Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κεφια σημερα και μετα την Ντιανα ειπα να κανω μια βολτα μπας και μπανισω τιποτα για το μελλον . Μπηκα στο κατω καγαζι του 11Α . Υπηρχαν 2 συναγωνιστες στο σαλονι . Η τσα2 ανακοινωσε το προγραμμα στα 10€ και βγηκε η κοπελλα . Ηταν η Μαρινα (;;;;;) που την ειχα παρει σε ντουετο με την Γκαμπι στο κολωνου 32Β πριν καμια βδομαδα . Στο ντουο δεν ελεγε πολλα αλλα σημερα ηταν η μερα των δευτερων ευκαιριων και ειπα να μπω . Αναμονη 3-4 λεπτων και μετα μπηκε η κοπελλα στο δωματιο . Η συμπεριφορα της ηταν περιεργη σαν να κουτσαινε και να πονουσε . Εφτασε διπλα στο κρεββατι και εβγαλε ορθια το στριγκ το οποιο αφησε απλα να πεσει στο πατωμα . Εκατσε στο κρεββατι στην ακρη . Φαινοταν λιγο χαμενη και την ρωτησα αν ειναι καλα . Με αναγνωρισε και με ρωτησε που με ειχε ξαναδει για να της πω οτι την ειχα δει στο 32Β με την Γκαμπι . Με παρακαλεσε (!!!!) να παω κοντα της γιατι ειχε χτυπησει στο γοφο και της ηταν δυσκολο να ερθει στη μεση .Πλησιασα και μου περασε το λαστιχο σε ημιπεσμενο μοριο . Εκανε μια μετρια πιπα . Υστερα απο 1-2 λεπτα με ρωτησε αν γινεται να την παρω ιεραποστολικο γιατι πονουσε .
Εδω πρεπει να πω οτι η κοπελλα πραγματι φαινοταν να υποφερει . Η ολη σταση του σωματος της και η εκφραση της εδειχνε οτι υπεφερε . ΤΗς προτεινα να με παει ως το τελος με πιπα και δεχτηκε ευχαριστωντας με . Μαλιστα για να ειναι πιο ανετα την εβαλα να κατσει στην καρεκλα και εγω εκατσα ορθιος . ΕΙχα καλη προσβαση στο στηθος της το οποιο ηταν μετριο αλλα σφιχτο . Μου εκανε μια πιπα 6-7 λεπτα χωρις να τον παιρνει βαθια αλλα και χωρις χερι . Δεδομενων των συνθηκων και του οτι ειχα ηδη τελειωσει 2 φορες τις προηγουμενες 2 ωρες το τοι καταφερε να με τελειωσει ειναι κατορθωμα . Με ευχαριστησε για την προτιμηση και την κατανοηση και αφου με κοπο μαζεψε το στριγκακι απο το κρεββατι που το ειχα βαλει και το φορεσε εφυγε σαν ενα χτυπημενο ζωο .
Ειναι ντροπη ακομα και για ενα σπιτι στο μεταξι να εχει μια κοπελλα σε τετοια κατασταση να δουλευει . Θελω να πιστευω οτι η κοπελλα ειχε απλα καποιον τραυματισμο και οχι κατι αλλο . Ειναι ντροπη να την αφηνουν να δουλευει σε αυτην την κατασταση .Και ειναι κριμα γιατι σαν κοπελλα ειναι πολυ συμπαθητικια με καλουτσικο σωματακι και ωραιο βυζακι . Απ' οτι φαινεται οι μετοιχες της πανε φουντο αν και ειναι καλυτερη απο πολλες αλλες της περιοχης . Ισως ειναι απο τις λιγες φορες που ειναι καλυτερα να διαγραψεις απλα το 10€ παρα να πας με μια κοπελλα σε τοσο ασχημη κατασταση .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού