Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 26 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νωρίς το απόγευμα βρέθηκα στην Λιοσίων και μετά από 3-4 εισόδους για τσεκάρισμα έφτασα και στο Νο 78. Η τσα2 μου παρουσίασε ένα milf με ευγενική (και συνάμα καβλιάρικη) φυσιογνωμία. Δεν ήταν βέβαια η φυσιογνωμία που με οδήγησε να καταθέσω το 20ευρο και να περάσω αλλά και τα μεγάλα φυσικά βυζιά της κυρίας. Σημαντικότατο ρόλο έπαιξε και η προσφορά της "οπίσθιας διόδου" (λέγε με κωλοτρυπίδα). Δεν θα κρύψω ότι είχα καύλες και δεν το σκέφτηκα πολύ για να περάσω. Η Άντζελα είναι από την Αλβανία έχει στην Ελλάδα 9 με 10 χρόνια και μιλάει πολύ καλά την γλώσσα μας. Είναι κοντή (γύρω στο 1.60) αλλά φοράει κάτι θεόψηλους ντάκους που της δίνουν ένα κάπως αξιοπρεπές ύψος στο σαλόνι. Τα μαλλιά της είναι καστανά και τα είχε όλα τραβηγμένα πίσω πιασμένα σφικτά κότσο. Βυζιά 3αρια και γεμάτη περιφέρεια με μεγάλα καπούλια τόσο όσο χρειάζεται για να μην την πεις κωλαρού.
Φιλική και ομιλητική εντός του δωματίου, αφού ανταλλάξαμε τις απαραίτητες συστάσεις με πλάκωσε σε μία πολύ καλή πίπα, υγρή, χωρίς δόντια. Το χέρι της αγκάλιαζε τον πούτσο μου και αύξανε με ένα μαλακό παίξιμο την καύλα. Μετά από 2-3 λεπτά την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού τσέκαρα του μουνί της για μυρωδιές κλπ άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα. Της άρεσε και φάνηκε από την στάση του κορμιούτης αλλά και από το ότι δεν με σταμάτησε. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχυσε γιατί και κάποιους μικροσπασμούς έκανε μετά από 2 περίπου λεπτά γλειψίματος και το μουνί της (στο οποίο έχωνα δάχτυλα σε όλη την διάρκεια του γλειψίματος) είχε γίνει μούσκεμα. Δάχτυλα έβαζα και στο κώλο της. Η σούφρα της ήταν χαλαρή και καθόλου στενή πράγμα που μάλλον υποδηλώνει ότι έχει δουλευτεί πολύ. Στο sex τώρα αρχίσαμε με ιεραποστολική στάση κατά την διάρκεια της οποίας με άφηνε και φιλούσα στο στόμα. Συνέχεια με πλαγιαστό και στο τέλος κώλος. Στην αρχή την κράτησα ανάσκελα και της τον έχωσα έτσι στον κώλο και αφού την πήρα με αυτό τον τρόπο για 1-2 λεπτά της ζήτησα να γυρίσει στα 4 όπου και ολοκλήρωσα (πάλι από κώλο) γαμόντας την δυνατά και σφίγγοντας τα καπούλια της.
Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά. Σε αυτό σίγουρα βοήθησε ότι δεν είχε καθόλου κίνηση οπότε και η μεγαλοκοπέλα ήταν χαλαρή και η τσα2 δεν ζορίστηκε. Και όταν μπήκα αλλά και όταν βγήκα δεν είδα άλλο πελάτη ούτε για δείγμα. Η τσα2 δεν ενόχλησε καθόλου καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής μου στο δωμάτιο.
Πιστεύω ότι αφέθηκε τόσο πολύ γιατί της φέρθηκα ευγενικά με δόσεις σωστού χιούμορ (μάλλον της άρεσα και σαν άνδρας) και δεν εκβίασα κάτι. Την άφηνα να προχωράει και αυτή μαζί μου, αφού της έδειχνα τι ήθελα από εκείνη.
Θα την επισκεφτώ πάλι στο κοντινό μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2012
Από παραδρομή η ημερομηνία επίσκεψης είναι κατά λάθος ένα μήνα αργότερα από την πραγματική που ήταν 24 Ιουλίου 2012. Ζητώ συγγνώμη κι ευχαριστώ για την επισήμανση τον scorpio16673 που το εντόπισε σε άλλη κριτική μου την οποία είχα καταχώρησα στην ίδια φάση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1