Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μάγια είναι γνώριμη μου και από άλλες επισκέψεις, αυτή τη φορά πήγα πρωί πρωί από τους πρώτους, ένα πρωινό πήδημα πριν πας στη δουλειά σου φτιάχνει τη μέρα, ειδικά μάλιστα αν αυτό είναι και πετυχημένο. Σαλοναρίστηκε η Μάγια με πλατύ χαμόγελο, παίζει νάχασε κάνα διό κιλάκια αλλά εν τούτοις παραμένει busty και πολύ θελκτική.
Στα 25 το απλό , τα έδωσα και πέρασα, η Μάγια δεν άργησε να έρθει, χαμόγελα μέχρι τα αυτιά και στο δωμάτιο, την έφερα πολύ εύκολα στην αγκαλιά μου και ανταποκρίθηκε, χαδάκια παντού , φιλάκια στα στητά της βυζάκια, και πολύ χαλαρά ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Την έστησα με τέτοιο τρόπο ώστε να την βλέπω να με κάνει πίπα μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη, και ήταν καλά, τον πήρε όλον βαθιά, αργά αργά και βασανιστικά ενώ δεχόταν χαδάκια σε όλο της το κορμί εκτός από τις τρυπούλες της που πολύ ευγενικά μου αρνήθηκε. Την άφησα να κάνει παιχνίδι μόνη της και δεν την διέκοψα παρά προτίμησα να κρατηθώ, και η πίπα της είχε μεγάλη διάρκεια και ήταν ωραία.

Κάποια στιγμή ανέβηκε από πάνω, κουνήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε , δίνοντας μου την εντύπωση ότι γουστάρισε κιόλας λίγο, ήταν και πρωί και μάλλον ήμουν ο πρώτος της οπότε συμμετείχε ακόμη πιο ενεργά. Βέβαια τα κιλά της ήταν πολλά και μου κουράστηκε εύκολα το μωρό, και άλλο που δεν ήθελα την έστησα στα 4 όπως ακριβώς ήθελα εγώ, ώστε να της τον καρφώσω ολόκληρο και βαθιά, και έμεινε εκεί έτσι στημένη, και την έπιασα από τη μέση δυνατά και την σφυροκόπησα με δύναμη μιας που με είχε καυλώσει πάρα πολύ, και συνέχισα έτσι όμορφα να της τον δίνω, και άντεξε χωρίς να μου κάνει το παραμικρό παράπονο, μέχρις ότου ήρθε το πανηγυρικό τέλος μέσα σε κραυγές.

Ευχαριστώ, ανέκραξε δυνατά και έμεινε εκεί έτσι για λίγο ακόμη, καρφωμένη με τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της δίνοντας μου όλη του τη γλύκα που είχε.

Ήταν μια ακόμη πολύ επιτυχημένη συνεύρεση με την Μάγια, και για μια φορά ακόμη μου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Όσοι από εσάς ξεπεράσουν το γεγονός ότι η κοπέλα έχει κάποια παραπανίσια κιλάκια, θα περάσουν πάρα πολύ καλά στην πολύ value τιμή των 25 ευρώ. Εγώ πάντως σίγουρα θα την ξαναεπισκεφθώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού