Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 122 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα στην αρχή της βάρδιας. Τα δωμάτια όλα άδεια. Ένας συναγωνιστής περίμενε στο σαλόνι να τελειώσει το τσιγάρο του για να μπει.
Λογικά η ίδια κοπέλα που αναφέρει ο συναγωνιστής κάτω.
Μέτριο προς λεπτό κορμί με όμορφο κώλο και 1,5 νεανικό βυζάκι. Γύρω στο 1,75 με τα τακούνια που δεν βγάζει. Μαύρο ίσιο μαλλί και όμορφο πρόσωπο που όμως δεν έχει baby-face χαρακτηριστικά και άνετα την έκανα μεγαλύτερη από 18 (κατά δήλωσή της η ηλικία).

Βγήκε με τσαχπινιά στο σαλόνι και με κάρφωσε κοιτώντας με και χαμογελώντας. Δεν μπορούσα να μην μπω.
Τη στιγμή διέκοψε η αναγγελία του προγράμματος από την τσατσά, φωνάζοντας λες και πουλούσε κρεμμύδια στη λαϊκή και με χαρακτηριστική προφορά.

Έδωσα το αντίτιμο των 10€ και πέρασα στο ανακαινισμένο δωμάτιο με τον ελλιπή φωτισμό. Παντως τα σεντόνια, ο νιπτήρας κλπ ήταν πεντακάθαρα, το κλιματιστικό στη σωστή θερμοκρασία και υπήρχε άφθονο σαπούνι και χαρτί.
Αν και όπως έγραψα τα δωμάτια ήταν όλα άδεια η κοπέλα άργησε πολύ να έρθει. Κρίνοντας και από τις φορές που άκουσα το πρόγραμμα από τη τσα2 πέρασε τουλάχιστον 3 άλλους πελάτες. Φάουλ.
Τουλάχιστον με διασκέδασε η διένεξη την κοπέλας με την υπηρεσία γιατί με την προφορά της ακουγόταν σαν "Ιωάννα" το όνομα και την πείραξε που δεν το έλεγε σωστά. Τη διόρθωνε: "ΑΑΝΝΑΑΑ"

Όπως και στον συναγωνιστή κάτω μπήκε με διάθεση για κουβέντα, να πειράζει τους διακόπτες στους τοίχους κλπ Με αρκετά χαδάκια πάντως στα όρθια η ανόρθωση ήρθε έυκολα. Πάντως το στήθος θα μπορούσε να ήταν και λίγο πιο στητό για 18χρονη. Επαρκές πάντως.
Με εξέπληξε ευχάριστα που και όταν ξάπλωσα για να αρχίσει το πνευστό, αυτή πριν πάει εκεί συνέχισε τα χαδάκια και τα φιλάκια. Η πίπα ήταν απλή με μέτριο βάθος.
Έβαλε κρέμα, αλλά όχι πολύ. Ή τελοσπάντων είναι επαρκώς στενή ακόμα και υπήρχε αίσθηση.
Επί της πράξης, ήταν κάπως διεκπεραιωτική. Συνέχιζε και την πάρλα και μου την ψιλοέσπαγε. Άρχισε να βγάζει και κάποιες πορνοκραυγούλες που δεν μπορώ να προσδιορίσω αν ήταν από ενόχληση-πόνο από το κοπάνημα ή αποτυχημένες υποκριτικές προσπάθειες και καλά ήχων απόλαυσης.
Πέρασε κάποια ώρα με εναλλαγές σε μερικές στάσεις και είχα αρχίσει να βαριέμαι, οπότε της είπα να ανέβει από πάνω. Δεν έφερε αντίρρηση.
Δεύτερο σημείο θετικής έκπληξης! Η κοπέλα ξέρει πολύ καλή ιππασία! Ίσως το δυνατό της σημείο. Αφού δεν μετάνιωσα που κατέθεσα εκεί και δεν την γύρισα και πισοκολλητό για να χαζέψω το κωλαράκι της.
Έκατσε αρκετό χρόνο στο δωμάτιο και δεν υπήρξε πίεση να συντομευσω. Η τσα2 ευχαρίστησε στην έξοδο. Τώρα τελευταία το πετυχαίνω συνέχεια αυτό. Πολύ ευγένεια στο Μετάξι... Μεγάλο χαμόγελο

Συνοψίζοντας, το δούλεψε το 10ρικάκι.
Δεν είναι η κοπέλα που θα με έκανε να πάρω το τρένο και να κατέβω Μετάξι μόνο για να την πετύχω, αλλά αν έχω ήδη κατέβει στην περιοχή και δεν βρω άλλα στανταράκια που θέλω μπορεί και να ξαναμπώ.

ΥΓ. Μιας και είδα κάποια σχόλια εκ των υστέρων στην κριτική του dmtrsxxx πως μπορεί να εξαναγκάζεται κλπ, να πω πως δεν μου εδωσε τέτοια εντύπωση. Τόσο η όρεξη για κουβέντα, τα χαμόγελα, όσο και το ότι θέλει να εμφανίζεται με συγκεκριμένο όνομα στους πελάτες (branding Χμμμ; ) το αντίθετο δείχνουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φ45
Μέγας
Εγγραφή:
16 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.146
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2012
την κοβω για στημενη για να ανασκευασει τα περι εξαναγκασμου της προηγουμενηςΧμμμ;
03 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τί στημένη ρε φίλε. Υπάρχει και μια επιλογή κάτω από το nick μου που μπορείς να δεις όλες τις κριτικές που έχω κάνει σε κοπέλες. Διαβασέ τις και μετά να κρίνεις. Πάντα με το ίδιο ύφος γράφω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2