμάτων, ενώ ακριβώς από πάνω, βρισκόταν ένας μικρός καθρέφτης.
Πίσω από τα προσκέφαλα ήταν τοποθετημένος ένας μεγαλύτερος παραλληλόγραμμος επιτοίχιος καθρέφτης, άνωθεν αυτού, δύο φωτιστικά και πάνω από αυτά, δύο αρχαιοελληνικές βάσεις ερυθρού χρώματος, μ' ένα μπλε ύφασμα ανάμεσά τους.
Δεξιά της κλίνης υπήρχε ένα ξύλινο κομοδίνο και ο τρίτος μικρός επιτοίχιος καθρέφτης, ο οποίος στόχευε, όπως και ο προηγούμενος, το κρεβάτι, ενώ πιο ψηλά, διακρινόταν το κλιματιστικό σε λειτουργία .
Πατώντας πάνω στα καθαρά πλακάκια κατευθύνθηκα αριστερά προς την επιτοίχια κρεμάστρα και άρχισα να γδύνομαι.
Η κοπέλα ήρθε ακριβώς την ώρα που έπρεπε, μόλις είχα ξαπλώσει. Κάθισε δίπλα μου και μ' ένα υγρό μαντηλάκι άρχισε να καθαρίζει το πέος μου. Παράλληλα με ρώτησε από πού είμαι και εάν έχω ξαναπεράσει μαζί της. Εγώ με τη σειρά μου της πρότεινα να μην ξεκινήσουμε κατευθείαν με το στοματικό αλλά να πραγματοποιήσουμε και κάποια προκαταρκτικά.
Συγκεκριμένα της είπα...
-Δεν αρχίζουμε με λίγα φιλάκια για να "φτιαχτώ" κι εγώ;
-Γιατί, έτσι δε σε "φτιάχνω"; Ηταν η απάντησή της.
Τελικά δέχτηκε να ξεκινήσουμε με τον δικό μου τρόπο. Ξαπλώνοντας πλάι μου, άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στις θηλές. Τα φιλιά της όμως ήταν επιφανειακά και "στεγνά", με αποτέλεσμα να μην ερεθίζομαι επαρκώς. Χουφτώματα δεχόταν κανονικά, όχι όμως και δάχτυλο. Δύο φορές μου απομάκρυνε το χέρι.
Οταν η στύση εμφανίστηκε, ξεκίνησε και ο ποιοτικός της πεοθηλασμός, ο οποίος περιελάμβανε περιποίηση ολόκληρου του πέους, από τη βάλανο έως τη βάση (χωρίς όμως καραμπαλίκινγκ), παιχνίδια με την άκρη της γλώσσας, κάποια φτυσίματα και αρκετές εναλλαγές ρυθμού και έντασης. Δεν ήταν ωστόσο διαρκής, μιας και έπειτα από δύο τρία λεπτά εφάρμοσε την περικαυλίδα και συνέχισε έτσι. Οχι για πολύ είναι η αλήθεια, διότι ήδη ήμουν έτοιμος προς συνουσία.
Πρώτη στάση κλασικά με την κοπέλα από πάνω. Ο κόλπος της ήταν λιπασμένος (κρέμα), αλλά είχα καλή αίσθηση κατά τη διάρκεια των παλινδρομικών μου κινήσεων οι οποίες περνώντας τα δευτερόλεπτα γίνονταν περισσότερο έντονες και βίαιες.
Εκείνη λόγω της σωματοδομής της απορροφούσε τις ώσεις μου άνετα και εγώ διαπιστώνοντας ότι άντεχε "ανέβαζα στροφές" κρατώντας την γερά από την κωλάρα.
Πολύ δύσκολα τελειώνω με τη γυναίκα από πάνω, οπότε τη γύρισα ανάσκελα και συνέχισα με ιεραποστολικό.
Καθόλη τη διάρκεια, ακόμα και όταν σφυροκοπούσα με αρκετή ένταση, δε την άκουγα να διαμαρτύρεται, επίσης ανταλλάσαμε φιλιά και λειχίες στα...λαιμά μας.
Το τελείωμά μου πραγματοποιήθηκε σε πισωκολλητό γονατιστό διάρκειας περίπου δύο τριών λεπτών. Ο συνολικός χρόνος πρέπει να πλησίασε τα 15 λεπτά.
Η κοπέλα στη συνέχεια με καληνύχτισε και έφυγε.
Συνοψίζοντας, η Βίκυ ήταν μία γεροδεμένη και όμορφη κοπέλα που κατείχε την τέχνη της πίπας και της συνουσίας. Σε μένα βέβαια δεν πραγματοποίησε πολλά προκαταρκτικά και εκείνα τα λίγα έγιναν επειδή εγώ τα ζήτησα, επίσης μου φάνηκε διεκπεραιωτική, ενώ θα μπορούσε να συζητήσει την πιθανότητα της έκπτωσης που ζήτησα, από το ν' αρνηθεί κοφτά.
Οσον αφορά το χώρο ήταν ικανοποιητικός, ενώ η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού