Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στην πρωινή βάρδια του Μεταξιού μετά απο αρκετό καιρό, με τον ήλιο να με βαράει κατακέφαλα. Ο κόσμος λιγοστός και άκρως μελαμψός, τα πρεζάκια τρυπιόνταν στη συμβολή Ιάσωνος και Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ διάφορες εγκληματικές μουτσούνες έκοβαν κίνηση στις γωνίες. Κλασσικό Μετάξι με λίγα λόγια! Οι καύλες μου ήταν απάλευτες καθώς έψαχνα κάποιο πορνίδιο να με ξαλαφρώσει. Στο μεσαίο σπιτάκι του Ιάσωνος 20 μου παρουσιάστηκε η Ρουμάνα Κορίνα, φορώντας γυαλάκια μυωπίας. Έχω ένα φετίχ με τα γυαλιά οπότε το πορνοπαράβολο βγήκε αυτόματα και πέρασα στο δωμάτιο.

Εμφάνιση Κορίνας: λεπτοκαμωμένο πουτανάκι, με μαύρο, ίσιο και μακρύ μαλλί, αποδεκτά (αν και ελαφρώς ποντικίζοντα) χαρακτηριστικά προσώπου, ωραία βυζιά και μικρό αλλά αποδεκτό κωλαράκι. Παρουσιάζεται στο σαλόνι φορώντας γυαλιά, όπως ήδη ανέφερα, αλλά στο δωμάτιο τα αφαιρεί και δε δέχεται να τα ξαναφορέσει, το τονίζω αυτό για τους φετιχιστές συναγωνιστές.

Η αφαίρεση των γυαλιών με το που μπήκε στο δωμάτιο ήταν πλήγμα για τη λίμπιντό μου, παρολ'αυτά δε σηκώθηκα να φύγω μιας και είχα βολευτεί στη δροσιά του δωματίου και δε θα μου κακοφαινόταν να γαμήσω το αγενές αυτό πορνίδιο για το ευτελές αντίτιμο των 10 ευρώ. Ξάπλωσα επομένως και της ζήτησα να προχωρήσει στο παρασύνθημα. Πέρασμα κάλτσας, εχμ προφυλακτικού, και άρχισε το τρομπόνι. Πρόκειται για την πλέον περίεργη πίπα που μου έχουν κάνει, δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω ως κακή ή καλη, ήταν πάντως διασκεδαστική. Έπαιρνε τον πούτσο και τον έβαζε όλο μέσα, τον παίδευε μια απο εδώ και μια από εκεί, σα να τον μασουλούσε ένα πράμα, μετά τον έπαιζε, μετά ρούφηγμα, μετά πάλι όλο μέσα, κάτι σαν συνδυασμός deep-throat και μάσημα τσίχλας! Τέλος πάντων, το τσουτσούνι μου πέτρωσε για τα καλά και της ζήτησα να έρθει από πάνω. Το αρνήθηκε κατηγορηματικά, με τρόπο που μου θύμισε τη Frau Merkel. Αρχίσαμε με ιεραποστολικό, αρχικά με τα πόδια της τεντωμένα σε σπαγγάτο για να μπαίνω όλος μέσα, και στη συνέχεια με τα πόδια της στους ώμους μου για να χουφτώνω τα όμορφα βυζιά της. Καθ'ολη τη διάρκεια των προσπαθειών μου η πόρνη παρέμενε αμέτοχη, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες στιχομυθίες που ανταλλάξαμε. Παρόλαυτα δεν είχε το βλέμμα της "υπομονής" που παρατηρείται στις περισσότερες κομοδινοπουτάνες, αλλά μάλλον το βλέμμα "πιο δυνατά ρε μαλάκα". Αποφασισμένος να αποδείξω την αξία μου την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τη σφυροκοπάω ανελέητα, ενώ ταυτόχρονα μπάτσιζα το μικροκαμωμένα της καπούλια. Η συμμετοχή της δε βελτιώθηκε ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον εγώ έφτασα στην Ιθάκη μου, a.k.a. έχυσα...

Ανακεφαλαιώνοντας, αυτό που προσφέρει η Κορίνα είναι ένα μέτριο γαμήσι με μια συμπαθητικής εμφανίσεως πιτσιρίκα. Παρόλο που φαίνεται να είναι κάπως επιθετική εμένα δε με τσάτισε ιδιαίτερα, ίσως επειδή πήγα λίγο με τα νερά της και τη χαλάρωσα στη πορεία. Δε θα τη ξανατιμήσω και φυσικά δεν τη συστήνω.

Χρόνος παραμονής της Κορίνας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2012
Τι κάνουν τα γυαλιά έτσι; Εγώ στάθηκα τυχερός και δεν τα έβγαλε αλλά όλη η φαση ήταν όπως την περιέγραψες.
15 Ιουλίου, 2012
Φιλτατε ισως ησουν ατυχως. Την εχω επισκεπτει 2 φορες και τις 2 δεν εβγαλε τα γυαλια της. Και της 2 φορες ανεβηκε απο πανω και ηταν δεκτικη στο να ακουμπησει το στηθος της πανω συο δικο μου σε αυτη τη σταση. Η πιπα της δεν ηταν θε'ι'κη αλλα αρκετα καλη. Και της 2 φορες πηγα μετα τη δουλεια κουρασμενος και με τελιωσε αμεσα. Θα την χαρακτηρηζα gfe με συμμεοχη πανω απο το μετριο και στα 10€ πολυ vfm.
25 Ιουλίου, 2012
για 10 ευρώ καλή είναι λεβέντη μου.....!
25 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχει μαζευτεί αρκετά στις υπηρεσίες το κορίτσι. Πριν 1 1/2 μήνα έκανε τρελά πράγματα στο δωμάτιο για 15 ευρώ. Ακάποτα τσιμπούκια και χυσίματα στο στόμα και στι πρόσωπο ενώ την έβαζες ανάσκελα με κρεμασμένο κεφάλι από το κρεβάτι και της τον έχωνες όλον με πολύ βάθος μέσα στο λαρίγγι. Αυτά τα σταμάτησε δυστυχώς μετά τα κρύσματα του AIDS προφασιζόμενη ότι έχει τώρα "σοβαρή" σχέση και τα κάνει αυτά μόνο με τον έρωτα της. Κατά τα άλλα είναι ακόμη καλή για 10 ευρώ
25 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να διορθώσω. Μιλάω για την Κορίνα που δουλεύει στο Κολωνού 32 Β (υπόγειο)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5