Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 208 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όνομα κοπέλας δε θυμάμαι, στο πάνω μαγαζί η επίσκεψη. Η κοπέλα με μαύρο μαλλί σχετικά μακρύ ωραίο σωματάκι.

Ο τσάτσος ο κλασσικός ευγενικός μακρυμάλλης του εν λόγω οικήματος.

Αντικρύζοντας τη μαύρη γόβα λέω εδώ είμαστε. Δίνω το 10 ευρω και μπαίνω. Το δωμάτιο δεν ήταν σε άθλια κατάσταση αλλά δε το έλεγες και καλό. Για επίπεδο μεταξουργείου καλό ήταν.

Έρχεται η κοπέλα με μέτρια διάθεση. Πάει να ξεκινήσει αερόπιπα με προφύλαξη σε πεσμένο πέος και της λέω πως θέλω ποδολαγνεία. Δεν κατάλαβε καλά και της έδειξα τα πόδια και τις είπα ότι τα θέλω.

Χαμογελάει με δόση ειρωνίας - έκπληξης και βγάζει τις γόβες και μου τα δίνει. Ενώ στην αρχή σπάστηκα μόλις πήρα την πατούσα και της έφερα στο στόμα διαπιστώνω μια απίστευτη διακριτική μυρωδιά ποδιών - γόβας ταυτόχρονα με λίγο ιδρώτα πατούσας. Μπορεί η πατούσα να μην ήταν τόσο απαλή όσο της Τζουλιάνας από Ιάσωνος 30 ισόγεια αλλά δεν ήταν και μέσα στους κάλους.

Η μυρωδιά και η υφή ήταν απίστευτη για όσους έχουν τέτοια γούστα. Επίσης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα. Η διακριτική μυρωδιά και ο ιδρώτας φαινόταν ότι ήταν από πολύωρο φόρεμα παπουτσιών μιας και όταν ήρθε στο κρεβάτι δε τα έβγαλε.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γλυψίματος και εισπνοών της μυρωδιάς η κοπέλα χαζογέλαγε. Δεν κατάφερε όμως να μου τη σπάσει μιας και είχα ξεχαστεί τελείως από την απόλαυση των πατουσών. Όπως ήμουν καβλωμένος με τα πόδια στο στόμα της λέω να βγάλει το βρακάκι και της ρίχνω ένα σφυροκόπημα ανάσκελα με τα πόδια στο στόμα μου. Δυσανασχέτησε όπως την είχα διπλώσει αλλά το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Χρόνος στο δωμάτιο περίπου 18 λεπτά. Ωρα επισκεψης 02:30 βράδυ.. Ο τσάτσος χτύπησε κανά δυο φορές την πόρτα.
Value for money ποδολατρεία νο2

Όσοι θέλουν ποδολαγνεία με αρωματικό και σε καλή κατάσταση πόδι να σπεύσουν και να μη χαμπαριάσουν αν η κοπέλα γελάει ή στραβώνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2012
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
538
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2012
Αν θες την άποψη μου η έννοια Value for money για τέτοια μικροποσά δεν υφίσταται. Δεύτερον σε μια περιοχή με μπουρδέλα με χυμένα σεντόνια , πακιστανίλα και κατρουλίλα,είναι πολύ λογικό να σε κοιτάξει ειρωνικά όταν θες να γλύψεις πόδι. Εχεις που χεις αυτο το βίτσιο,δωσε ρε μεγάλε 30 ακομα για στούντιο,είναι θέμα αξιοπρέπειας δηλαδή. Εμμμμ
15 Αυγούστου, 2012
Δεν χρειάζεται να πας σε στούντιο για να εξασκήσεις το βίτσιο της ποδολαγνείας. Άσε που εκεί το έχουν αναγάγει και καλά σε επιστήμη και το χρυσοπληρώνεις. Στη φυλής και τους γύρω δρόμους υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ποδολαγνεία, με επιλεγμένα κορίτσια φυσικά έτσι ? Πάντως, ναι στο μεταξουργείο ούτε κι εγώ θα έκανα ποδολαγνεία...
15 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπέρα.

Όποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο ας γράψει μια κριτική για επιλεγμένα ή μη κορίτσια σπιτιών που εκτελούν το βίταιο-φετίχ-πρόγραμμα και έχουν αξιόλογη εμφάνιση, συμπεριφορά, πατούσα και κορμί. Μη τα κρατάτε για τον εαυτό σας, αναμένοντας να σχολιάσατε αρνητικά κάποιον άλλο.

Τα υπόλοιπα σχόλια είναι απλώς χάσιμο χρόνου.
15 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

άμα θές μπορώ να σου πω αλλά μόνο στουντιοκοριτσα!! Μα για να κανείς ποδολαγνεια πρέπει να ξέρει η κοπέλα κ λίγο κ στα στούντιο δίνουν αρκετή έμφαση στο συγκεκριμενο πρόγραμμα. Στη φυλής που πας για 8 λεπτα τι ποδολαγνεια να κανείς??
15 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε Ray κανένα αρνητικό σχόλιο απο μένα, άλλωστε το ίδιο βίτσιο έχουμε ! Ενδεικτικά μπορώ να σου αναφέρω την Μαρία την τρελοκοτσιδού και την Ντενίσα απο Ρεμούνδου. Εάν προκύψει κάτι άλλο θα ενημερώσω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5