Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τίνα, μια από τις πιο αισθησιακές γυναίκες που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό, γνώριμη μου εδώ και λίγο καιρό από ένα άλλο κατάστημα όπου εργαζόταν, με διό επισκέψεις σε αυτήν, τη μία μέτρια και την άλλη εξαιρετική. Έχοντας λοιπόν ως ανάμνηση την τελευταία φορά και κοιτώντας την κοπέλα κατάματα, δεν δίστασα να δώσω τα 25 ευρώ που παίρνει για το απλό πρόγραμμα και να περάσω στο δωμάτιο.

Πολύ θηλυκή και με χαμόγελο πολλά υποσχόμενο ήρθε στο δωμάτιο, έλεγε ότι με θυμόταν αλλά έβλεπα ότι δεν το πίστευε και έτσι ήταν όπως θα δείτε παρακάτω, μου πρότεινε να δώσω άλλα 5 ευρώ για να με περιποιηθεί παραπάνω χρόνο, δεν είχα πρόβλημα να τα δώσω και της είπα να φωνάξει την μαντάμ αλλά τελικά μου λέει δεν πειράζει μετά, όποτε ξεκινήσαμε, χαδάκια στα όρθια, φιλάκια σε λαιμό και στήθος, αγγίγματα του χιλιοστού στα χείλη πολύ αισθησιακά, ώσπου μου τον σήκωσε για τα καλά, οπότε μου πετάει τότε το θεϊκό, τώρα σε θυμήθηκα, και έμεινα παγωτό γιατί θυμόμουν ότι τον κοιτούσε την τελευταία φορά σαν ξερολούκουμο και τον είχε καταπιεί πολύ βαθιά, όπως έκανε και σήμερα, με βαθύ τσιμπούκι, πολύ καυλωτικό πραγματικό κονσέρτο για φλάουτο, η κυρία τα έδωσε όλα. Άριστη χειρίστρια της πούτσας μπήκε στην αρχή ανάμεσα στα πόδια μου, αλλά μετά γύρισε και στο πλάι και της χούφτωνα με λύσσα την βαρβάτη κωλάρα της. Δακτύλιασμα βέβαια δεν άφησε και με απέτρεψε πολύ κομψά όταν πήγα να της κάνω.

Συνέχεια από πάνω μου έδειξε ότι καύλωσε, και κουνήθηκε πολύ καλά και με ρυθμό, έβγαλε και κραυγούλες και τον έμπηξε βαθιά μέσα της όσο μπορούσε παραπάνω, και μετά στα 4, η κυρία έχει κωλάρα και το ξέρει, και μου την έστησε τέλεια και εγώ δεν της χάρισα καθόλου, και της τον έμπηξα βαθιά και δυνατά, και αν και κάποια στιγμή μου είπε να κατεβάσω μια ταχύτητα εγώ το έκανα προσωρινά, και μετά πάλι κάρφωμα δυνατό και σφυροκόπημα, και δεν είπε τίποτα αυτή τη φορά, ίσως γιατί το ήθελε και αυτή , ή τουλάχιστον έτσι έδειξε, και μέσα σε αυτό το πολύ ωραίο σκηνικό ήρθε και το πολυπόθητο τέλος με δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές. Μου έκανε μάλιστα τη χάρη να μείνει έτσι καρφωμένη με τον πούτσο μου βαθιά μεσ’ το μουνί της και της πήρα όλη την γλύκα που έβγαζε , και γλυκάθηκα και εγώ πάρα πολύ και το γουστάρισα.

Χαμόγελα , χαδάκια, σταυρωτά φιλάκια και αποχώρηση της κοπέλας από το δωμάτιο, βγήκα και εγώ σε λίγο και έδωσα 5 ευρώ επιπλέον στην μαντάμ όπως είχα υποσχεθεί, και έφυγα με ένα αίσθημα πληρότητας και μεγάλης ικανοποίησης.

Πέρασα λοιπόν πολύ καλά, ο χώρος ο γνωστός, αρκετά καθαρός, η μαντάμ ευγενέστατη και η Τίνα το κάτι άλλο , αυτό που όλοι μας ψάχνουμε. Εγώ πάντως δεν τέλειωσα ακόμη μαζί της και σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη φορά, για όλους εσάς συνίσταται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Τίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού