Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από ένα δεκαπενθήμερο αποχής από τα αγαπημένα μου σπιτάκια κατέβηκα χθες για άλλη μια φορά στα κατουρημένα στενά του Μεταξιού. Αν και δεν το συνηθίζω, αυτήν τη φορά έκανα τσάρκα για ώρα και πέρασα απο αρκετά μπουρδέλα για να δω αν υπάρχει κάτι το καινούριο. Η πόρνη που με κέρδισε ήταν η Γερμανίδα Τζέσικα, η οποία εκδίδεται στον όροφο του οικήματος της οδού Λεωνίδου 28. Στο σαλονάρισμα εμφανίσθηκε πολύ αεράτη, με αποτέλεσμα να καταθέσω χωρίς δεύτερη σκέψη το πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση Τζέσικας: ψηλή και λεπτή, με καστανά μαλλιά, όμορφη φατσούλα, ποδάρες, ωραίο κωλαράκι και όμορφα στητά βυζάκια. Γενικά από πλευράς εμφάνισης η κοπέλα ειναι πολύ δυνατή, πιστεύω πως άνετα θα μπορούσε να δουλέψει σε στριπ, σε σημείο που να απορώ πως κατέληξε στο Μετάξι να γαμιέται με τον πάσα ένα. Όσον αφορά την ηλικία της δεν πρέπει να είναι πάνω από 23-24 ετών. Δε μιλάει ελληνικά, αλλά αγγλικά και γερμανικά.

Η αναμονή μου στο δωμάτιο δεν κράτησε παραπάνω από ένα σαλονάρισμα. Δυστυχώς με το που μπήκε μέσα πρόσεξα τα ξινισμένα μούτρα της αλλά δεν πτοήθηκα, ήρθα δίπλα της και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό. Ταυτόχρονα της μιλούσα στα γερμανικά μπας και ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα. Δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα, μιας και προτίμησε να μου περάσει καπότα χωρίς προκαταρκτικά και στη συνέχεια μου ζήτησε να ξαπλώσω για να αρχίσει την πίπα. Το τσιμπούκι της δεν ήταν κακό, τον έπαιρνε αρκετά βαθιά, ενώ ταυτόχρονα μάλαζε τα αρχίδια μου και χάιδευε τα πόδια και την κοιλιά μου. Της ζήτησα εγώ να σταματήσει και της είπα να έρθει από πάνω. Πολύ δυνατή στο καβάλημα, είχε ωραία κίνηση, και κοπανιόταν ακούραστα για αρκετή ώρα πάνω στο κοντάρι μου. Δυστυχώς όμως τα θετικά της σταματούσαν στην τεχνική, μιας και απο πλευράς συμμετοχής θα ήταν καλύτερα να γαμούσα ένα πτώμα: ούτε μια λέξη, ένας (ψεύτικος) αναστεναγμός, ένα φιλί, κάτι τέλος πάντων, που να μαρτυρά οτι ήταν και αυτή μέσα στο δωμάτιο. Τη φωνή της την άκουσα πάλι όταν με ρώτησε αν ήθελα να αλλάξουμε στάση, οπότε και το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους μου. Η στάση αυτή με βόλεψε πολύ, μιας και μπορούσα τόσο να ασχολούμαι με τα βυζάκια της όσο και να χαϊδεύω τις ατελείωτες ποδάρες της. Η Τζέσικα σταθερά κοίταγε το κενό και περίμενε υπομονετικά να τελειώσω. Κάπου εκεί σιχάθηκα κι εγώ τον εαυτό μου, αισθανόμενος σα να τη βιάζω, οπότε απλά και μόνο για να μην πάει εντελώς χαμένο το γαμήσι ένωσα τα πόδια της και τη γύρισα στο πλάι. Σε αυτήν τη στάση, μη βλέποντας τα απαθέστατα μούτρα της, έριξα κάμποσες δυνατές ψωλιές και κατάφερα να τελειώσω.

Ανακεφαλαιώνοντας, πρόκειται για μια πολύ δυνατή εμφανισιακά πιτσιρίκα που ναι μεν ξέρει να γαμιέται, αλλά από την άλλη δε θέλει να γαμηθεί! Αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω, αφού γαμιέσαι που γαμιέσαι ρε κοπελιά, γιατί δεν το κάνεις με περισσότερο μεράκι? Κρίμα, διότι με την εμφάνισή της και την τεχνική, που μου έδειξε σε κάποια σημεία πως τη διαθέτει, θα μπορούσε να μαζέψει όλο το χαρτί.

Χρόνος παραμονής της Τζέσικας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού