Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για να είμαι ειλικρινής η Λάουρα προέκυψε καθώς πήγα για άλλες κοπέλες που τελικά για διαφορετικούς λόγους η δουλειά δεν έκατσε που λέμε. Τυπική τσατσά ανακοινώνει το ελεύθερο στοματικό που εμένα κάτι μου έκανε.. Στα συν της κοπέλας το απίστευτο στήθος της και το πολύ ωραίο μαλλάκι της. Ικανοποιητικός κώλος προς το καλό (γούστα είναι αυτά), εγώ την ήθελα πιο γεμάτη. Πρόσωπο όντως περίεργο όπως γράφει και κάποιος συναγωνιστής, αλλά σε καμία περίπτωση άσχημο.

Κάνει λοιπόν την είσοδο της η κοπέλα. Ανταλλάσσουμε ονόματα και μου ξεκινάει την κλάψα ότι πονάνε τα πόδια της από το πέρα δώθε που κάνει στο σαλόνι και κανείς δεν μπαίνει στο δωμάτιο. Ήθελα να της πω ότι χέστηκα και να μην με ξενερώνει με κλάψες αλλά κρατήθηκα. Με ρωτάει αν θέλω ακάποτο. Της λέω ναι και συνεχίζει. Το στοματικό ήταν όπως ακριβώς το θέλω. Υγρό, βαθύ με χέρι όσο χρειάζεται και περιποίηση στα μπαλάκια. Δεν παραπονέθηκε όταν την έπιασα από το κεφάλι και έδινα γρήγορα ρυθμό. Ίσα ίσα. Εμένα αυτό με τρέλανε. Ήταν σαν να μου έκανε στοματικό η γκόμενα μου. Δεν κρατήθηκα άλλο. Της ζήτησα να μου περάσει το προφυλακτικό και να τελειώσω έτσι. Όπερ και εγένετο.

Κατά την πράξη είχε τουρλώσει το κωλαράκι της και το έβλεπα από τον καθρέφτη. Με άφησε να την χαϊδέψω από μπροστά και να βάλω και δάχτυλο. Στο 2ο δάχτυλο τσίνισε αλλά το βρίσκω κατανοητό.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι θα την ξανατιμήσω καθώς θα ήθελα να το δω από πάνω μου. Με έκπληξη διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές. Τι να πω. Παίζουν πολλά ρόλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Anakin1985
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
46
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2012
Έπεσε "πείνα",φαίνεται και το παίζει αλλιώς το παιχνίδι....... Εμμμμ
22 Ιουλίου, 2012
Πολύ πιθανό φίλε μου, τι να σου πω..
27 Ιουλίου, 2012
δηλαδη δεν γαμησεσΧμμμ;τοσο καλη πιπα εκανε η κοπελα??
28 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι φιλαράκι, πολύ καλή. Αφού μετά για να σταθώ όρθιος, κρατιόμουν από τους τοίχους.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4