Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη σήμερα στην Άννα εκ Ρουμανίας, ομορφούλα σαν κοπέλα, ώριμη αρκετά όμως με κορμί λαμπάδα που θα το ζήλευαν και 20χρονες. Στο σαλόνι της αναμονής έπιασα κουβέντα με Σουηδό συναθλητή που περίμενε να πηδήξει και ο φίλος του, she is good, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε για την Άννα που μόλις είχε πηδήξει, μιλήσαμε και για άλλα, δύσκολη η μπουρδελική ζωή στην Σουηδία, η πορνεία είναι παράνομη εκεί, οι όποιες κοπέλες που εκδίδονται ζητάνε πολλά, και για να πηδήξεις θα πρέπει να καταφύγεις στην γειτονική Δανία. Με τα πολλά βγήκε και η Άννα από το δωμάτιο, ήμουν αποφασισμένος να την πηδήξω σήμερα, έδωσα 30 ευρώ και πέρασα.

Στο δωμάτιο μπήκε πολύ χαμογελαστή και με γεμάτη διάθεση, ήρθε στην αγκαλιά μου με χάιδεψε και την χάιδεψα, είναι πάρα πολύ έμπειρη, και ξέρει να δίνει όμορφα χάδια, και μετά ξαπλώσαμε, πέρασμα του προφυλακτικού με αριστοτεχνικό στυλ, με το στόμα παρακαλώ, πίπα διαρκείας δυνατή και βαθιά με μπόλικο δόντι όμως, της είπα να χαλαρώσει λίγο γιατί με πονούσε και το έκανε, ενώ δέχθηκε αδιαμαρτύρητα το μισό μου δάχτυλο στην πίσω της τρυπούλα.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω όπου έδωσε ρεσιτάλ, ξέρει να γαμιέται όσο λίγες κοπέλες και το λέω με πλήρη συναίσθηση, κουνήθηκε με δύναμη και τον έφαγε βαθιά όσο μπορούσε περισσότερο, το μουνάκι της είχε απίθανη αίσθηση, λες και πηδούσες μια 19χρονη γκομενίτσα, έτσι μου φάνηκε.

Συνέχεια σε πισοκολητό , στήθηκε τέλεια και ήξερε να συμμετέχει και σε αυτή τη στάση και έτσι είχα την ευκαιρία να την γαμήσω ακόμη περισσότερο μιας που δεν κουράστηκα καθόλου, και για φινάλε την έστησα στην αγαπημένη μου στάση σε ξαπλωτό πισοκολητό όπου εκεί ήρθε και το πανηγυρικό τέλος μέσα σε κραυγές.

Χαλάρωμα και κουβεντούλα διαρκείας είχαμε μετά, πέρα από μια πολύ έμπειρη ιερόδουλη η κοπέλα είναι και πολύ αξιόλογη ως άνθρωπος και προσωπικότητα.

Η τσατσά ήταν ευγενική , ο χώρος εμφανώς βελτιωμένος χωρίς τις οσμές του παρελθόντος, και τα σεντόνια τριζάτα καθαρά.

Ήταν πανέμορφα όλα εκεί σήμερα και σύντομα θα φροντίσω να επαναλάβω την εμπειρία μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού