Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τα τρία σπιτάκια της οδού Αλκιβιάδου είναι τα τελευταία της Φυλής. Μετά παρεμβάλλεται ένα κενό, σε ό,τι αφορά τα μπουρδέλα και στη συνέχεια αρχίζουν τα περιφερειακά σπιτάκια του Μεταξουργείου.
Οταν έκανα την ενημέρωση που περιελάμβανε και τους συγκεκριμένους οίκους, ένας φίλος μου έγραψε ότι τιμής ένεκεν, μιας και άφηνα τη Φυλής, έπρεπε να τιμήσω και ένα από αυτά τα σπιτάκια της παραμεθόριας γραμμής.
Χθες λοιπόν, έστω και ετεροχρονισμένα, πραγματοποίησα αυτή του την πρόταση.
Περνώντας τη λαχανί μεταλλική πόρτα εισήλθα στο στενάχωρο, δροσερό, λίγο θορυβώδες (η κίνηση από την Αλκιβιάδου αλλά και οι ομιλίες από το σαλόνι γίνονταν αισθητές) και σχετικά φωτεινό δωμάτιο.
Αριστερά, αντί καλόγερου για τα ρούχα και για την εξοικονόμηση προφανώς του χώρου, από ένα καρφί, κρεμόταν μία κρεμάστρα. Σε μία εσοχή του τοίχου επενδυμένη με λευκά πλακάκια, υπήρχε ο νιπτήρας με τη λειτουργική βρύση, το κρεμοσάπουνο, το μισογεμάτο καλαθάκι για τ' απορρίμματα και το χαρτί υγείας, ενώ ψηλά σε μία επιτοίχια βάση, η τηλεόραση καθοδικής λυχνίας (CRT και όχι LCD) εκτός λειτουργίας.
Απέναντι βρισκόταν ένα σκούρο τραπεζάκι και ακολουθούσε η γωνία με τα μαύρα πλακάκια, τον επιτοίχιο μεγάλο καθρέφτη στολισμένο στην πάνω πλευρά του από μία σειρά διακοσμητικά κόκκινα πλαστικά λουλούδια και το χτισμένο κρεβάτι με τις πλευρές του επενδυμένες με ασορτί πλακάκια και ένα κόκκινο τελείωμα περιμετρικά. Το στρώμα ήταν κανονικής σκληρότητας, ενώ το σομόν σεντόνι, αν και κατά τόπους ξεβαμμένο, δεν ανέδιδε οσμές και δεν έφερε λεκέδες και άλλα σιχαμερά στίγματα.
Δίπλα του υπήρχε το κομοδίνο και άνωθεν αυτού ένα μακρόστενο παράθυρο, που καλυπτόταν από λευκά κρόσσια, με κλειστό το πράσινο παντζούρι του.
Δεξιά υπήρχε έτερος μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης, στολισμένος και αυτός με μία σειρά διακοσμητικά λουλούδια και πιο ψηλά, εκτός από το σποτ που έδινε το απαραίτητο φως στο χώρο, έκανε την εμφάνισή του, από μία τρύπα στον τοίχο...μισό κλιματιστικό. Το άλλο μισό εξυπηρετούσε το σαλόνι. Μία πολύ πρακτική λύση, που πραγματικά μ' εντυπωσίασε. Συνδυασμός απόδοσης και οικονομίας.
Το πάτωμα ήταν επενδυμένο με κεραμιδί μεγάλα πλακάκια.
Ακολούθησε το καθιερωμένο τοπικό πλύσιμο και η επίσης καθιερωμένη αναμονή.
Οταν η κοπέλα έκανε την εμφάνισή της αμέσως κατάλαβα το λάθος μου. Ενώ είχα σκοπό να τιμήσω την Κατερίνα από το 16Γ μπερδέυτηκα και κατευθείαν εισήλθα στο 16Α, με αποτέλεσμα να βρίσκομαι απέναντι σε μία άλλη κοπέλα από αυτή που ευελπιστούσα ότι θα συναντούσα.
Προς στιγμή σκέφτηκα να φύγω, αλλά εκείνη μπήκε με αρκετή φόρα και θα δημιουργούνταν μία αμηχανία καθόλου ευχάριστη σε μένα, οπότε σκέφτηκα...''Δε βαριέσαι; Για να δούμε, θα ισχύσει το...Κάθε εμπόδιο για καλό;''
Η κοπέλα, που δεν ήταν ακριβώς κοπέλα, αλλά ώριμη (σαραντάρα) γυναίκα από την Πολωνία με το ψευδώνυμο Ειρήνη μπήκε φουριόζα και αρκετά ευδιάθετη, κρατώντας τα... ''εργαλεία της'' όπως μου είπε, δηλαδή το προφυλακτικό και ένα υγρό μαντηλάκι.
Μέτρια σε ύψος, με ξανθωπό ίσιο φουντωτό κοντό σχετικά μαλλί, αεικίνητα σκούρα μάτια, λίγο μακρουλή μύτη με μία ανεπαίσθητη κύρτωση, λεπτά χείλη, μεσαίο κάπως κρεμασμένο στήθος με έντονες θηλές, λεπτό σώμα αλλά με χαλάρωση και κοιλίτσα, ερωτικός κώλος και ομοίως ερωτικά πόδια, που όμως με τίποτα δε θα τα χαρακτήριζα ''κωλάρα και μπουτάρες''...
Φορούσε ένα στρινγκάκι, από το οποίο και απαλλάχτηκε αμέσως.
Εγώ κλασικά ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, οπότε ήρθε και κάθισε δίπλα μου.
-Γειά σου! Πώς πας εσύ; Μου είπε χαμογελώντας και αφού της απάντησα ότι είμαι καλά, άρχισε να με φιλάει χρησιμοποιώντας και τη γλώσσα της, στο θώρακα, στις θηλές,στο λαιμό και στο πρόσωπο. Οταν την ένιωσα πολύ κοντά στο στόμα μου, τη ρώτησα εάν δίνει ''γαλλικά φιλιά''. Μου απάντησε ότι φιλάει αλλά ''χωρίς γλώσσα και σάλια...''
Παράλληλα χάιδευε τους όρχεις και παλινδρομούσε το χέρι της στο πέος μου. Ολα αυτά μου δημιούργησαν μια σκληρή στύση.
Πριν αρχίσει το στοματικό και χωρίς να με κοιτάζει, καθώς φιλόμασταν στο στόμα παίζοντας και τις γλώσσες μας επιφανειακά, ρώτησε δήθεν αδιάφορα εάν θέλω με ή χωρίς προφυλακτικό.
Της απάντησα -Χωρίς, αλλά κατάλαβα ότι προτιμούσε καλυμμένη πίπα οπότε συνέχισα μ' ερώτηση...
-Προτιμάς με καπότα; Και αμέσως μου απάντησε - Ναι!
Δεν της χάλασα το χατίρι και αφού καθάρισε την περιοχή με το υγρό μαντηλάκι, προχωρήσε σε εφαρμογή της περικαυλίδας με το στόμα και επιδόθηκε σ΄ένα βαθύ στοματικό με μπόλικο σάλιο, χωρίς χρήση χεριών, που συμπεριελάμβανε και οσχεοορχεολειχία. Καθόλη τη διάρκεια είχαμε οπτική επαφή. Μετά από περίπου τρία λεπτά της ώρας ανέλαβε πρωτοβουλία ανεβαίνοντας από πάνω και στηριζόμενη στο στήθος μου έδινε τον ρυθμό. Είχα καλή αίσθηση και το απολάμβανα, ενώ με το χέρι της περιστασιακά θώπευε τους όρχεις μου και με παρότρυνε να τη γαμάω δυνατά.
Η επόμενη στάση ήταν το...υβριδικό πισωκολλητό, μ' εκείνη στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και εμένα όρθιο να σφυροκοπάω για τρία, τέσσερα λεπτά με μεγάλη ένταση.
Μετά την εκσπερμάτωση που ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο, ξάπλωσα ανασαίνοντας βαριά.
Η Ιρίνα μου έδωσε καθαρό...κωλόχαρτο για να σκουπιστώ και μιλήσαμε μέχρι να φορέσει το στρινγκάκι της.
Μου είπε ότι δουλεύει στο μαγαζί λίγους μήνες και επέμενε να μου υπενθυμίζει τ΄ όνομά της και να μου τονίζει ότι έχει κοντά μαλλιά. Φοβόταν μήπως την μπερδέψω με κάποια άλλη, σε περίπτωση που αποφασίσω να επισκεφτώ την περιοχή ξανά.
Πού να ήξερε πώς έφτασα σε αυτήν...
Συνοψίζοντας, θα σχολίαζα ότι πρόκειται για μία κοπέλα που δείχνει διάθεση και όρεξη να κάνει τη δουλειά που έχει επιλέξει. Προσπαθεί βέβαια ν' αποφύγει το γυμνό στοματικό, αλλά σε γενικές γραμμές γνωρίζει το αντικείμενό της και προσφέρει την πολυπόθητη ηδονή στους υποψήφιους πελάτες της, επειδή ακριβώς ενδιαφέρεται να τους κάνει πελάτες και αυτό είναι καλό, διότι εγγυάται διαχρονικά καλές υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2012
Η Ειρήνη, πάντα τον φοβόταν τον πούτσο
03 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ετσι φαίνεται φίλε collateral.
Το διάβασα και στην κριτική σου.
16 Αυγούστου, 2012
"ενώ με το χέρι της περιστασιακά θώπευε τους όρχεις μου και με παρότρυνε να τη γαμάω δυνατά"

Αυτό που γράφεις δείχνει κλασσική περίπτωση απόπειρας ξεπέταγματος.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3