Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 59 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έπειτα από την μεγάλη απουσία της Ντενίζας,ένιωσα την ανάγκη να την ξαναεπισκεφτώ.Φτάνοντας λοιπόν στο οίκο με υποδέχτηκε ένας δροσερός τσάτσος που με ενημέρωσε ότι είναι η Ντενιζα και αν την ξέρω.Εκείνη την ώρα αυτή έβγαινε από το δωμάτιο και όταν την ξαναείδα μετά από τόσον καιρό,ένιωσα ότι ξαναεβλεπεα μια παλιά γκόμενα και να θέλω να την πουτσωσω άλλη μια φορά.
Έχει μαυρίσει κιoλας από τα μπάνια και έχει γίνει πιο πρόστυχο γκομενάκι.Δεν άντεξα τον πειρασμό και μπήκα στα ενδότερα!!!!!!!
Πριν ακόμα γδυθώ είχε μπουκάρει μέσα λέγοντας την συνηθισμένη ερώτηση γκάλοπ ''την έκανες όλη την μέρα σου???''.Αρχίσε στα όρθια τα γλυψήματα,ενώ εγώ χάιδευα τα πιο διάσημα μουνόχειλα της πιάτσας(έχουν γραφτεί πολλά για το μέγεθος τους χαχαχαχα).συνεχίσαμε με γλωσσόφιλα,ενώ δεν άφησα παραπονεμένες και της βυζάρες της.Στην συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω φορώντας την καπότα με το στόμα και αρχίζοντας μια αργή αισθησιακή πίπα.Συνέχισε αρκετή ώρα έτσι ενώ τον δαγκώνε και στα πλάγια γλείφοντας και τα μπαλάκια!!!!!Φυσικά έκανε και ισπανική όπου την σταμάτησα γιατί κόντευα να εκραγώ!!!!!!!
Ξαπλώνει και αρχίζουμε ιεραποστολικά όπου συνεχίσαμε το φιλία και τα γλειψήματα παντού.Τελευταία στάση πισωκολλητα όπου ήρθε το ευτυχισμένο τέλος!!!!!!!!!Δεν ξέρω πόση ώρα είχα κάτσει στο δωμάτιο,ήταν αρκετή όμως.Όπως πάντα είναι άνετη με τον χρόνο και δεν σε αγχώνει,ειδικά εκείνο το βράδυ που είχε και ηρεμία από δουλειά.
Στο τέλος πιάσαμε την συνηθισμένη κουβέντα,αυτή τη φορά για ζώδια,είναι αιγόκερως για όσους ενδιαφέρονται!!!!!!
Βγαίνοντας από το δωμάτιο ένιωθα ανάλαφρος σαν πουλάκι,δεν πάταγα στην γη,ενώ ο δροσερός τσάτσος με οδηγούσε στην πόρτα και με ευχαριστούσε για όλα.Τελικά μερικές γυναίκες έχουν γεννηθεί για να μας κάνουν ευτυχισμένους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Billy7
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
866
Πόντοι:
1.920
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aselgeia

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2012
χα χα χα τα μουνόχειλα της "κρέμονται" απο τα μπούτια της
08 Αυγούστου, 2012
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοπραγματι τα μεγαλυτερα της αγορας.Μονο η γνωστη Σονια απο Λέλας Καραγιάννη 35 (για τους πιο παλιους)την εφτανεΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2