Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διαβάζω τόσον καιρό διθυραμβικές κριτικές για την Τζωρτζιάννα και θέλησα να την προσθέσω στο βιογραφικό μου,αν και το σαλοναρισμα της ποτέ δεν με έπεισε.Έχει μονίμως μια ψυχρότητα και ένα απορημένο βλέμμα σαν να μην ξέρει που βρίσκεται.
Έφτασα λοιπόν στο μαγαζί όπου είχε πολύ κίνηση και τα δωμάτια γεμάτα.Περίμενα λίγη ώρα ώσπου να αδειάσει κάποιο και να μπω,μπαίνοντας όμως με περίμενε άλλη έκπληξη,περίμενα κανα μισάωρο ώσπου να έρθει,ούτε σε στούντιο να ήμουνα.Ευτυχώς που είχε τσοντούλα και απασχοληθηκα με αποτέλεσμα όταν έρθει να είμαι τόσο φτιαγμένος που δεν ήθελα και πολύ να τα πετάξω όλα!!!!!!!!!
Άκουγα κάθε τόσο την τσα να την φωνάζει να βγει,αλλά αυτή.......στο μουνί της!!!!
Κάποια στιγμή ήρθε επιτέλους,βγάζει το κυλοτάκι,μου τον χαϊδεύει λίγο και περνάει καπότα αρχίζοντας ένα πολύ καλό και βαθύ τσιμπούκι.Εν το μεταξύ χάιδευα τα πόδια της τα οποία ήταν αξύριστα και αγκυλωναν.
Συνέχιζε απτόητη ώσπου την σταμάτησα γιατί θα είχαμε ατύχημα!!!!!!!Εδώ έχουμε το επόμενο ξενέρωμα,πάω να της γλείψω την ρόγα και τραβιέται κοιτώντας με ένα ύφος σαν να της συνέβαινε πρώτη φορά!!!!!!!!!Το προσπέρασα γιατί ήμουν φτιαγμένος και την έστησα στα τέσσερα όπου την σφυροκόπησα ανελέητα,παρόλα αυτά δεν διαμαρτυρήθηκε .
Το τέλος δεν άργησε να έρθει και τα έριξα όλα έχοντας την ωραία αίσθηση του κώλου της.Φεύγοντας με ευχαρίστησε που την προτίμησα.Το μόνο που έσωσε την παρτίδα ήταν το τσιμπούκι της και η αίσθηση του κώλου της,αλλιώς θα μιλάγαμε για ένα πέταμενο δεκάρικο.Ίσως να δοκιμαστεί άλλη μια φορά για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.Τελικά εκτός από την Άννα στο δίπλα μαγαζί δεν αξίζει καμία σε αυτήν την τιμή.Καλύτερα στην φυλής με εικοσαρι και δοκιμασμένες συνταγές!!!!!!!


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2012
Πως πηδατε βρε παιδιά την Άννα που ακόμα δεν ξέρει τι φύλλο είναι.....Χμμμ;
06 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς sixfeet.... Επειδη ειμαι ενας απο τους παρα πολλους που εχουν "πηδηξει", και εχουν γραψει για την Αννα, θα ηθελα πολυ να μου εξηγησεις, γιατι εγραψες αυτο το προσβλητικο για ολους εμας σχολιο?... Εχεις μπει στο δωματιο με την Αννα? Τι σε κανει να πιστευεις οτι η Αννα δεν ξερει τι "φυλλο" ειναι, και τι σχεση εχει το οποιοδηποτε "φυλλο" κι αν ειναι, με τις υπηρεσιες που αδιαψευστα προσφερει, κατα τα αμετρητα ηδη γεγραμμενα για αυτην, σ αυτη την σελιδα....
07 Αυγούστου, 2012
Φίλε μου εγώ την άποψη μου είπα πως είναι αίσχος για μένα και ότι μοιάζει σαν τραβελι....αυτο δεν σημαίνει ότι δεν θα αρέσει σε άλλους...την ίδια άποψη έχω και για την ζανα....με λίγα λογια και να με πλήρωναν δεεεεεεεεεεν....πηγές σύγκρινε την Άννα με την βικτωρια απο τη λεωνιδου η την αλεξια απο το 1γ η το δίπλα δίδυμο στο 30β......διαφορα κλάσης....
07 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"είναι αίσχος για μένα και ότι μοιάζει σαν τραβελι"
Αυτο ειναι αποψη σου φιλαρακι, και εχεις καθε δικαιωμα. Μπορεις ελευθερα να την εκφραζεις, και αφηνεις ελευθερο τον αναγνωστη να ερευνησει, και να εχει την δικη του αποψη, και να λαβει την δικη αποφαση.

"Πως πηδατε βρε παιδιά την Άννα "
Αυτο λεγεται μομφη, και δεν εχεις κανενα δικαιωμα. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ειρωνευεσαι και να χλευαζεις τις επιλογες κανενος.......

Οσον αφορα τωρα για τις συγκρισεις, σε ευχαριστω για τις προτασεις υποδειξεις σου, και ευχομαι να μου "εβγαλες λαυρακια", γιατι αυτος ειναι αλλωστε ο κυριωτερος σκοπος του site. Αν τωρα εννοεις την Βικτωρια την κοντη αδυνατη και αβυζη με ακα που παιζει στο κατω, την εχω παρει πολλες φορες, ειναι πολυ καλη, αλλα δεν μπορω να συγκρινω μια γατουλα με μια τιγρη... Για τις κοπελες στο 30β τις εχω παρει και εχω ανεβασει και κριτικες, υπαρχουν δυο, και αλλες τρεις εχουν σβηστει. Οι συγκρισεις ομως ειναι καθαρα υποκειμενικες και δεν αποδεικνυουν τιποτα.
ΥΓ. α) Απο την πολυχρονη πειρα μου στο αθλημα, τραβελια χαρακτηριζουν τις υψηλοσωμες πληθωρικες κοπελες, κατι κοντοστουπηδες που κομπλαρουν μπροστα στην θεα τους, και δεν πιστευουν οτι θα τα καταφερουν μαζι τους στο δωματιο. Δεν σου τη λεω γιατι απλα δεν γνωριζω το υψος σου. Τη γενικη πραγματικοτητα σου εκφραζω, οπως την ζω εδω και τοσα χρονια.
β) Δεν μου απαντησες στην ερωτηση αν εχεις περασει στο δωματιο με την Αννα.
15 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αληθεια η Αννα γιατι στέκεται σκοπιά μπροστά στην πορτα;Oποτε περνάω απο το στενό,ολο αυτην βλέπω να αγναντεύει. Μεγάλο χαμόγελο Η Τζωρτζιάνα πάντως ειναι το θέμα της κριτικής και όχι η Αννα.Φιλε αν εγραφα κριτική για την Τζωρτζιάνα θα ταν ιδια με την δική σου ακριβώς,με την μονη διαφορά οτι εγώ δεν πήγα να την γλυψω στα βυζιά γιατί κατάλαβα σχεδον αμεσως ότι δεν θέλει να την ακουμπάς
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5