Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθες, πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής μου άδειας, αποφάσισα να κάνω έναν πρωινό περίπατο στην οδό Φυλής, που θα περιελάμβανε και επισκέψεις σε οίκους που εκείνη την ώρα (9:00 π.μ) θα ήταν ανοιχτοί.
Ξεκίνησα ψηλά, από τη Δεριγνύ. Ο πρώτος οίκος, το φωτάκι του οποίου άναβε, ήταν το νούμερο 71Β.
Εκεί πραγματοποιήθηκε η κατάθεση της ημέρας.
Ο ηλικιωμένος διοπτροφόρος τσάτσος, αφού πληρώθηκε το 20άρικο, με οδήγησε στο πρώτο δωμάτιο αριστερά του διαδρόμου.
Καθώς η παλιά ξύλινη λευκή πόρτα έκλεινε πίσω μου, άκουγα τον υπέυθυνο υποδοχής να μου εύχεται να περάσω καλά.
Το βλέμμα μου περιπλανήθηκε στο χώρο.
Επρόκειτο για ένα σχετικά φωτεινό, άνετο, δροσερό, ήσυχο και καθαρό σε γενικές γραμμές δωμάτιο, βαμμένο σε απόχρωση πολύ ανοιχτού κόκκινου χρώματος.
Αριστερά υπήρχε μία επιτοίχια ξύλινη κρεμάστρα όπου και κρέμασα τα ρούχα μου. Στη γωνία, μαύρα γυαλιστερά πλακάκια οριοθετούσαν τον χώρο του νιπτήρα, με τη λειτουργική βρύση και τις δύο βάσεις για το κρεμοσάπουνο και το χαρτί ρολό. Ο μικρός παραλληλόγραμμος καθρέφτης βρισκόταν κανονικά στη θέση του.
Στον απέναντι τοίχο διέκρινα την εσωτερική μονάδα, του σε λειτουργία κλιματιστικού, ενώ μία σκούρα κόκκινη κουρτίνα έκρυβε το παράθυρο με τα κλειστά παντζούρια.
Δεξιά της εισόδου, ένας μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης, πλαισιωμένος από καφέ διακοσμητικά τουβλάκια, επέτρεπε στους εραστές να κοιτάζουν αυτάρεσκα τα είδωλά τους κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.
Το πάτωμα ήταν επενδυμένο με μεγάλα γκρίζα πλακάκια που δεν είχα πρόβλημα να περπατήσω ανυπόδητος επάνω τους, ενώ κεντρικά, ήταν τοποθετημένο το μονό μεταλλικό μαύρο κρεβάτι, με το άνετο στρώμα που όμως έτριζε και τα καθαρά διάστικτα ασπρόμαυρα σεντόνι και μαξιλαροθήκη. Δίπλα υπήρχε το μεταλλικό μαύρο κομοδίνο.
Αφού πλύθηκα στα επίμαχα σημεία ξάπλωσα. Η αναμονή διήρκεσε κάποια λίγα λεπτά της ώρας.
Η Αννα εισήλθε φορώντας το στρινγκάκι της και κρατώντας τα κλασικά. Προφυλακτικό και ένα υγρό μαντιλάκι.
Μελαχρινή και μέτρια σε ό,τι αφορά το ύψος, χαμογελαστή, με σκούρα μάτια, ίσια μύτη, λεπτά χείλη και μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα σε κοτσιδάκι, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό κορμί και μαζεμένο κωλαράκι. Είχε και μία διάστιξη στη δεξιά ωμοπλάτη.
Ευγενική και μαζεμένη, μιλούσε σιγά και σπαστά (μου είπε ότι κατάγεται από την Ουγγαρία) τα Ελληνικά.
Αρχισε να καθαρίζει το πέος μου με το μαντιλάκι που είχε φέρει μαζί της με μαλακές κινήσεις. Την ενημέρωσα ότι μόλις είχα σαπουνιστεί, αλλά απλά μου χαμογέλασε.
Πριν ξεκινήσει το στοματικό τη ρώτησα εάν γλείφει θηλές και λαιμό. Απάντησε καταφατικά, οπότε την προέτρεψα να ξεκινήσει έτσι.
Το γλείψιμό της ήταν άτονο και χωρίς πολύ σάλιο, χρησιμοποιούσε μόνο την άκρη της γλώσσας και τα χείλη της. Επειτα όμως από υποδείξεις μου για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούσα να γίνει, βελτιώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει η ανόρθωση του γεννητικού μου οργάνου, την οποία διαπίστωσε και η ίδια λέγοντας μαλακά και με χαμόγελο...
- Α!...Βλέπω σηκώθηκε.
Το γυμνό στοματικό που ακολούθησε ήταν και αυτό ήπιας έντασης, άνευ οσχεοορχεολειχίας, χρησιμοποιώντας ελάχιστα τη γλώσσα της και γλείφοντας μόνο μέρος του πέους. Ευγενικά της εξήγησα πως θα ήθλα να το κάνει και η αλήθεια είναι ότι καλυτέρεψε αισθητά. Το μόνο που δε δέχτηκε ήταν το καραμπαλίκινγκ.
Παράλληλα χάιδευε με τ' ακροδάκτυλά της τις θηλές μου.
Με όλ' αυτά κατάφερε να μου δημιουργήσει μία στύση που επέτρεπε να προχωρήσουμε σε συνουσία.
Εφάρμοσε την παρικαυλίδα στο ανορθωμένο πέος μου ξετυλίγοντάς τη και ακολούθως με ίππευσε.
Στη στάση αυτή και κατά τη διάρκεια του σφυροκοπήματος την άκουγα να βογκάει σιγά και την έβλεπα να χαιδεύει το στήθος της κοιτάζοντας παράλληλα τον εαυτό της στον καθρέφτη.
Ακολούθησε το πισωκολλητό γονατιστό με έντονες παλινδρομήσεις, συνοδευόμενες από άναρθρες κραυγές ερωτικού πάθους από τη μεριά μου και το τέλος ήρθε σε όρθιο πισωκολλητό, με την Αννα να στηρίζεται στον τοίχο και εμένα να εκσπερματώνω με ένταση έπειτα από πολλαπλές δυνατές διεισδύσεις.
Συνολικός χρόνος συνεύρεσης περίπου 15 λεπτά.
Η κοπέλα στη συνέχεια με φίλησε στο μάγουλο και αποχώρησε. Αφού πλύθηκα αποχώρησα και εγώ για να συνεχίσω την πρωινή μου τσάρκα. Κατά την έξοδό μου, ο τσάτσος με χαιρέτησε ευγενικά λέγοντας...
- Στο καλό, ευχαριστώ.
Συμπερασματικά, για τον χώρο μπορώ ν' αναφέρω ότι ήταν αρκετά καλός. Γάμησα σε ανθρώπινο περιβάλλον.
Η κοπέλα εμφανίσιμη και ευγενική, αλλά οι υπηρεσίες της ήταν χωρίς ένταση, ζωηρότητα και ορμή.
Δεχόταν όμως την καθοδήγησή μου, χωρίς ν' αντιδράει αρνητικά, βελτιώνοντας την απόδοσή της.
Τέλος ο τσάτσος ήταν ευγενικός και σχετικά καλόβολος. Στις ερωτήσεις μου όταν πρωτομπήκα στον οίκο, πριν του κάνω γνωστό ότι θα περάσω, απάντησε πρόθυμα.Δεν ενόχλησε κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Ενώ μου έκανε καλή εντύπωση, που χαιρέτησε και μ' ευχαρίστησε καθώς έφευγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού