Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν την είχα ξαναδεί, μπήκα στο σαλόνι με κάτι συναγωνιστές και ο ενας εκ των δύο ρώταγε την υπηρεσία αν είναι η ταυλανδέζα μέσα. Η υπηρεσία απάντησε αρνητικά, άρχισε ο συναγωνιστής να διαμαρτύρεται οπότε ξεπροβάλλει το κεφάλι της η Αντριάννα κρύβοντας το σώμα της με την κουρτίνα και τους διαολόστειλε. Μετά την αποχώρηση τους μου εμφανίστηκε αλλά αποχώρησα αφήνοντας την υπόσχεση της επιστροφής, όπερ και εγένετο.
€ 15 το αντίτιμο ήρθε στο δωμάτιο και γδύθηκε εντελώς, χαμογελαστή και με μαλλί ισιωμένο και φτιαγμένο. Είναι στο 1.68 περίπου καστανή γλυκό πρόσωπο, καλό σωματάκι με στρογγυλό 2παρά στηθάκι.
Φιλιά στο σώμα, έφερε τα στηθη της πάνω μου για να πιπιλίσω, τριψίματα και χάδια από μέρους της χωρίς να αποφεύγει τα δικά μου, ελεύθερη πρόσβαση στο μουνάκι της που ήταν θεόστεγνο οπότε με την "καγκελοποίηση" μου φόρεσε το λάστιχο.
Ήρθε από πάνω αλλά δεν έμπαινε εύκολα λόγω ξηρασίας (και πρώτος πελάτης της ημέρας) λίπανση με σάλιο για βοήθημα αλλά το κούνημα δεν τοχε. Η συνέχεια ιεραποστολικό όπου ήταν καλύτερα πάντα χάδια και λογάκια τύπου gfe όπου και ήρθε το τέλος δείχνοντας δέιχνοντας όμως μία αδιόρατη ανυπομονησία μια και είχαν περάσει τα 10'.
Θα ξαναπήγαινα πάντως ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού