Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Τερέζα την είχα πάρει πριν από 7-8 μήνες περίπου. Θυμόμουν ότι αντέχει το άγριο γαμήσι (γουστάρει να το κάνει με νεότερους της) και μιάς και είχα πρωινές καύλες αποφάσισα να την επισκεφτώ. Ο τσάτσος είναι ξενέρωτος και περισσότερο σε αποτρέπει από το να περάσεις.
Η Τερέζα είναι προχωρημένο milf (κάπου κοντά στα 50) από Βραζιλία. Μεσαίου αναστήματος (1.60-1.65) και έχει παχύνει περισσότερο από την τελευταία φορά που την είχα πάρει. Έχει φορτώσει στην περιοχή της κοιλιάς και εκεί γύρω. Έχει βυζιά 2-2,5 μάλλον πεσμένα.
Τα Ελληνικά της είναι σε πολύ καλό βαθμό γιατί ζει στην Ελλάδα από πιτσιρίκα. Δίνει ακάποτη πίπα αρκετά καλή. Τον παίρνει ολόκληρο στο στόμα εάν της το ζητήσεις, προσπαθώντας να κάνει deep throat. Δίνει και γλωσσόφιλα αλλά δεν το επιχείρησα. Προσπάθησε 2-3 φορές να μου χυμήξει αλλά κράτησα απόσταση. Γουστάρει να γαμιέται και το δείχνει. Της έβαλα δάχτυλα στο μουνί και την έβαλα να το τρίβει κι αυτή.
Επειδή της αρέσει το γαμήσι την πήρα πολύ δυνατά σφίγγοντας και τραβώντας τα βυζιά της. Δεν έφερε αντίρρηση σε καμία στιγμή. Από πρόσωπο δεν λέει, αλλά από απόσταση φαίνεται καλούτσικο και ξεγελιέσαι.
Την πήρα μόνο ιεραποστολικά και όταν τελείωσα εκείνη ήθελε να μείνω μέσα της και να τριβόμαστε αλλά τραβήχτηκα χωρίς πολλά πολλά και πήγα προς τον νιπτήρα
Αξίζει μόνο εάν δεν δώσει κάποιος σημασία στην εμφάνιση και θέλει να κάνει ένα δυνατό γαμήσι τραβώντας και ζουλώντας τα βυζιά της. Πιθανόν να αντέχει και σε σκαμπίλια στα κωλομάγουλα αλλά δεν το δοκίμασα γιατί δεν την γύρισα στα 4.
Κόστος επίσκεψης 10Ε
Χαρακτηριστική είναι η σημαία της Βραζιλίας, που μάλλον η Τερέζα έχει κρεμάσει, πάνω από το διαδρομάκι που οδηγεί στην κουζίνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού