Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αφού είχα ξεκωλιάσει την Άντζελα στην Λιοσίων το απόγευμα (βλέπε προηγούμενη κριτική μου) αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας βγήκα προς αναζήτηση νέας κωλοτρυπίδας. Ο δρόμος μετά από καμιά 10ρια επισκέψεις σε αντίστοιχους οίκους του Μεταξιού με οδήγησε στην Λεωνίδου 28 στον επάνω όροφο. Εκεί έπεσα πάνω σε μία Ρουμάνα την Μίρκα. Κάνω μία παρένθεση για να αναφέρω ότι εκείνο το βράδυ η κοπελιά μου συστήθηκε σαν Μαρία, αλλά μετά από 2 ημέρες που επισκέφθηκα τον ίδιο οίκο, πρωί αυτή την φορά, ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Μίρκα. Οπότε κρατάω αυτό το όνομα σαν αναφορά διότι μιάς και η κοπέλα έχει στην Ελλάδα 1-2 εβδομάδες τα Ελληνικά της είναι σε μηδενικό επίπεδο και πιστεύω ότι θα της καθιερωθεί (εάν συνεχίσει τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο) το Μίρκα διότι είναι και πιο πρωτότυπο αλλά και καθόλου κοινότυπο σαν το Μαρία.
Συνεχίζω για να πω ότι εκείνη την ώρα που βρέθηκα εκεί 2-3 το πρωί ήταν αρκετά ήσυχα τα πράγματα και δεν είχε πολλή κίνηση. Η Μίρκα είναι Ρουμάνα 25-27 ετών, ψηλή (1.70-1.75), με λευκό δέρμα, λεπτή, με πολύ ενδιαφέροντα βυζιά (μέγεθος 2+) τα οποία κάποτε κοιτούσαν τον ουρανό, τώρα κοιτούν εσένα (δηλαδή η ρόγα τους βλέπει ευθεία) και με αυτό το επάγγελμα σε 10-12 μήνες θα κοιτούν τα γόνατα σου (δηλαδή θα έχουν μία κλίση 45-60 μοιρών). Άρα ότι προλάβουμε συναγωνιστές :-)
Έχει και κάποιο μικροπρόβλημα με τα δόντια της αλλά αυτό δεν φαίνεται εύκολα.
Δύο σημαντικό στοιχεία που συνέβαλαν στην κατάθεση του 10Ε ήταν πρώτον ότι έδινε κώλο (μόνο με τα βασικά 10Ε) και ότι το πρόσωπο της έμοιαζε κάπως με Ασιάτισας. Θύμιζε κοπέλα από το Καζακστάν ή κάπου εκεί γύρω από την Κεντρική Ασία. Σαν λάτρεις των κοριτσιών από την ήπειρο αυτή (κυρίως των Γιαπωνέζων, Κινέζων και συναφών) αλλά και της πίσω τρύπας δεν ήθελα και πολύ για να ενδώσω... :-)
Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο (αφού δεν υπήρχε άλλο δωμάτιο κατειλημμένο την ώρα που εγώ πέρασα). Ελληνικά δεν μιλάει εκτός από μερικές βασικές λέξεις και καταλαβαίνει ελάχιστες Αγγλικές λέξεις. Μου τρίφτηκε λίγο με τον σώμα της και με το χέρι άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια. Δεν χρειάστηκα πολύ για να γίνω ντούρος οπότε με το σχετικό πέρασμα του προφυλακτικού επιδόθηκε σε ένα μάλλον άτεχνο τσιμπούκι. Την σταμάτησα στο πρώτο λεπτό γιατί δεν είχα διάθεση να την εκπαιδεύσω στο σπορ. Ήμουν ούτως ή άλλως φτιαγμένος οπότε και την έβαλα ανάσκελα και ξεκινήσαμε με ένα ιεραποστολικό. Δεν είχε κάποια τρελή συμμετοχή αλλά επειδή μου άρεσε σαν γκόμενα και δεν είχε τον αέρα της περπατημένης που κάποιες φορές με ξενερώνει συνέχισα ακάθεκτος. Ενώ την έπαιρνα ανάσκελα της έσφιγγα τα βυζιά και έπαιζα μαζί τους. Στη συνέχεια την γύρισα στα 4 και πέρασα στην πίσω τρύπα. Εδώ το παιχνίδι άρχισε να γίνεται καλύτερο. Δεν δυστρόπησε κι εγώ έβαλα τα δυνατά μου για να το απολαύσω. Μετά από 2-3 λεπτά σφυροκόπημα την ξάπλωσα τελείως μπρούμυτα και συνέχιζα να της σκίζω την κωλοτρυπίδα με γοργό ρυθμό. Δεν άρχισε να έρθει η κορύφωση.
Στα αρνητικά της (εκτός από την πίπα και την όχι ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή) βάζω επίσης το ότι δεν κλείνει καλά την πόρτα του δωματίου (σε αυτό συντελεί και η γενικότερη παρακμή του χώρου). Το έκανε και με τον προηγούμενο συναγωνιστή, το έκανε με εμένα και όταν έβγαινα είδα την διπλανή πόρτα (όπου είχε ήδη περάσει κάποιος συναγωνιστής).
Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου γιατί οπτικά η Μίρκα είναι από τις γυναίκες που μου αρέσουν, επίσης γαμώντας την από τον κώλο το ευχαριστήθηκα γιατί πήρα τον ρυθμό μου, την έσκαψα καλά κι αυτή δεν έφερε κάποια αντίρρηση ούτε δυστρόπησε.
Επόμενη επίσκεψη μόνο σε μεγάλες καύλες και εφόσον είμαι χαρμανιασμένος για λοκό

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Μίρκα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2012
Από παραδρομή η ημερομηνία επίσκεψης είναι κατά λάθος ένα μήνα αργότερα από την πραγματική που ήταν 25 Ιουλίου 2012. Ζητώ συγγνώμη κι ευχαριστώ για την επισήμανση τον scorpio16673 που το εντόπισε σε άλλη κριτική μου την οποία είχα καταχώρησα στην ίδια φάση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1